Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - tolimesni miestai

labutis 4u.gif jungiuos i jusu pokalbi .vazineju i bialistoka retsykiais .daromes remonta ir daug graziu dalyku ten radau ,pigiau viskas ,perkuosi baldus ,interjero detales ,maista prie to pacio,pagrandukui pampersu smile.gif .buvau spalio vidury paskutini karta .lapkricio viodury vaziavom ,bet sugedo masina pirmyn vaziuojant ir teko partempti verysad.gif
Atsakyti
labas rytas,

gal kam yra teke lenkijoje pirkti blokelius namo statybai.. gal patartumet kur ieskot..suwalkuose ar bialystoke kazkur..ar yra kazkokie gal fabrikai ar stat. medziagu parduotuvese ziuret reikia..
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2009 11 28, 17:46)
labutis  4u.gif jungiuos i jusu pokalbi .vazineju i bialistoka retsykiais .daromes remonta ir daug graziu dalyku ten radau ,pigiau viskas ,perkuosi baldus ,interjero detales ,maista prie to pacio,pagrandukui pampersu  smile.gif .buvau spalio vidury paskutini karta .lapkricio viodury  vaziavom ,bet sugedo masina pirmyn vaziuojant ir teko partempti  verysad.gif

Gal kur užmatei didelių(labai didelių) šviestuvų lubinių thumbup.gif Mūsų labai aukšta svetainė-5 metrai, tai reikia didelio skersmens šviestuvo, o prie jo ir 2 vnt bra. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(A.Vilma @ 2009 11 09, 17:56)
O kokių dokumentų reikia nepilnamečiui važiuojant į Lenkiją su svetimais žmonėmis, t.y. be tėvų?

tik paso, EU jokio kito dokumento nereikia
Atsakyti
Sveiki. Greitai mano vestuvės, tai sugalvojome su mama, kad reiktų nuvažiuoti į Varšuvą apsipirkti, nes ten pigiau, be to mums reikėtų proginės suknelės mamai, trijų vyriškų kostiumų ir gal man suknelės vestuvinės. Gal kas žino, girdėjo ar pats važiavo. Kur geriausiai viską pirkti? Pleese, padėkite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumpira @ 2010 02 13, 17:22)

Labai abejoju, kad rasit ant tiek pigiau, jog net tokia tolima kelione atsipirks g.gif
Atsakyti
Gal kuri nors yra užtikusi kokių nors mažų parduotuvyčių, esančių prie gamyklų ar pan., kuriose būtų galima įsigyti lenkiškų drabužių, batų ir pan. Esu pirktusi keletą suknučių iš "Urmo", ant kurių buvo lenkiškos etiketės. Kokybė tikrai nenuvylė. Gal vietoje būtų ir didesnis pasirinkimas?
Kiek suprantu, didžiosiose bazėse daugiausia prekiaujama kinietiškom ir kitom pigesnėm prekėm didmena. Tiek kiek esu pati mačiusi, tai dideliuose PC didžiausią vietą užima tarptautiniams tinklams priklausančios parduotuvės - visokie Vero Moda, Jyks, UCB ir t.t. O man labai norėtųsi rasti ką nors originalesnio. Gal kuriai jau pavyko?
Atsakyti
Gal kas buvote, ar žinote kur yra Varšuvoje išparduotuvių centras (kaip pas mus Parkas Outlet - išparduotuvių centras) ax.gif
Teko skaityti, kad ten kainos perpus mažesnės nei parduotuvėse, o ir pasirinkimas neblogas, tik bėda, kad nežinau adresiuko.
Atsakyti
google....

o čia kituose miestuose: poznan, wroclaw,ursus (prie varšuvos?)

http://www.factory.pl/#/POL/Centre

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seles: 10 gegužės 2010 - 12:48
QUOTE(saule27 @ 2010 05 07, 10:43)
Gal kas buvote, ar žinote kur yra Varšuvoje išparduotuvių centras (kaip pas mus Parkas Outlet - išparduotuvių centras)  ax.gif 
Teko skaityti, kad ten kainos perpus mažesnės nei parduotuvėse, o ir pasirinkimas neblogas, tik bėda, kad nežinau adresiuko.

Varšuvoje, kiek žinau, yra du pagrindiniai išparduotuvių centrai - Factory, kuris yra pačioje Varšuvoje, Ursus rajone: www.factory.pl, ir Fashion House, esantis apie 20 km į pietus nuo Varšuvos, Piaseczno miestely: www.fashionhouse.pl. Gatvė, kurioje yra Fasion House centras, tęsiasi nuo Varšuvos iki Piaseczno, todėl neieškokit pastato numerio Varšuvos mieste, tas adreso numeris bus jau Piaseczn'e, labai jau įdomiai ten gaunasi su adresu, taigi, neklydinėkit. Nuo Varšuvos pusės važiuojant, centras bus kairėje kelio pusėje, jo didelės reklamos ir spalvingi pastatai iš gan toli matyti. Fasion House yra didesnis nei Factory, aišku, didelė dalis parduotuvių dubliuojasi abiejuose outlet'uose, bet ne visos. Tai jei turit laiko, reiktų abu centrus apvažiuoti.
Atsakyti
merginos mane domina audiniu parduotuves Bialistikie gal kuri uzmate o gal net turit kokia nuoroda buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingė: 28 gegužės 2010 - 15:05
sveiki,gal kas bandete isidarbinti lenkijoje?kalbu lenkiskai ,rusiskai ,angliskai,suprantu vokiskai.galiu dirbti statybose,viesbutyje...
Atsakyti