Įkraunama...
Įkraunama...

Gimęs vaikas pasikeitė ar liko toks pats,

Maniskis pilve tau uraganus keldavo o vakarais tai isvis pilvas net forma keisdavo o gime toks ramus.
Atsakyti
Kol buvo pilve, taip ramu buvo, kartais net pamastydavau ar kas neatsitiko, kai kuri laika apie save zenklo neduodavo. Uztat kai gime, pirmi keli menesiai - vienas klykimas. Aisku, cia ir pilvo diegliukai prisidejo....
Atsakyti
Na mano berniukas pilvelyje oioioi koks smarkuolis buvo, kartais netgi bloga nuo tu spyriu pasidarydavo... Gimes atrodo irgi toks pat- labai aktyvus, guvus ir linksmas vaikiukas. Labai daug spardosi, jau dvieju menesiu guguot pradejo ir viska su placia sypsena daro. Nezinau, bet as ji toki ir isivaizdavau, kai dar nesciau buvau smile.gif wub.gif
Atsakyti
Tokia pati - aktyviste! biggrin.gif
Atsakyti
Mano sunus pilve spardydavosi gana aktyviai,tik naktimis ne,miegodavo kartu su manimi,o vat gimes yra lb judrus,smarkus,toks pat,koks ir pilve buvo smile.gif naktimis pabunda kelis kartus,per puse metu nera ismiegojes visos nakties.Nezinau kaip bus toliau,bet tikiuosi kazkada issimiegosiu kaip baltas zmogus g.gif
Atsakyti
na maniškis pilvelyje vakarais pradėdavo dūkti, poto užmigdavao ir naktį vėl pradėdavo baladotis, bet tik šiektiek, taip pat ir gimes vakarais žvalutis visas o dieną miega, naktį irgi kartais pabunda pasimala ir vėl užmiega, o šeip labai gerutis lelius wub.gif
Atsakyti
mano dukryte tai labai nerami pilvelyje buvo,ir dienom ir naktim kuliais pilvuke ten risdavos,na o kai gime tai tokio ramumo,tokio gerumo,tiesiog saunuole 4u.gif
Atsakyti
Oi duko abu manieji ...
Tokie pat vijurkai buvo ir tik gime...
Tokie pat padukeliai ir dabar tongue.gif
Atsakyti
maniske labai makaluodavosi pilvelyje, ot jau mego kazka veikt kai as ramybes busenoj budavau biggrin.gif ir kai gime tokia pati liko smile.gif makaluojasi,spardosi zdz aktviste tikra biggrin.gif:D:D tiesa, laaaaabai zagsedavo pilvelyje ir drb taip pat 4u.gif
Atsakyti
pritariu dėl žagsėjimo drinks_cheers.gif o šiaip dukrytė pilvuke smarkuolė buvo, o gimusi labai rami smile.gif
Atsakyti
pamirsau pamineti kad as lb vandeni megstu, tai i savaite po karta vonioj mirkdavau, is ezero is vis manes neistrauksi biggrin.gif na tai maze kai maudom tai ramiake 4u.gif lb jau jai maudynes patinka biggrin.gif
Atsakyti
Mano sunelis savo ramumu nestumo metu daznai mane gasdindavo. Karta net potologiniam gulejau, nes nuogastavau, kad per mazai juda. Kai gime, pora savaiciu toks ir buvo- tik pavalge ir miegojo. O dabar jau keiciasi- nori bendrauti, muistosi rankytem ir kojytem smile.gif Paziuresiu kas bus toliau.
Atsakyti