Maniskis pilve tau uraganus keldavo o vakarais tai isvis pilvas net forma keisdavo o gime toks ramus.
Kol buvo pilve, taip ramu buvo, kartais net pamastydavau ar kas neatsitiko, kai kuri laika apie save zenklo neduodavo. Uztat kai gime, pirmi keli menesiai - vienas klykimas. Aisku, cia ir pilvo diegliukai prisidejo....
Na mano berniukas pilvelyje oioioi koks smarkuolis buvo, kartais netgi bloga nuo tu spyriu pasidarydavo... Gimes atrodo irgi toks pat- labai aktyvus, guvus ir linksmas vaikiukas. Labai daug spardosi, jau dvieju menesiu guguot pradejo ir viska su placia sypsena daro. Nezinau, bet as ji toki ir isivaizdavau, kai dar nesciau buvau

Tokia pati - aktyviste!

Mano sunus pilve spardydavosi gana aktyviai,tik naktimis ne,miegodavo kartu su manimi,o vat gimes yra lb judrus,smarkus,toks pat,koks ir pilve buvo
naktimis pabunda kelis kartus,per puse metu nera ismiegojes visos nakties.Nezinau kaip bus toliau,bet tikiuosi kazkada issimiegosiu kaip baltas zmogus

na maniškis pilvelyje vakarais pradėdavo dūkti, poto užmigdavao ir naktį vėl pradėdavo baladotis, bet tik šiektiek, taip pat ir gimes vakarais žvalutis visas o dieną miega, naktį irgi kartais pabunda pasimala ir vėl užmiega, o šeip labai gerutis lelius

mano dukryte tai labai nerami pilvelyje buvo,ir dienom ir naktim kuliais pilvuke ten risdavos,na o kai gime tai tokio ramumo,tokio gerumo,tiesiog saunuole

Oi duko abu manieji ...
Tokie pat vijurkai buvo ir tik gime...
Tokie pat padukeliai ir dabar
Tokie pat vijurkai buvo ir tik gime...
Tokie pat padukeliai ir dabar

maniske labai makaluodavosi pilvelyje, ot jau mego kazka veikt kai as ramybes busenoj budavau
ir kai gime tokia pati liko
makaluojasi,spardosi zdz aktviste tikra 
:D tiesa, laaaaabai zagsedavo pilvelyje ir drb taip pat

pritariu dėl žagsėjimo
o šiaip dukrytė pilvuke smarkuolė buvo, o gimusi labai rami

pamirsau pamineti kad as lb vandeni megstu, tai i savaite po karta vonioj mirkdavau, is ezero is vis manes neistrauksi
na tai maze kai maudom tai ramiake
lb jau jai maudynes patinka