Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje - II dalis

QUOTE(syri @ 2009 04 15, 08:07)
o tai čia dabar liūdėti reikia  g.gif ? Jugi ne ritualiniame forume esame. Ne jau visi taip rimtai susirūpinę čia ir ateiname? YRA GYVENIME IR RIMTESNIŲ, IR SVARBESNIŲ DALYKŲ, o čia tik konkursas, eilinės varžytuvės, kurios nei vieno gyvenimo nė per juodimą nepakeis ir neturės jokios reikšmės.Kkaip žolė žaliavo, taip ir žaliuos, kaip vaikus gimdė moterys, taip ir gimdys, kaip konkurse dalyvaujame, taip ir dalyvausime  biggrin.gif (arba nebe  lotuliukas.gif )...

kartais skaitant kyla ir kitokių minčių, taigi šito teiginio nereiktų visom taikyt smile.gif

mano komentaro esmė tokia : kam dalyvaut konkurse dėl juoko, jei beveik niekam nejuokinga
Atsakyti

O man juokinga ( kur tikrai kėlė šypseną) buvo viena tik foto - ta, kur vaikis užmigęs ant spintelės ir užrietęs šikniuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 04 15, 08:15)
O man juokinga ( kur tikrai kėlė šypseną)  buvo viena tik foto - ta, kur vaikis užmigęs ant spintelės ir užrietęs šikniuką  thumbup.gif

abejoju ar vaikas tikrai taip užmigo-niegojo, nes nesaugu.

nu, bet juk ne tame esmė cool.gif
Atsakyti
sveikinu visus laimetojus!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
prisidedu prie sveikinimu! Nustebau, kad Vijoles foto ne prizininke. sauni nuotrauka! ir labai dziaugiuosi, kad iKavali tarp prizininkiu thumbup.gif
dekuj, kas balsavot uz musu rankytes salotose 4u.gif
[attachmentid=174905]
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 04 15, 08:51)
o tavo foto visos juokais smile.gif
anam konkurse, kad moderatorius patirintum, šiam vėl....
tik , kad turbūt be tavęs, daugiau niekam nejuokinga unsure.gif

na, jei konkursai suteikia galimybę dalyvauti su nuotraukom ne į temą, kodėl to neišnaudojus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 04 15, 09:19)
na, jei konkursai suteikia galimybę dalyvauti su nuotraukom ne į temą, kodėl to neišnaudojus?  rolleyes.gif

todėl, kad manau jog esi protinga ir pakankamai save gerbianti, kad dalyvautum su foto į temą.
taip sakant, rodytum gerą pvz., o nebūtum prie tų...anų...
smile.gif
Atsakyti
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS!

I VIETA first.gif user posted image
Žuvytė "2 rankytės ir 2 letenytės išplaus švariau!"

II VIETA second.gif user posted image
Stebukle "Maži šeimininkučiai,mamytės užvadėliai,kol mama...."

III VIETA third.gif user posted image
iKavali "Darbščios mažosios rankutės"
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 04 14, 13:48)
jėėtau koks tūsas assa.gif
labai gera taisyklė cool.gif man patinka cool.gif bezbožnų forumų pilna, prašom eiti ir ten bardakus daryt. o štai SM man patinka, kad yra tvarka, struktūra ir nesąmonių nėr  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Tikrai, kiek komentarų doh.gif
Kaip gerai, kad Sm tik prisiregistravus, kitur nei nosies nekišu, nes čia dedamos pastangos tvarkai įvesti... Ir tai dar kiek nesąmonių vyksta, reikia tik įsivaizduoti, kas būtų, jei visiems būdų vienodai.

SVEIKINIMAI PRIZININKAMS 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 04 15, 10:19)
na, jei konkursai suteikia galimybę dalyvauti su nuotraukom ne į temą, kodėl to neišnaudojus?  rolleyes.gif

Buvo įdėta foto ant bajerio, aš ir patvirtinau ant bajerio, kad būtų "tinkamas pavyzdys" hihihi.gif

nors realiai puodukas toks pats virtuvės padargas kaip trintuvė, peilis ar šakutė, tad nuotrauka atitiko temą.

noriu apginti savo pagalbininkus.

Tos, kieno vaikai jau didesni, puikiai supranta kokie tikri pagalbininkai gali būti devynmečiai, ir padaryti jie tikrai gali viską PATYS, ir švariai, nes jie jau pakankamai atsargūs ir vikrūs, kad neišsimiltuotų patys, ir neapšnerkštų namų.

įdedu proceso foto, tik ta su širdele, man pasirodė mielesnė, negu šita, kur "matosi realia pagalba"
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 15, 10:30)
Tos, kieno vaikai jau didesni, puikiai supranta kokie tikri pagalbininkai gali būti devynmečiai, ir padaryti jie tikrai gali viską PATYS, ir švariai, nes jie jau pakankamai atsargūs ir vikrūs, kad neišsimiltuotų patys, ir neapšnerkštų namų.

Sutinku jei tinkamai mokai vaikus tai jie nepšnerkš namų padėdami.Nors manau mamos tą bardakėlį daug kur darė dirbtinai,bet tai man visai nepatiko.Todėl balsavau už tvarkingas nuotraukytes.
Augini šaunius berniukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 04 15, 10:22)
todėl, kad manau jog esi protinga ir pakankamai save gerbianti, kad dalyvautum su foto į temą.
taip sakant, rodytum gerą pvz., o nebūtum prie tų...anų...
  smile.gif

aš į konkursą žiūriu kaip į pramogą, be to nepatinka man pavyzdžiu būt. kol bus tvirtinamos nuotraukos neatitinkančios temos ir aprašymo, tol ir dalyvausiu su nuotraukom kuo labiau ne į temą. juk vistiek bus patvirtintos kaip ir kitos irnesakyk.gif
Atsakyti