Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje - II dalis

QUOTE(Žanė @ 2009 04 14, 21:48)

o kaip čia taip? ar jūs tikite, kad ji nesiuntinėjo až skatinančius balsuoti už ją, ar jūs manote, kad agitacija ir skatinimas už savo foto balsuoti nėra nusižengimas taisyklėms?
g.gif

mes galime diskutuoti kiek tik norime, bet ir jus sakote ar as manau, as daug ka galiu manyti, o jus visai kitaip manyti, va cia ir yra skirtumas, kiekvienas zmogus mano pagal save.
nenoriu daugiau plestis, nes cia tu zmoniu "manymu" ir per TV jau parode cia tik palyginimas, jei ka.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 04 14, 20:58)
Jei jau norisi nuotraukų aptarimo,tai gal tik jis ir turėtų būti, be jokių SM forumiečių moralės verinimų ir pan. Gal realiai reiktų atskiros temos apie pašalintas foto, nes dabar tikrai ne gražių/negražių kadrų dalybos vyskta.

o čia mintis, galiu nuo kito konkurso padaryt atskirą temą, bet irgi ne moralizavimui, o tiesiog informavimui smile.gif
Atsakyti
o kai nuotrauka pašalinama ar už ją atiduoti balsai grįžta juos atidavusiems ar tiesiog nuplaukia?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 04 14, 21:04)
o kai nuotrauka pašalinama ar už ją atiduoti balsai grįžta juos atidavusiems ar tiesiog nuplaukia?

grįžta, ir narės gali pabalsuoti vėl, aišku jei nori.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 04 14, 21:04)

jei teisingai pamenu, tai Rustė berods rašė, kad jei balsavimo laikas nepasibaigęs, tai balsas grįžta. jei jau pasibaigęs - tai nuplaukė.
Atsakyti
kriminalai smile.gif
ale cia dar baikis irnesakyk.gif

vienam forume uz kelias foto (tame tarpe ir mano) kazkokia mamyte specialiai kazkaip tai balsavo istisai (sako, yra kazkokios programkes kur ip keitineja), ir del to pasalino tas foto bigsmile.gif po konkurso jau buvo issiaiskinta kaip ir kas ten.
matyt pasirode konkurentes josios foto smile.gif ale logikos nulis
o prizas- knygute vaikui buvo smile.gif

visokiu yra, visokiu reikia - linksmiau gyventi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2009 04 14, 12:44)
Elgiates tai labai vaikiskai... Salinti foto vien del to kad prabalsavo kazkas is tu temu kuriose tariamai bendrauja nuotraukos autore... Cia dar viena is priezasciu kodel tokiuose konkursuose nedalyvauju schmoll.gif

va šita vieta ir man kliūva, pagal tai nusprendžia, kad neva prašyta doh.gif Žinoma, pasitaiko atvejų, kad prašo, bet vien tuo vadovautis, kad va prabalsavo kaimynai ar bendraamziai , t.y. iš jų keletas balsų ir šalinam doh.gif logikos nulis

QUOTE(alina @ 2009 04 14, 14:24)
o aš norėčiau užstoti kropą  ax.gif

pamenu, kai vaikai buvo maži ir ištisai "mirkdavau" bendraamžių skyreliuose, net minties nebūdavo, jog reikėtų balsuoti "už nuotrauką", visada balsuodavau už pažįstamą veidelį, net jei mamytė ir žodeliu neužsimindavo  mirksiukas.gif

dabar taisyklės sugriežtėjo iki absurdo, ieškoma ir sekama, net per až, skaičiuojama iš ko gauti balsai ir pan.  unsure.gif  su tuo teisybės ieškojimu ir iki absurdų nueisim  mirksiukas.gif

beje, nepamenu, jog kada laimėtų foto, už kurią buvo agituota, visuomet išskirtinės, akį traukiančios nuotraukos laimi prizines vietas  4u.gif

drinks_cheers.gif tai jau tikrai, neturi žmonės ką veikt, kriminaliniai tyrimai tiesiog doh.gif
Aš irgi jei konkurse nesvarbu kokiam pamatau pažįstamą veidą ir prabalsuoju, nors niekas ir neprašo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili78: 14 balandžio 2009 - 21:27
QUOTE(lili78 @ 2009 04 14, 22:26)
Aš irgi jei konkurse nesvarbu kokiam pamatau pažįstamą veidą ir prabalsuoju, nors niekas ir neprašo

tai gerai kad prabalsuojat pro šalį, o ne balsuojat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lili78 @ 2009 04 14, 22:26)
va šita vieta ir man kliūva, pagal tai nusprendžia, kad neva prašyta  doh.gif Žinoma, pasitaiko atvejų, kad prašo, bet vien tuo vadovautis, kad va prabalsavo kaimynai ar bendraamziai , t.y. iš jų keletas balsų ir šalinam  doh.gif logikos nulis
drinks_cheers.gif tai jau tikrai, neturi žmonės ką veikt, kriminaliniai tyrimai tiesiog  doh.gif

pagal jūsų logiką reikėjo pašalinti 23 balsus, kaži narė nebūtų nustebus, kad "tiek daug ją kas pažįsta", o ji tik 6 balsus gavo g.gif

neieškokite logikos, nuotrauka pašalinta faktas aiškus ir ne mano vienos sprendimu čia viskas įvyko. patvirtino kitos moderatorės, jie čia tik man viskas kliūtų tai suprantu, o čia buvo bendras sprendimas.

eilinį kartą prašau baigiam šitą temą.

ačiū.
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2009 04 14, 11:44)
Cia dar viena is priezasciu kodel tokiuose konkursuose nedalyvauju schmoll.gif

Oj kiek daug nukentėjusių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 04 14, 21:36)
eilinį kartą prašau baigiam šitą temą.

Nesinervuok 4u.gif Ruste, tau, manau, nereik teisintis prieš kiekvieną buką, vistiek išvadų nepadarys smile.gif
Atsakyti
oho kaip cia karsta bigsmile.gif karsta.gif senai bebuvau uzsukus aptarimu paskaitinet biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
viena min iki rezultatų bigsmile.gif
Atsakyti