Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai VI dalis

dado
sveikinimai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites, norejau paklausti gal zinote kaip privaciai butu galima papult pas koki geresni genetika(Kaune arba Vilniuje).?nes nemokamai ziuriu ,kad jau nebespesiu...
Dekui is anksto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna888: 08 balandžio 2009 - 09:46
QUOTE(dado @ 2009 04 07, 14:17)
Na ,siandien suzinojau tyrimo rezultatus.Sveikas vaikas thumbup.gif ,ir bus berniukas 4u.gif .O taip jaudinausi ,dar ir dabar kazkokia nesava sedziu.As tyrimus dariausi  Kaune,jei kam idomu.Sekmes visoms kas dar tik ruosiasi darytis ,arba kas laukia tyrimu rezultatu 4u.gif

Sveikinimai wub.gif

aš ir kitą savaitę eisiu pas genetikę Butkevičienę, labai tikiu kad viskas bus mano leliui gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 04 07, 09:28)
Eiles milžiniškos ir nemokamai patekti nera vilčiu. Nebent registruosites dar nepastojus. Taigi eisiu privačiai pas Butkevičiene.O i antra vizita dar nuskilo laime papulti nemokamai.

o kaip jus privaciai eisit g.gif jus jai tiesiai pasiskambinot ar privaciai pasipraset per registratura ax.gif nes man paciai reikia bet tik del echo, tai net nezinau kaip reiks atsiskaityt su gydytoja rolleyes.gif siuntimo tikriausiai neturesiu, o va kiek jai sumoket asmeniskai ar kaip net neisivaizduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2009 04 08, 11:44)
o kaip jus privaciai eisit  g.gif  jus jai tiesiai pasiskambinot ar privaciai pasipraset per registratura  ax.gif nes man  paciai reikia bet tik del echo, tai net nezinau kaip reiks atsiskaityt su gydytoja  rolleyes.gif siuntimo tikriausiai neturesiu, o va kiek jai sumoket asmeniskai ar kaip net neisivaizduoju  schmoll.gif

Nu jinai dar ir oficialiai privačiai priimineja Vilniaus sveikatos namuose. Tai ten ir atsiskaitymas oficialus. Kažkur skaičiau,kad echo ir kraujo tyrimas 250lt.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 04 07, 10:28)
Eiles milžiniškos ir nemokamai patekti nera vilčiu. Nebent registruosites dar nepastojus. Taigi eisiu privačiai pas Butkevičiene.O i antra vizita dar nuskilo laime papulti nemokamai.

Ačiū. 4u.gif Paskambinau į registratūrą, tai užrašė liepos 7d.
Papildyta:
QUOTE(violeta_151 @ 2009 04 07, 11:38)
Aš tai į Santariškes pas genetikę užsiregistravau internetu iš karto kai tik nėštumo testas parodė teigiama rezultatą, tada man buvo kokios 5 savaitės. Po to savo poliklinikoje gavau siuntimą. Tai pas genetikus pakliūvau pirmą kartą 14  nestuke.gif  sav.
internetu registruotis galima čia www.santa.lt    išankstinė registracija.

Papildyta:
man iš pradžių rezultatus pasakė telefonu, po to dar susitariau su gydytoja kada galėsiu atvažiuoti pasiimti rezultatus, taip ir atsiėmiau.

O tai pirmą kartą tirtis 14 savaičių ne per vėlai?
Papildyta:
QUOTE(dado @ 2009 04 07, 17:17)
Na ,siandien suzinojau tyrimo rezultatus.Sveikas vaikas thumbup.gif ,ir bus berniukas 4u.gif .O taip jaudinausi ,dar ir dabar kazkokia nesava sedziu.As tyrimus dariausi  Kaune,jei kam idomu.Sekmes visoms kas dar tik ruosiasi darytis ,arba kas laukia tyrimu rezultatu 4u.gif

Didžiausi sveikinimai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O po pirmo karto (12-14 sav.) atlikus echoskopiją ir kraujo tyrimus, pakartotinai (18-22 sav.) daroma tik echoskopija? g.gif
Ir gal yra merginų buvusių šiems dviems tyrimams pas skirtingus gydytojus? Nes aš pirmą kartą buvau pas Krasovskaja. kadangi nieko blogo nerado, galvoju gal šį kartą reikėtų eiti pas Serapiną į KMUK, nereikėtų į Vilnių važiuoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2009 04 09, 10:18)
O po pirmo karto (12-14 sav.) atlikus echoskopiją ir kraujo tyrimus, pakartotinai (18-22 sav.) daroma tik echoskopija? g.gif
Ir gal yra merginų buvusių šiems dviems tyrimams pas skirtingus gydytojus? Nes aš pirmą kartą buvau pas Krasovskaja. kadangi nieko blogo nerado, galvoju gal šį kartą reikėtų eiti pas Serapiną į KMUK, nereikėtų į Vilnių važiuoti... g.gif

Ne ne tik. Jei reikia daroma ir amniocenteze.Aš tai jusu vietoje eičiau pas Krasovskaja.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 04 09, 11:17)
Ne ne tik. Jei reikia daroma ir amniocenteze.Aš tai jusu vietoje eičiau pas Krasovskaja.

o kodėl? gydytoja tiesiog patirties daugiau echoskopuoti turinti? g.gif
Atsakyti
gyvenimebunavisko
14 sav. tirtis man gyd. pasakė, kad ne per vėlai.

Vaisiaus chromosominių ligų rizikos nustatymas (PRISCA tyrimas)
PIRMO trimestro - 11-12 + 6d. nėštumo savaitę
ANTRO trimestro - 14 - 22 nėštumo savaitę

Aišku geriau pakliūti kai 11 - 12+6d nestuke.gif tada kraujas rodo tiksliau,
bet kai neišeina tai galima gi ir 14-22 nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2009 04 09, 15:18)
o kodėl? gydytoja tiesiog patirties daugiau echoskopuoti turinti? g.gif

Manau,kad taip.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitamarija @ 2009 04 07, 11:57)
, ir jei teisingai supratau tai privačiai be siuntimo ir eilės kainuotų 1000 Lt? ir vandenis ima tik Vilniuj genetikos centre? KMU nea?

Vandenis ima ir kmuk.
O kaina privačiai nuo 200 Lt ( Vilniuje).

QUOTE(Laimė @ 2009 04 09, 10:18)

Aš buvau vakar pakartotinei echoskopijai pas genetikus kmuk. Išsišiepus esu dar ir dabar smile.gif . Esam sveikos ir gražios wub.gif .
Buvau abu kartus pas tą pačią gydytoją ( D.Simanavičiūtę).
Atsakyti