Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai VI dalis

QUOTE(dublis2 @ 2009 10 23, 07:35)
Labas mamytės,
padėkit man....pas genetikus Vilniuje užrašinėja tik kitiems metams blink.gif ,ir man jau stipriai per vėlu  verysad.gif ar yra kokių šansų anksčiau pakliūti nemokamai? ką man dabar daryti? unsure.gif

bandyk Kaune 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Norincioji @ 2009 10 22, 16:21)
Mano irgi kraujo tyrimas buvo 1:50, bet as kazkaip nesinervavau, tikejau, kad viskas yra gerai, nes tas kraujo tyrimas yra labai jautrus. Santariskese pries menesi laiko eme man vaisiaus vandenis, visai neskaudejo, gavau atsakymus, vaikutis sveikas  smile.gif Ir gydytoja Kraosvskaja sake, kad vaisiaus vandenu emimas visai nepavojingas, jei butu pavojinga nedarytu. Taigi, kam 1:50 nesijaudinkit  4u.gif

džiugu girdėti 4u.gif o gydytoja Krasovskaja labai šauni moteris - buvau pas ją abu kartus ir dar mielai aplankyčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dublis2 @ 2009 10 23, 07:35)
Labas mamytės,
padėkit man....pas genetikus Vilniuje užrašinėja tik kitiems metams blink.gif ,ir man jau stipriai per vėlu  verysad.gif ar yra kokių šansų anksčiau pakliūti nemokamai? ką man dabar daryti? unsure.gif

Visai nemokamai abejoju kad gausis. Bet gali kainuoti labai nedaug gal apie (100Lt) jei gausite genetikes mob. tel. ir paskambinus tiesiai sutarsite del laiko i pirmine konsultacija t.y. echoskopija. Jei bus reikalas genetike jums israsytu siuntima kraujo arba vandenu tyrimams ...
Manau mergytes siam forume turi privacius genetikiu mob. paklausinekite....

O papuolat i rizikos grupe???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 23 spalio 2009 - 14:22
QUOTE(MyliuTave @ 2009 10 21, 21:37)
Armaitiene  mirksiukas.gif  na, ji labai gera gydytoja, tik kad nelabai i kalbas leidziasi  blush2.gif pasako esme, kiek reikia ir jokiu lialia ir aiskinimu issamiu...  ax.gif na bent jau kiek as su ja susidurus, tai ji konkrecai, trumpai ir aiskiai, gal kitoms r aiskina, nezinau.. . g.gif
nors as ir pati labai i kalbas nemegeja leistis, tai man uztenka trumpai ir konkreciai...
tiesiog siaip kiek skaicius buvau, kad kitoms gydytojai labai issamiai viska aiskina...

Taip, čia matyt kaip kam 4u.gif Ištikrujų , man būtų užtekę ir mažiau info nes buvau apsiskaičius ir praktiškai viską , ką sakė jau žinojau ax.gif Bet vat maniškis sėdėjo išsižiojęs biggrin.gif jam viskas buvo įdomu ir nežinoma...Todėl vertinu šiek tiek iš šalies, ir manau kad nežinančiam Butkevičienė patiktų būtent dėl smulkaus ir aiškaus reikalo išdėstymo ax.gif man matyt būtų ir Armaitienės užtekę, svarbu viską padaro ir pamatuoja, pažiūri ką reikia, išvadas parašo..o jei dar lytį pasako- tada iš vis pasaka thumbup.gif

QUOTE(augustella @ 2009 10 22, 08:24)
sveika,

bet tu laukiesi,tikriausiai. o jus i mobilu skambinot ir asmeniskai taretes ir kiek tada mokejot jai.Jei gali parasyk  jos tel i az.

