QUOTE(MyliuTave @ 2009 10 21, 21:37)
Armaitiene

na, ji labai gera gydytoja, tik kad nelabai i kalbas leidziasi

pasako esme, kiek reikia ir jokiu lialia ir aiskinimu issamiu...

na bent jau kiek as su ja susidurus, tai ji konkrecai, trumpai ir aiskiai, gal kitoms r aiskina, nezinau.. .

nors as ir pati labai i kalbas nemegeja leistis, tai man uztenka trumpai ir konkreciai...
tiesiog siaip kiek skaicius buvau, kad kitoms gydytojai labai issamiai viska aiskina...
Taip, čia matyt kaip kam

Ištikrujų , man būtų užtekę ir mažiau info nes buvau apsiskaičius ir praktiškai viską , ką sakė jau žinojau

Bet vat maniškis sėdėjo išsižiojęs

jam viskas buvo įdomu ir nežinoma...Todėl vertinu šiek tiek iš šalies, ir manau kad nežinančiam Butkevičienė patiktų būtent dėl smulkaus ir aiškaus reikalo išdėstymo

man matyt būtų ir Armaitienės užtekę, svarbu viską padaro ir pamatuoja, pažiūri ką reikia, išvadas parašo..o jei dar lytį pasako- tada iš vis pasaka
QUOTE(augustella @ 2009 10 22, 08:24)
sveika,
bet tu laukiesi,tikriausiai. o jus i mobilu skambinot ir asmeniskai taretes ir kiek tada mokejot jai.Jei gali parasyk jos tel i az.
Taip, ąš

laukiu berniuko kovo men.
Dariau Priska tyrimą ir buvo negeras atsakymas, gavau siuntimą, bet aišku su siuntimu tai pasaka be galo sulaukt eilės

Apskambinau visur kur dirba Butkevičienė ir Beniušienė..Tik Vilniaus Sveikatos Namuose gavau prisiregistruoti, laukiau vieną mėn eilėje, kai nuvykau , mums buvo 16sav. Echoskopas ir konsultacija kainavo 249,-lt Bet ramybė , kad viskas gerai- neįkainuojama
Rašau tel.nr , i AŽ..manau susitarus asmeniškai tikrai nereikės ilgai laukti ir tokių babkių mokėti