Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje - II dalis

Jetau, kaip gerai, kad ir manoji buvo apkalbėta lotuliukas.gif ( buvo juokingi, mano supratimu, komentarai).
Tai dabar galvoju:
čia į gerą ar į blogą ? biggrin.gif

Greičiau tie rezultatai paaiškėtų karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 13 balandžio 2009 - 19:45
QUOTE(kruopa12 @ 2009 04 13, 18:56)
bet ka padarysi lietuviu jau tokia mada

tokia pat lietuvių mada ir būt baisiai dideliais įžeidukais dėl š biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 13 balandžio 2009 - 19:47
QUOTE(Rustė @ 2009 04 13, 20:05)
bet šiaip jei narės net taisyklių nepaskaito, ir už agitacijas balsuoti tenka šalinti jau ne pirmą nuotrauką šiame konkurse, tai aš netikiu, kad pamatys pasiūlymą paskaityti temas....

nu gal nors viena kita perskaitys mirksiukas.gif šiaip aš tikiu,kad skaudu,kai randi kažkokių pastabų apie savo vaiko foto ax.gif dažniausiai moterys priima kritika ne sau,kaip fotografei,bet,kad jos vaikis kažkuo blogas ax.gif todėl tegul pasiskaito kmentarus prieš dėdamos foto,apsaugotų save nuo neigiamų emocijų,o tos,kurioms dzin tie komentarai,tai ir toliau dės foto ax.gif

Beje,čia jau į temą-nu seniai aš toj SM esu,jau 5ki metai rolleyes.gif ,bet..nu kažkaip nepamenu konkurso,kad tiek daug foto būtų pašalintos už agitacijas unsure.gif
Atsakyti
Tik dabar susigriebiau kad šiandien paskutinė diena kada galima balsuoti už nuotraukas doh.gif gerai kad suspėjau karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 13, 18:24)
"kabino" tik dvi nuotraukos.. visa kita tai šeimos albumui labiau tinka, o ne viešam konkursui.

o aš manau, kad čia ne fotokūdra, todėl mielai čia laukiamos šeimyninės foto lygiai taip pat, kaip ir profesionalesnės.

tas, kuris išlipo dešinėm kojom, tai gal koks šleivas naminukas biggrin.gif

Sveiki sulaukę Šventų Velykų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 04 13, 21:04)
Tik dabar susigriebiau kad šiandien paskutinė diena kada galima balsuoti už nuotraukas  doh.gif gerai kad suspėjau karsta.gif

tai kad rytoj paskutinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 04 13, 21:04)
Tik dabar susigriebiau kad šiandien paskutinė diena kada galima balsuoti už nuotraukas  doh.gif gerai kad suspėjau karsta.gif

tai kad ne paskutinė - balsuojam iki 15 dienos (nežinau ar imtinai, ar ne g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 04 13, 20:47)
Beje,čia jau į temą-nu seniai aš toj SM esu,jau 5ki metai  rolleyes.gif ,bet..nu kažkaip nepamenu konkurso,kad tiek daug foto būtų pašalintos už agitacijas unsure.gif

taigi šiame apdovanojimai tikri, ne tik SM žodiniai medaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 04 13, 21:07)
tai kad ne paskutinė - balsuojam iki 15 dienos (nežinau ar imtinai, ar ne  g.gif ).

15d bus rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 10, 17:43)
čia po tokių komentarų tai išvis stebiuosi, kad kažkas dalyvauja...manau tos, kurios čia neskaito...

gal jus ir teisi, sitaip sakydama

QUOTE(*Rita* @ 2009 04 13, 20:28)
sakot - nešnekėjo, o jūsų postas tiesiog rėkte rėkia, kad jūsų mergaitė čia ojoj kaip baisiai apšnekėta buvo hihihi.gif Ko taip skaudintis, jeigu niekas net nekomentavo jūsiškės? Apie lietuvius kalbat? O kokia tautybei priskirtumės savo tokį didžiulį susireikšminimą ir greitumą įsiskaudinti dėl kiekvieno nieko? biggrin.gif

tai gal jus ne taip supratote mirksiukas.gif as tikrai nei saukiau, nei rekiau, jiesiog parasiau, tai ka pastebejau, kalbant apie visas nuotraukas bendrai biggrin.gif

Atsakyti
Rustė lens.gif As zaviosiu tavimi 4u.gif kaip tu pazeidejus gaudai ph34r.gif
as vis galvoju reiketu uzsirasyti pas tave i kursus mirksiukas.gif

15 diena bus rezultatai, valio clap.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa12 @ 2009 04 13, 23:26)
gal jus ir teisi, sitaip sakydama
tai gal jus ne taip supratote mirksiukas.gif as tikrai nei saukiau, nei rekiau, jiesiog parasiau, tai ka pastebejau, kalbant apie visas nuotraukas bendrai biggrin.gif

na, pasakymas "rėkte rėkia" ne visada turi būti suprantamas tiesiogiai. Net nemaniau sakyti, kad jūs rėkiate ar šaukiate - aš juk jūsų nematau biggrin.gif Žinosiu, kad kitą kartą reikia žemiškesnes frazes naudoti biggrin.gif
Atsakyti