Taip, ąš nestuke.gif laukiu berniuko kovo men. wub.gif
Dariau Priska tyrimą ir buvo negeras atsakymas, gavau siuntimą, bet aišku su siuntimu tai pasaka be galo sulaukt eilės doh.gif Apskambinau visur kur dirba Butkevičienė ir Beniušienė..Tik Vilniaus Sveikatos Namuose gavau prisiregistruoti, laukiau vieną mėn eilėje, kai nuvykau , mums buvo 16sav. Echoskopas ir konsultacija kainavo 249,-lt Bet ramybė , kad viskas gerai- neįkainuojama wub.gif
Rašau tel.nr , i AŽ..manau susitarus asmeniškai tikrai nereikės ilgai laukti ir tokių babkių mokėti cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 10 23, 16:14)
Taip, čia matyt kaip kam  4u.gif Ištikrujų , man būtų užtekę ir mažiau info nes buvau apsiskaičius ir praktiškai viską , ką sakė jau žinojau  ax.gif Bet vat maniškis sėdėjo išsižiojęs biggrin.gif jam viskas buvo įdomu ir nežinoma...Todėl vertinu šiek tiek iš šalies, ir manau kad nežinančiam Butkevičienė patiktų būtent dėl smulkaus ir aiškaus reikalo išdėstymo ax.gif man matyt būtų ir Armaitienės užtekę, svarbu viską padaro ir pamatuoja, pažiūri ką reikia, išvadas parašo..o jei dar lytį pasako- tada iš vis pasaka thumbup.gif
Taip, ąš  nestuke.gif laukiu berniuko kovo men. wub.gif
Dariau Priska tyrimą ir buvo negeras atsakymas, gavau siuntimą, bet aišku su siuntimu tai pasaka be galo sulaukt eilės doh.gif Apskambinau visur kur dirba Butkevičienė ir Beniušienė..Tik Vilniaus Sveikatos Namuose gavau prisiregistruoti, laukiau vieną mėn eilėje, kai nuvykau , mums buvo 16sav. Echoskopas ir konsultacija kainavo 249,-lt Bet ramybė , kad viskas gerai- neįkainuojama wub.gif
Rašau tel.nr , i AŽ..manau susitarus asmeniškai tikrai nereikės ilgai laukti ir tokių babkių  mokėti cool.gif

labai aciu uz info.
Atsakyti
O cia yra tokiu,kurios daresi genetinius tyrimus pries planuoajnt nestuma,budamosnenescios? lauksiu pasisakymu.
Atsakyti
QUOTE(augustella @ 2009 10 26, 12:29)
O cia yra tokiu,kurios daresi genetinius tyrimus pries planuoajnt nestuma,budamosnenescios? lauksiu pasisakymu.

Ar Jus turit omeny genetinius ar chromosominius tyrimus? Jei genetinius- tai reikia turėt konkrečių įtarimų (žinot konkrečią ligą) ir tai LT nedaug kas gali būti ištirta, ir kitur tai nebūtų lengva, jei liga paveldma kelių genų/ genų grupių kelių tai praktiškai neįmanoma. Jei chromosominius tyrimus turit omeny- nemažai ilgai nepastojančiųjų daro.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2009 10 26, 12:37)
Ar Jus turit omeny genetinius ar chromosominius tyrimus? Jei genetinius- tai reikia turėt konkrečių įtarimų (žinot konkrečią ligą) ir tai LT nedaug kas gali būti ištirta, ir kitur tai nebūtų lengva, jei liga paveldma kelių genų/ genų grupių kelių tai praktiškai neįmanoma. Jei chromosominius tyrimus turit omeny- nemažai ilgai nepastojančiųjų daro.

tiksliai nezinau,ar tai genetiniai ar chromosominiai.Su pastojimu problemu lyg ir nera.Idomu butu suzinoti,kokius tyrimus daro pries planuojant nestuma.
Atsakyti
Ryt keliauju pas Krasovskają. Turėtų būti paskutinis apsilankymas, jei tik viskas gerai( tfu tfu tfu, iki šiol taip ir buvo). Įdomu, ką dabar pamatys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 28, 13:56)
Ryt keliauju pas Krasovskają. Turėtų būti paskutinis apsilankymas, jei tik viskas gerai( tfu tfu tfu, iki šiol taip ir buvo). Įdomu, ką dabar pamatys. g.gif

didziausios sekmes!!! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
pasidalinsiu savo istorija su jumis.turiu du vaikucius kurie serga genetine liga spinaline raumenu atrofija.pirmasis sunus mire sulaukes penkiu menesiuku.dukrytei dabar beveik puse metu ir dar mes kartu.po sunaus mirties as nezinojau kad galima issitirt ar sekantis vaikas sirgs ar ne tai ir nesityriem ir vel papuolem i ta didele rizika.dabar pastojau trecia karta lankiausi genetikos centre vilniui pas Benusiene.ji man atliko tyrima choriono gaureliu biopsija ir gavau atsakyma kad laukiuos sveikos mergytes.sekmes visoms nestukems
Atsakyti
sveikos 4u.gif si pirmadieni suzinojau PRISCA atsakymus. Viskas ok. Kol kas savo lapo su atsakymais neturiu, bet skaiciukai buvo tikrai geri wub.gif
Atsakyti
labas mamytes 4u.gif as jusu turiu labai dideli prasyma,pagelbekite kurios galite blush2.gif gal kuri turite genetikes Beniusienes tel nr,jei galite labai prasau atsiuskite i az,is anksto labai dekoju 4u.gif labai labai mums reikia
Atsakyti