Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - tolimesni miestai

Sveikutes 4u.gif

Ne nezinau kur rasyti, tad kreipiuosi i jus, gal pagelbesite smile.gif Gal kas zinote, kokia bauda Lenkijoje yra uz automobilio itrukusi stikla? Niekur nerandu tokios info, tai sakau, gal cia kas pagelbes ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės,

Planuoju keliauti į Lenkiją židinio kapsulės ieškoti. Gal kuri nors pirkot, matėt ir galit patarti, kur pigiausiai galėčiau rasti? man reikia paprastos, kad tik užkišti nišą rolleyes.gif Gal žinote pc kaip ala senukai, ermitažas? Labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2009 10 05, 09:56)
Sveikos mergytės,

Planuoju keliauti į Lenkiją židinio kapsulės ieškoti. Gal kuri nors pirkot, matėt  ir galit patarti, kur pigiausiai galėčiau rasti? man reikia paprastos, kad tik užkišti nišą  rolleyes.gif Gal žinote pc kaip ala senukai, ermitažas? Labai labai ačiū  4u.gif

www.leroymerlin.pl/produkty/ogrzewanie-i-wentylacjacia yra belystoke prie auchano
Atsakyti
QUOTE(amukas @ 2009 08 26, 07:50)
Buvau...  doh.gif  Ten tik su ju kortelem parduoda... firmom ir " kitems asmenims uzsiiimanciais panasia veikla" (trumpinu ju puslapy pasiskaityk)  verysad.gif

Cia ka tvarka pasikeite?? g.gif Kiek esu buvus Makro, eini prie informacijos, sakai kad nori kartos vienai dienai, gauni popieriu ir perki, kainos aiski mazmenines, t.y brangesnes
O del vaikisku rubeliu, pasirinkimas skurdus, mazdaug kaip musu nedidelej maximoj ar pan. Na ir kokybe sakyciau ne super
Atsakyti
ar apsimoka dar vaziuoti pampersu?
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 10 07, 16:28)
Cia ka tvarka pasikeite??  g.gif Kiek esu buvus Makro, eini prie informacijos, sakai kad nori kartos vienai dienai, gauni popieriu ir perki, kainos aiski mazmenines, t.y brangesnes
O del vaikisku rubeliu, pasirinkimas skurdus, mazdaug kaip musu nedidelej maximoj ar pan. Na ir kokybe sakyciau ne super

buvom rugseji-tvarka dar ta pati... aisku mum reikalus derino tetis-jis sprechina lenkiskai biggrin.gif

QUOTE(Erika! @ 2009 10 08, 17:58)
ar apsimoka dar vaziuoti pampersu?

reikia sekt akcijas-man tai neaktualu todel kainu LT nzn, bet kai buvau paskutini karta auchene (rugseji) buvo huggies akcija-35,99 jei neklystu tas didelis pokas... pamenu savo mazei gerokai brangiau budavo o kokios kainos dabar LT nebezinau...
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2009 10 01, 21:59)
Sveikutes  4u.gif

Ne nezinau kur rasyti, tad kreipiuosi i jus, gal pagelbesite smile.gif Gal kas zinote, kokia bauda Lenkijoje yra uz automobilio itrukusi stikla? Niekur nerandu tokios info, tai sakau, gal cia kas pagelbes  ax.gif

Aš pati niekur to nemačiau ir neskaičiau tik man draugė, kuri gyvena Lenkijoje, Liubline, atsimenu rašė, kad keitė stiklą nes bauda pas juos už įtrukusį ar tai 400zl ar iki 400...
Atsakyti
Gal kas nors buvot situose prekybos centruose : http://www.wk-center.pl/ kokie ispudziai ?
Atsakyti
Sveikos

O kaip jus sekat pampersu akcijas? ziurit internete pardes akcijas? gal kokiu vaistiniu ar higionos prekiu parduotuviu www zinot? pasiziureciau ir as
Dar norejau klaust kokiu PC lankot Bialystoke? As zulinu Galeria Biala, Alfa, Auchan ir Macro.
Tiesa, gal esat uztike kanceliariniu prekiu parduotuviu?
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 10 12, 11:19)
Sveikos

O kaip jus sekat pampersu akcijas? ziurit internete pardes akcijas? gal kokiu vaistiniu ar higionos prekiu parduotuviu www zinot? pasiziureciau ir as
Dar norejau klaust kokiu PC lankot Bialystoke? As zulinu Galeria Biala, Alfa, Auchan ir Macro.
Tiesa, gal esat uztike kanceliariniu prekiu parduotuviu?

taip internete galima paziuret wink.gif man regis pirmam psl yra pardziu oavadinimai ir ju internetiniai adresai... netgi zinant pavadinima ivedat google ji ir bialystok ir gausit nuoroda wink.gif
as tuos pacius 4 apeinu ir man per akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 10 12, 10:40)
taip internete galima paziuret wink.gif man regis pirmam psl yra pardziu oavadinimai ir ju internetiniai adresai... netgi zinant pavadinima ivedat google ji ir bialystok ir gausit nuoroda wink.gif
as tuos pacius 4 apeinu ir man per akis biggrin.gif

Man irgi situ per akis...man tai dar knieti ka nors dar atrast, pvz centre kokiu parduotuveliu
Atsakyti
Sveikutes

Norim vaziuot mamai,koki gera ziemini palta-dublionke,ar tai kailinius nupirkt.Svarstom ar apsimoketu?Gal kuri ka panasaus esate ieskojus?Gal galit pakomentuoti kainas?Kur ieskojot?Ka radot gal?
Atsakyti