Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje - II dalis

taigi matot lyderius, sėdinčius ir maišančius kažką arba kažką dedančius į puodus, nu nuobodybė unsure.gif man tai gaila, kad dauguma žmonių į foto konkurso pavadinimą nemoka pažvelgti kitu kampu ir tiek smile.gif
Atsakyti
O aš nemanau, kad gražiai/kokybiškai išpildytos nuotraukos yra be idėjų. Juk jeigu jos atitiko taisykles ir buvo patvirtintos, reiškia, neša savyje kažkokias idėjas. Matau čia tik kitą aspektą - idėjų pasikartojimas (na, pvz. čia jau aptarta morka-tarka-vaikas arba vaikas-netvarka arba vaikas-kočėlas-tešla ir t.t.)
Balsavau už nešantį bulves, skutantį bulves su močiute ant gonkelio ir šunelius, kurie laukia kažko ten kepančio orkaitėj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 11 balandžio 2009 - 12:01
O aš net neprisimenu už kurias atidaviau balsą - tiesiog "for fun" atidaviau balsus ir tiek rolleyes.gif ...

O kažkurių nuotraukų vadinimas lyderėmis nėra tikslingas - dar nė prie vienos nėra jokių rezultatų biggrin.gif , apklausa (balsavimas) nesusumuota, tad jei patinka, tai statistiškai nereiškia, kad taip ir yra. O štai kai bus jau paskelbti rezultatai, TADA ir kita kalba. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 11 balandžio 2009 - 12:57
QUOTE(Rustė @ 2009 04 10, 22:33)
tai gi sakė , vaikai darantys virtinius smile.gif

didesnė mergaitė ir mažesnis berniukas smile.gif

verysad.gif va kodėl tos nuotraujos neradau verysad.gif norėjau balsiuką savo atiduoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 04 11, 10:42)
jau imu manyti, kad eilinį kartą tarp lyderių bus tvarkingos, akiai malonios, su geresniu fotiku padarytos, bet labai jau paprasto, neįdomios ir be idėjos fotkės unsure.gif  verysad.gif

o jum neatrodo, kad ten kur jūs nematot idėjos kitos ją manto?
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 09, 19:00)
mergaitės, užpirkti konkursai dažniausiai būna iš  masinių nuotraukų , nes rėmėjai nori, kad kuo dagiau dalyvautų, aišku ir pamanytų reklamą, todėl duoda plačias temas, kad būtų kuo daugiau lankytojų, todėl šioje temoje buvo daug mažų pagalbininkų, tiek realių, tiek ne visai, tiek gyvų tie techninių

sutinku 4u.gif

QUOTE(jblmami @ 2009 04 10, 23:01)
*Man taip pat gaila isimtu nuotrauku(pvz. baltai juoda nuotrauka, kur vyras spaudzia su spaustuvais i puoda tesla, ar bulves)

man rodos ten makaronus spaudė, naminius. įdomi foto buvo 4u.gif

einu balsuot...
na va, jau: balsą atidviau mergaitei su senoviniu plaktuvu, mergytei ir kačiukui melynų plytelių fone plaunantiems indus, ir berniukui, tempiančiam bulvių maišą.

pritrūkau balso mergytei su močiute, skutančioms bulves kieme...
Atsakyti
Mano balsai atiteko sioms ax.gif Sekmes 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 04 11, 16:05)
o jum neatrodo, kad ten kur jūs nematot idėjos kitos ją manto?

tai matau, kad dauguma tesugeba į pateiktą pavadinimą pažvelgti vienaprasmiškai ax.gif
Atsakyti
Sveikinu visus su artejanciais Sv.Velykom!!!
user posted image
Ruste tau ir tavo seimai user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 11 balandžio 2009 - 18:05

Tikras mazas kiausinienes kepejas biggrin.gif
user posted image

Uz originaluma tiesiog KITAIP thumbup.gif
user posted image

Uz profesionaluma biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Vakar balsavau