o kaip Tutis lovytes? kokybe kaip?
nemanau,kad verta pirkt brangių lovyčių,ne visi vaikai jose miega

QUOTE(Meida @ 2008 01 20, 16:51)
5-am senam sandėly yra,bet pasirinkimas gal nelabai koks. Dar kažkur yra bet konkrečiai numerio neatsimenu. Pabandyk dar nuvažiuot į Kalniečius,Į "Riki 2",ten pirmam apsipirkimui padaro nuolaidą ir ateičiai gauni nuolaidų kortelę
Savo vaikui lovytę ten pirkau ir esu ja patenkinta 

Ir as ten apsipirkau pirma karta

QUOTE(Angelė-Marija @ 2008 03 07, 16:26)

QUOTE(lilaila @ 2008 03 06, 13:03)
Sveika, norejau paklaust is kurio tu miesto ir ar nusiliaidzia lovytes sonas?
aš galiu atsakyt

QUOTE(lijo @ 2008 03 13, 11:08)
su išimamais pagaliais patogiau?

QUOTE(Miltė @ 2008 03 14, 10:49)
su išimamais pagaliais patogiau?
o galvojau, kad su nuleidžiamu šonu patogiau
naktį, juk dažnai tenka leliuką kelnot iš lovytės 

mes turim lietuviu gam.'Lugnes' lovute tai jos sonas nusiliaidzia tikrai yra patogu kol vaikelis mazas nusileidi lengviau iskelti maziuka savo,o tie isimami strypeliai kiek zinau lenku gam. lovelese ir labai gerai kai vaikas pauga gali pats islysti is loveles ir ilysti kad nori

Papildyta:
QUOTE(*Drugelis* @ 2007 03 28, 08:20)
Na mes irgi turim lovyte is Lugnes. Bet...nusivylem kokybe. Metus beveik atlaike, bet po to pradejo byreti: lovytes dugno skersines lentutes issinere(tai vyras jas is naujo tvarke, klijavo su spec. klijais), veliau sonines lentutes pradejo issinerti (tai vel reikejo patiems normaliai jas tvirtinti), na ir galiausiai iskilo lovytes koja, ties ta vieta kur isistato ratukas...nu zodziu labai nusivylem lietuviska kokybe...O taip norejom tik tos firmos lovytes 

nu nezinau manoji panike ir pasokineja savo laskei ir niekas nesuluzo ir neiskryto

QUOTE(Angelė-Marija @ 2008 03 07, 16:26)
sako nemiegos tada iskart nereik pirkt lovutes galima manieza -lovyte najagimems

QUOTE(Semile @ 2008 03 16, 17:36)
mes turim lietuviu gam.'Lugnes' lovute tai jos sonas nusiliaidzia tikrai yra patogu kol vaikelis mazas nusileidi lengviau iskelti maziuka savo,o tie isimami strypeliai kiek zinau lenku gam. lovelese ir labai gerai kai vaikas pauga gali pats islysti is loveles ir ilysti kad nori
bet mano vyras pats graziai iseme tuos kelis strypelius ir liuks
musu lovute tikrai tvirta ir patogi. 

o kokia gera mintis

QUOTE(katyttee @ 2008 02 13, 00:48)
nusipirkom mes PALI lovyte, ir esam laaabai patenkinti ir kokybe ir patvarumu
anksciau miegojom lopsiuke, ir jau tada nusprendem kad norim tik PALI
esu ziauriai patenkinta
mamytes,nepasigailesit 

as ir galvoju apie Pali, tik dar nesu galutinai apsisprendus, o ir MB atsiklaust reikia

Oj tokiu dalyku kaip vezimeli, lovyte, kedute net nepirkau LT... neradau tokiu kokiu norejau... va dabar antram vaikuciui irgi tik uzsieni pirkome, nes nuo pirmo vaikelio liko tik padovonojom ir pardaveme.... Na bet jei nera galimybes, tai zinoma geriausia pirkti LT - firminese parduotuvese kaip - limpopo ir pns.

Sveikos,pas mane lovytės du pagaliai išsiima,bet kilnojasi lovytės apačia,o ne šonas(parduodu už 160lt kartu su čiužinuku kokosiniu)gal kam reikia
Aš iš Kauno
Aš iš Kauno