QUOTE(Olesta @ 2009 06 10, 14:08)
gal padauginate želatino???? litrui grietinės dedu tik pusantro valgomo šaukšto jos ir gaunasi drėgnas, su grietinėle nei karto toks nebuvo

tepsiu tik su grietine, puošiu grietinėle
Olesta, žiūriu ir tau patiko grietinės pertepimas

aš visad su ja pertepinėju

Tu kai daug tortų kepi tai kokį kartelį pamėgink į plaktą grietinę įmaišyti dalį plaktos grietinėlės + aišku želatina

na man laaaaaabai patinka toks pertepimas, kremas gerokai puresnis gaunasi

dabar visad tik taip ir darau

Buvau netgi kažkur ir proporcijas surašius, jei norėsi galėsiu paieškot
Ir galiu tik pritarti Olestai, kad tokiu kremu pertepti lakšteliai tikrai normaliai persigeria

jie juk ploni, o kremo gi mes nepagailim