sveikinimai
dado
sveikinimai
sveikinimai
Sveikutes mergaites, norejau paklausti gal zinote kaip privaciai butu galima papult pas koki geresni genetika(Kaune arba Vilniuje).?nes nemokamai ziuriu ,kad jau nebespesiu...
Dekui is anksto
Dekui is anksto
QUOTE(dado @ 2009 04 07, 14:17)
Na ,siandien suzinojau tyrimo rezultatus.Sveikas vaikas
,ir bus berniukas
.O taip jaudinausi ,dar ir dabar kazkokia nesava sedziu.As tyrimus dariausi Kaune,jei kam idomu.Sekmes visoms kas dar tik ruosiasi darytis ,arba kas laukia tyrimu rezultatu 
Sveikinimai
aš ir kitą savaitę eisiu pas genetikę Butkevičienę, labai tikiu kad viskas bus mano leliui gerai
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 04 07, 09:28)
Eiles milžiniškos ir nemokamai patekti nera vilčiu. Nebent registruosites dar nepastojus. Taigi eisiu privačiai pas Butkevičiene.O i antra vizita dar nuskilo laime papulti nemokamai.
o kaip jus privaciai eisit
QUOTE(sonatute @ 2009 04 08, 11:44)
o kaip jus privaciai eisit
jus jai tiesiai pasiskambinot ar privaciai pasipraset per registratura
nes man paciai reikia bet tik del echo, tai net nezinau kaip reiks atsiskaityt su gydytoja
siuntimo tikriausiai neturesiu, o va kiek jai sumoket asmeniskai ar kaip net neisivaizduoju 
Nu jinai dar ir oficialiai privačiai priimineja Vilniaus sveikatos namuose. Tai ten ir atsiskaitymas oficialus. Kažkur skaičiau,kad echo ir kraujo tyrimas 250lt.
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 04 07, 10:28)
Eiles milžiniškos ir nemokamai patekti nera vilčiu. Nebent registruosites dar nepastojus. Taigi eisiu privačiai pas Butkevičiene.O i antra vizita dar nuskilo laime papulti nemokamai.
Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(violeta_151 @ 2009 04 07, 11:38)
Aš tai į Santariškes pas genetikę užsiregistravau internetu iš karto kai tik nėštumo testas parodė teigiama rezultatą, tada man buvo kokios 5 savaitės. Po to savo poliklinikoje gavau siuntimą. Tai pas genetikus pakliūvau pirmą kartą 14
sav.
internetu registruotis galima čia www.santa.lt išankstinė registracija.
Papildyta:
man iš pradžių rezultatus pasakė telefonu, po to dar susitariau su gydytoja kada galėsiu atvažiuoti pasiimti rezultatus, taip ir atsiėmiau.
internetu registruotis galima čia www.santa.lt išankstinė registracija.
Papildyta:
man iš pradžių rezultatus pasakė telefonu, po to dar susitariau su gydytoja kada galėsiu atvažiuoti pasiimti rezultatus, taip ir atsiėmiau.
O tai pirmą kartą tirtis 14 savaičių ne per vėlai?
Papildyta:
QUOTE(dado @ 2009 04 07, 17:17)
Na ,siandien suzinojau tyrimo rezultatus.Sveikas vaikas
,ir bus berniukas
.O taip jaudinausi ,dar ir dabar kazkokia nesava sedziu.As tyrimus dariausi Kaune,jei kam idomu.Sekmes visoms kas dar tik ruosiasi darytis ,arba kas laukia tyrimu rezultatu 
Didžiausi sveikinimai.
O po pirmo karto (12-14 sav.) atlikus echoskopiją ir kraujo tyrimus, pakartotinai (18-22 sav.) daroma tik echoskopija?
Ir gal yra merginų buvusių šiems dviems tyrimams pas skirtingus gydytojus? Nes aš pirmą kartą buvau pas Krasovskaja. kadangi nieko blogo nerado, galvoju gal šį kartą reikėtų eiti pas Serapiną į KMUK, nereikėtų į Vilnių važiuoti...
Ir gal yra merginų buvusių šiems dviems tyrimams pas skirtingus gydytojus? Nes aš pirmą kartą buvau pas Krasovskaja. kadangi nieko blogo nerado, galvoju gal šį kartą reikėtų eiti pas Serapiną į KMUK, nereikėtų į Vilnių važiuoti...
QUOTE(Laimė @ 2009 04 09, 10:18)
O po pirmo karto (12-14 sav.) atlikus echoskopiją ir kraujo tyrimus, pakartotinai (18-22 sav.) daroma tik echoskopija?
Ne ne tik. Jei reikia daroma ir amniocenteze.Aš tai jusu vietoje eičiau pas Krasovskaja.
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 04 09, 11:17)
Ne ne tik. Jei reikia daroma ir amniocenteze.Aš tai jusu vietoje eičiau pas Krasovskaja.
o kodėl? gydytoja tiesiog patirties daugiau echoskopuoti turinti?
gyvenimebunavisko
14 sav. tirtis man gyd. pasakė, kad ne per vėlai.
Vaisiaus chromosominių ligų rizikos nustatymas (PRISCA tyrimas)
PIRMO trimestro - 11-12 + 6d. nėštumo savaitę
ANTRO trimestro - 14 - 22 nėštumo savaitę
Aišku geriau pakliūti kai 11 - 12+6d
tada kraujas rodo tiksliau,
bet kai neišeina tai galima gi ir 14-22
14 sav. tirtis man gyd. pasakė, kad ne per vėlai.
Vaisiaus chromosominių ligų rizikos nustatymas (PRISCA tyrimas)
PIRMO trimestro - 11-12 + 6d. nėštumo savaitę
ANTRO trimestro - 14 - 22 nėštumo savaitę
Aišku geriau pakliūti kai 11 - 12+6d
bet kai neišeina tai galima gi ir 14-22
QUOTE(Laimė @ 2009 04 09, 15:18)
Manau,kad taip.
QUOTE(Jurgitamarija @ 2009 04 07, 11:57)
, ir jei teisingai supratau tai privačiai be siuntimo ir eilės kainuotų 1000 Lt? ir vandenis ima tik Vilniuj genetikos centre? KMU nea?
Vandenis ima ir kmuk.
O kaina privačiai nuo 200 Lt ( Vilniuje).
QUOTE(Laimė @ 2009 04 09, 10:18)
Aš buvau vakar pakartotinei echoskopijai pas genetikus kmuk. Išsišiepus esu dar ir dabar
Buvau abu kartus pas tą pačią gydytoją ( D.Simanavičiūtę).