Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai VI dalis

QUOTE(Mergiona @ 2009 10 20, 11:18)
O tikrai vaisiaus vadienų tyrimas gali sukelti persileidimą, ar tai tik teoriškai?

Sakyčiau, kad tai tik teoriškai. Bet... 100% garantijos niekas neduoda. Tie 2% palikti kaip apsidraudimui. Juk nežinai, kaip gali sureaguoti organizmas ar atsirasti dar kokių nenuspėjamų dalykų.
Atsakyti
QUOTE(MyliuTave @ 2009 10 19, 16:54)
sveikos  4u.gif siandien KMUK buvau genetiniams tyrimams. pagal UG viskas normose, tik sprando rauksle 2,6 mm (man 27 m), tai nelabai nudziugino  unsure.gif  ir pridaviau krauja, bet ats bus tik kita sav, nes kompas sugedes tipo  doh.gif  tai dabar kazkaip susibiesinus sedziu del tos raukslytes, nors ginekologe sake nepergyvent  ax.gif

Mano buvo 2.3 mm , E. Butkevieciene sake viskas liuks net kraujo pasiule nedaryt. (man 27 m) Lentele

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kananga: 20 spalio 2009 - 21:22
QUOTE(Kananga @ 2009 10 20, 22:19)
Mano buvo 2.3 mm , E. Butkevieciene sake viskas liuks net kraujo pasiule nedaryt. (man 27 m)  Lentele

na, as papuoliau pas tokia gyd, kuri nelabai megsta aiskint, tai apie ta rauksle pasake, kad "i normas telpa" ir viskas, idave lapeli kraujui (net nepazurejau, ar trgubas, ar dvigubas tas tyrimas doh.gif ) ir ate ate... unsure.gif
Atsakyti
Mergaites,

kaip papult i ta genetikos centra i santariskes be sansu.
Gal kas daret genetinius tyrimus pries planuojant nestuma ir po dvieju persileidimu. Lauksiu komentaru.Itariu,kad man reiktu pas gydyoja Evelina Dagyte, gal kas kartais turite jos mob.Jei kas turit,parasykit i az.
Atsakyti
QUOTE(MyliuTave @ 2009 10 21, 11:32)
na, as papuoliau pas tokia gyd, kuri nelabai megsta aiskint, tai apie ta rauksle pasake, kad "i normas telpa" ir viskas, idave lapeli kraujui (net nepazurejau, ar trgubas, ar dvigubas tas tyrimas  doh.gif ) ir ate ate...  unsure.gif

Kuri čia tokia? blink.gif
man patiko, kad Butkevičienė viską paaiškino.. drinks_cheers.gif

QUOTE(augustella @ 2009 10 21, 14:45)
Mergaites,

kaip papult i ta genetikos centra i santariskes be sansu.
Gal kas daret genetinius tyrimus pries planuojant nestuma ir po dvieju persileidimu. Lauksiu komentaru.Itariu,kad man reiktu pas gydyoja Evelina Dagyte, gal kas kartais turite jos mob.Jei kas turit,parasykit i az.

Turiu tik E.Butkevičienės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 10 21, 20:18)

o as turiu Benusienes thumbup.gif as uzvakar pasiskambinau jai, ir mane y santariskes priims uz savaiteles, mums viskas gerai.(dariausi tyrimus pas ja).. ji tokia nuostabi genetike, tai vaziuosim dar karteli, profilaktiskai pasiziureti kaip augam biggrin.gif 4u.gif wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 10 21, 19:18)

Armaitiene mirksiukas.gif na, ji labai gera gydytoja, tik kad nelabai i kalbas leidziasi blush2.gif pasako esme, kiek reikia ir jokiu lialia ir aiskinimu issamiu... ax.gif na bent jau kiek as su ja susidurus, tai ji konkrecai, trumpai ir aiskiai, gal kitoms r aiskina, nezinau.. . g.gif
nors as ir pati labai i kalbas nemegeja leistis, tai man uztenka trumpai ir konkreciai...
tiesiog siaip kiek skaicius buvau, kad kitoms gydytojai labai issamiai viska aiskina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MyliuTave: 21 spalio 2009 - 20:40
QUOTE(MyliuTave @ 2009 10 21, 21:37)
Armaitiene  mirksiukas.gif  na, ji labai gera gydytoja, tik kad nelabai i kalbas leidziasi  blush2.gif pasako esme, kiek reikia ir jokiu lialia ir aiskinimu issamiu...  ax.gif na bent jau kiek as su ja susidurus, tai ji konkrecai, trumpai ir aiskiai, gal kitoms r aiskina, nezinau.. . g.gif
nors as ir pati labai i kalbas nemegeja leistis, tai man uztenka trumpai ir konkreciai...
tiesiog siaip kiek skaicius buvau, kad kitoms gydytojai labai issamiai viska aiskina...

Nu taigi pas tave viskas ok su ta rauksle, norma thumbup.gif
Mano gine sake, patologija nuo 3. Nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 21 spalio 2009 - 20:47
QUOTE(Hopeidea @ 2009 10 21, 18:18)

sveika,

bet tu laukiesi,tikriausiai. o jus i mobilu skambinot ir asmeniskai taretes ir kiek tada mokejot jai.Jei gali parasyk jos tel i az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augustella: 22 spalio 2009 - 07:26
Mano irgi kraujo tyrimas buvo 1:50, bet as kazkaip nesinervavau, tikejau, kad viskas yra gerai, nes tas kraujo tyrimas yra labai jautrus. Santariskese pries menesi laiko eme man vaisiaus vandenis, visai neskaudejo, gavau atsakymus, vaikutis sveikas smile.gif Ir gydytoja Kraosvskaja sake, kad vaisiaus vandenu emimas visai nepavojingas, jei butu pavojinga nedarytu. Taigi, kam 1:50 nesijaudinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kananga @ 2009 10 20, 22:19)
Mano buvo 2.3 mm , E. Butkevieciene sake viskas liuks net kraujo pasiule nedaryt. (man 27 m)  Lentele

Labai garai, kad viskas liuks thumbup.gif
Aš antradienį taip pat pas gyd. E. Butkevičienę važiuosiu. Kažin, kaip man seksis g.gif
Atsakyti
Labas mamytės,
padėkit man....pas genetikus Vilniuje užrašinėja tik kitiems metams blink.gif ,ir man jau stipriai per vėlu verysad.gif ar yra kokių šansų anksčiau pakliūti nemokamai? ką man dabar daryti? unsure.gif
Atsakyti