Įkraunama...
Įkraunama...

Gimęs vaikas pasikeitė ar liko toks pats,

oi mano mazoji..tai labai skiriasi... ax.gif jai ji butu dabar tokia kaio buvo pilve.... smile.gif tai nezinau..ka dabar man butu reikeje daryti tongue.gif
Atsakyti
judresnis 4u.gif
Atsakyti
tikrai nei kiek nemažesnis nenuorama, nei buvo pilvelyje.. tikriausias nepasėda smile.gif
Atsakyti
Pasikeite tikrai. Ramuolis pilvuke gimes tapo zingeidus ir labai smalsus vaikas. Nuo pat gimimo jis judruolis wub.gif wub.gif O vat smarkuolis pilvuke gimes pasikeite ir tapo ramutis ir tikras krapstukas vaikas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 06 birželio 2009 - 20:54
Mano pilvinuke buvo labai judri, o kai gime labai rami iki kokiu 8 men ax.gif bet vat dabar tai kaip vijurkas, ne minuteles negali nubuti vietoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano atveju pasitvirtina 100 proc ir net pranoksta 4u.gif būnant pilvuke dukrytė buvo tokia aktyvi- dieną naktį nemiegojau, vis spurdėdavo, makaluodavosi biggrin.gif
kai gimė- dieną naktį nemiegu iki šiol (mums 3 metai tongue.gif labai judri, net labai labai biggrin.gif

Šiaip pvz mano mamos atveju irgi pasitvirtino- aš pilve buvau labai aktyvi, tokia esu ir gyvenime, mano brolis labai vangus- gyvenime irgi ramus, vyras (uošvienė pasakojo) buvo toks ramus, krapštukas- ir gyvenime taip pat lėtesnis, ramesnis 4u.gif
Atsakyti
Mano pipiras pilve uraganus keldavo, toks ir dabar yra, tik dar ir balsą priedo demonstruoja doh.gif
Atsakyti
Mano irgi pilvely nenuorama buvo ir dabar judri smile.gif
Atsakyti
smile.gif mano dukryte pilve labai rami buvo, kartais taip neramu budavo. Gimusi taip pat labai rami, nuo gimimo išmiegodavo visą naktį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 03 30, 11:53)
Mano dukryte pilvelyje buvo laaaabai nerami, istisai maldavosi  lotuliukas.gif  Ir diena ir nakti spurdedavo  tongue.gif  O kai gime, tai tokia pati spurdaliuke yra  tongue.gif  Labai smagus vaikiukas, judri labai, ir istisai su pacia didziausia sypsena  smile.gif  O kai verkia....tai ajajai koki balseli turi  bigsmile.gif  manau visi kaimynai girdi, kai mazoji uzsimano pakoncertuoti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif kaip apie maniske parasyta bigsmile.gif
ir pilvelyje ir dabar aktyviste nereali ax.gif
pilvelyje kai pakalbindavom spurdedavo ir dabar lb megsta kai ja kalbina. o makaliukas tai nerealus ax.gif
Atsakyti
Turbut toks pats g.gif
Atsakyti
4u.gif geras klausimas.
Pasikeitė - patapo rami rami - tol, kol vaikščioti nepradėjo. O nuo tada iki dabar ji kaip ir iki gimimo, aktyvi labai biggrin.gif .
Atsakyti