Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje - II dalis

Turbūt klausimas Rustei - ar balsai visi yra lygiaverčiai, ar pirmas vertesnis už tą, kuris pvz. trečiu numeriu atiduotas balsą? g.gif Vat ir parūpo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 04 05, 21:33)
Turbūt klausimas Rustei - ar balsai visi yra lygiaverčiai, ar pirmas vertesnis už tą, kuris pvz. trečiu numeriu atiduotas balsą?  g.gif  Vat ir parūpo  rolleyes.gif

visi lygiaverčiai smile.gif

nėra svarbu kelintą valandą ir kelintą balsavimo dieną balsuojate, tai yra tiesiog balsas ir tiek, be jokių pirmumo teisių smile.gif

čia tik su laimėjimu turi esmės atsiuntimo į konkursą laikas - jei dvi nuotraukos surenka vienodai balsų ir užima prizinę vietą, laimi ta, kuri į konkursą buvo atsiųsta anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 04 05, 20:33)
Turbūt klausimas Rustei - ar balsai visi yra lygiaverčiai, ar pirmas vertesnis už tą, kuris pvz. trečiu numeriu atiduotas balsą?  g.gif  Vat ir parūpo  rolleyes.gif
taip ir man irgi idomu ax.gif o jai tu, ar as laimesim 3 vieta lotuliukas.gif
man tai tiksliai ne laimeti verysad.gif bet visvien dalyvauju, man mano nuotrauka patinka thumbup.gif bet galejau ir geresne padaryti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 05 balandžio 2009 - 20:56
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 05, 21:54)

man tai tiksliai ne laimeti  verysad.gif bet visvien dalyvauju, man mano nuotrauka patinka thumbup.gif bet galejau ir geresne padaryti biggrin.gif

Jūs nenorite laimėti? bigsmile.gif Aš tai labai noriu, nes TOKS PRIZAS fainas wub.gif , tik ne visada pasiseka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 04 04, 13:38)
na palauksim konkurso pabaigos, autorė įdės proceso nuotrauką, kažkodėl esu tikra, kad čia buvo specialiai ruoštasi, ir padarytas ne vienas kadras.
Bet kaip tokiu atveju su tarkom? Su pėdutėm? Pačios prisipėdavo? Išstatytos tarkos natūralu? Nereikia sliekų mėšle ieškoti..

apie tai ir kalbu smile.gif iškart matyti kur pozuota, kur ne, bet kadangi konkursas nereikia gi norėt kad visos būtų nepozuotos nors ir pilna karksėtojų kurioms visur vaidenas kritika ar kabinėjimasis ir niekaip nepavargsta niurzgėt 'sliekų ieško bla bla bla kar kar kar' irnesakyk.gif
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 04 05, 20:03)
Jaaatau... O jau su morkom ir tarkom prikrauta doh.gif Dar kelios ir atskirą konkursą galima skelbt...

man rodos greičiau jau būtų su vaikais su mažaisiais virtuvės pagalbininkais rankose / burnose, tokių tikrai daugiausiai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 05 balandžio 2009 - 21:25
QUOTE(syri @ 2009 04 05, 21:19)
Jūs nenorite laimėti?  bigsmile.gif  Aš tai labai noriu, nes TOKS PRIZAS fainas  wub.gif , tik ne visada pasiseka  lotuliukas.gif
Labai noriu laimeti 1 vieta mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

! 
iš fotokonkurso šalinama foto, paaiškėjus, kad yra pasiskolinta iš interneto

user posted image

tinklapis čia http://www.liveinternet.ru/users/2634327/post95646800/  
Atsakyti
Ale truputi gedele kazkam turetu buti doh.gif
Atsakyti
O jei čia tas pats žmogus dalyvavo ir kitam forume su savo foto mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 04 06, 15:10)
O jei čia tas pats žmogus dalyvavo ir kitam forume su savo foto mastau.gif

nea, patikrintas variantas, gavom laiškus kelis.

už išaiškinimą dėkui vienai, narei, nerašysiu kuriai, ji pati žino, kad dėkojame jai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 04 04, 22:12)
man šita nuotrauka tai tokia "padlyza" lyg bandytų rėmėjams įtikti  doh.gif
nekenčiu padlaižių  doh.gif

nebalsuosiu  schmoll.gif

drinks_cheers.gif visgi labai jau...
Papildyta:
siaubas, mielas kačiukas buvo...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 06, 15:12)
nea, patikrintas variantas, gavom laiškus kelis.

už išaiškinimą dėkui vienai, narei, nerašysiu kuriai, ji pati žino, kad dėkojame jai smile.gif

pioneer.gif ponial... kažkas norėjo gudresiu pabūt.. gi SM ne tik SM lankosi... biggrin.gif
Atsakyti