Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje - II dalis

QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 04 05, 13:57)
Na jeigu jau kabinetis tai prisikabinsiu ir as bet prie tamstos nicko  tongue.gif  Kodel Ninna Ricci o ne Nina Ricci ?  labai idomu , nes kaip suprantu del megiamu kvepalu pasirinkot butent toki varda  smile.gif

Ruste , galesi istrint , nu bet negaliu nepaklaust  biggrin.gif

Todėl, kad visokios kvepalų ieškotojos, įvedusios googlyje pavadinimą, neaptiktų manęs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 04 05, 12:57)
Na jeigu jau kabinetis tai prisikabinsiu ir as bet prie tamstos nicko  tongue.gif  Kodel Ninna Ricci o ne Nina Ricci ?  labai idomu , nes kaip suprantu del megiamu kvepalu pasirinkot butent toki varda  smile.gif

Ruste , galesi istrint , nu bet negaliu nepaklaust  biggrin.gif

Nina būtų svetimo vardo "pasisavinimas" biggrin.gif čia kaip Versace ir Versacce smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 04 05, 13:11)
Todėl, kad visokios kvepalų ieškotojos, įvedusios googlyje pavadinimą, neaptiktų manęs tongue.gif

o fufliakų gerbėjos nesikreipia pagalbos? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 05 balandžio 2009 - 12:12
QUOTE(Irėja @ 2009 04 05, 14:13)
Nina būtų svetimo vardo "pasisavinimas"  biggrin.gif čia kaip Versace ir Versacce smile.gif
Papildyta:

o fufliakų gerbėjos nesikreipia pagalbos?  biggrin.gif

Dar ir ta priežastis wink.gif

O to "gėrio" gerbėjos turbūt todėl ir nesikreipia, kad neranda biggrin.gif
Atsakyti
Jau nuotraukų 164 thumbup.gif iki 200 liko 36 ax.gif idomu ar iki 10 d. susirinks tiek? ax.gif
thumbup.gif 4u.gif
user posted image
thumbup.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 04 05, 12:22)
koks skirtumas wink.gif 

jei rimtai pasiskaičius komentarus , kad ir ne savo adresu , dingsta bet koks noras lysti į viešumą

Nu cia dabar 4u.gif As manau,kad dauguma balsuoja ir net neskaito cia tu komentaru.
Ziurekim paprasciau,kaip i zaidima. 4u.gif
Manau,kad kiekviena turinti vaikuti,turejo tikrai ne viena gera momenta,kuri butu uzfiksavusi,jei po ranka turejusi fotoaparata.
Atsakyti
Komentarus visada seku,bet jie neturi jokios įtakos mano pasirinkimui
Atsakyti
QUOTE(gereno @ 2009 04 05, 14:03)
Manau,kad kiekviena turinti vaikuti,turejo tikrai ne viena gera momenta,kuri butu uzfiksavusi,jei po ranka turejusi fotoaparata.

galbūt , tai dar viena priežastis nebedalyvauti biggrin.gif nes mano vaikai jau nebe vaikučiai , o paauglė pana ir tuoj į mokyklą žygiuosiantis bernas biggrin.gif
dalyvavo foto kurioje patys vaikai gamino virtienius , nepozuota , kadrai negaudyti smile.gif , tiesiog paimta iš šeimyninio albumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 04 05, 12:54)

o man šitos akys bijo...kažkur ties mergaitės rankom su ryškumu jau "perspausta" kiek atrodo. Bet gal čia mano monitorius g.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 04 05, 20:44-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 04 05, 20:44)
o man šitos akys bijo...kažkur ties mergaitės rankom su ryškumu jau "perspausta" kiek atrodo. Bet gal čia mano monitorius  g.gif

Prie atlikimo technikos kabinėtis galima aišku, bet jei prie jos kabintis, tai vos viena kita nuotrauka liktų biggrin.gif Man šita smagi smile.gif Nors man ir neatrodo, kad per ryšku būtų g.gif Tai gal rimtai monitorius mažuma persitengia? g.gif

Dar šita gerulė thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
Jaaatau... O jau su morkom ir tarkom prikrauta doh.gif Dar kelios ir atskirą konkursą galima skelbt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninna_Ricci: 05 balandžio 2009 - 19:06
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 04 05, 20:03)
Tai gal rimtai monitorius mažuma persitengia? g.gif

na "persistengia" ne ant visų, todėl ir pastebėjau. Never mind, nereikia visko vertinti kaip "kabinėjimasis", tiesiog pasidalinau savo pastebėjimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 balandžio 2009 - 19:15
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 04 05, 13:22)
galbūt , tai dar viena priežastis nebedalyvauti  biggrin.gif  nes mano vaikai jau nebe vaikučiai , o paauglė pana ir tuoj į mokyklą žygiuosiantis bernas  biggrin.gif 
dalyvavo foto kurioje patys vaikai gamino virtienius  , nepozuota , kadrai negaudyti  smile.gif  , tiesiog paimta iš šeimyninio albumo smile.gif

na va, gaila, kad atsiėmėt.

nors šiaip aš esu tokia mėgėja pakritikuoti (tiksliau pasikabinėt dėl neatitikimo temai), bet šįkart visai nesinorėjo dėt nepatinkančias foto ir kritikuoti, nes mamos asmeniškai į tai gali sureaguoti, čia jų vaikučiai, čia jų aukseliai wub.gif turbūt ir pati sureaguočiau asmeniškai g.gif

o dėl bosch šaukšte - tai sakyčiau strategiškai teisinga sprendimas. žinoma, kad jis nesurinks daug balsų, bet, pasikartosiu, jei būčiau rėmėjas - apdovanočiau spec. prizu smile.gif ir šiaip, nuotraukai išsiskiria iš masės.

gal artėjant velykoms pasirodys daugiau foto su leliukais, padedančiais kiaušinukus dažyt wub.gif būtų naujas motyvas fotografijose smile.gif
Atsakyti
Mano favoritės

user posted image

user posted image

šita dar smagi

user posted image

šita spalviškai žiūrisi

user posted image

gražus susikaupimas

user posted image

ir dar kelios smile.gif
Atsakyti