Įkraunama...
Įkraunama...

Lovelės: viskas nuo A iki Ž

o kaip Tutis lovytes? kokybe kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaunutia: 06 kovo 2008 - 16:13
nemanau,kad verta pirkt brangių lovyčių,ne visi vaikai jose miega g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meida @ 2008 01 20, 16:51)
5-am senam sandėly yra,bet pasirinkimas gal nelabai koks. Dar kažkur yra bet konkrečiai numerio neatsimenu. Pabandyk dar nuvažiuot į Kalniečius,Į "Riki 2",ten pirmam apsipirkimui padaro nuolaidą ir ateičiai gauni nuolaidų kortelę mirksiukas.gif  Savo vaikui lovytę ten pirkau ir esu ja patenkinta smile.gif

Ir as ten apsipirkau pirma karta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelė-Marija @ 2008 03 07, 16:26)

drinks_cheers.gif , mes turim paprasta lovyte,pirkom is vaikucio , jos aukstis reguliuojasi,
Atsakyti
QUOTE(lilaila @ 2008 03 06, 13:03)
Sveika, norejau paklaust is kurio tu miesto ir ar nusiliaidzia lovytes sonas?

aš galiu atsakyt smile.gif jei pagaliai išsiima, šonas nenusileidžia mirksiukas.gif bet su jais patogiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2008 03 13, 11:08)
aš galiu atsakyt smile.gif jei pagaliai išsiima, šonas nenusileidžia  mirksiukas.gif bet su jais patogiau  thumbup.gif

su išimamais pagaliais patogiau? g.gif o galvojau, kad su nuleidžiamu šonu patogiau unsure.gif naktį, juk dažnai tenka leliuką kelnot iš lovytės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miltė @ 2008 03 14, 10:49)
su išimamais pagaliais patogiau? g.gif o galvojau, kad su nuleidžiamu šonu patogiau unsure.gif naktį, juk dažnai tenka leliuką kelnot iš lovytės unsure.gif

mes turim lietuviu gam.'Lugnes' lovute tai jos sonas nusiliaidzia tikrai yra patogu kol vaikelis mazas nusileidi lengviau iskelti maziuka savo,o tie isimami strypeliai kiek zinau lenku gam. lovelese ir labai gerai kai vaikas pauga gali pats islysti is loveles ir ilysti kad nori mirksiukas.gif bet mano vyras pats graziai iseme tuos kelis strypelius ir liuks thumbup.gif musu lovute tikrai tvirta ir patogi. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis* @ 2007 03 28, 08:20)
Na mes irgi turim lovyte is Lugnes. Bet...nusivylem kokybe. Metus beveik atlaike, bet po to pradejo byreti: lovytes dugno skersines lentutes issinere(tai vyras jas is naujo tvarke, klijavo su spec. klijais), veliau sonines lentutes pradejo issinerti (tai vel reikejo patiems normaliai jas tvirtinti), na ir galiausiai iskilo lovytes koja, ties ta vieta kur isistato ratukas...nu zodziu labai nusivylem lietuviska kokybe...O taip norejom tik tos firmos lovytes rolleyes.gif

nu nezinau manoji panike ir pasokineja savo laskei ir niekas nesuluzo ir neiskryto g.gif

QUOTE(Angelė-Marija @ 2008 03 07, 16:26)

sako nemiegos tada iskart nereik pirkt lovutes galima manieza -lovyte najagimems mirksiukas.gif bet tu po 100 lt. tirai neverta pirkt doh.gif drauge turejo atsireme i sona lovytes ir suluzo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 03 16, 17:36)
mes turim  lietuviu gam.'Lugnes' lovute tai jos sonas nusiliaidzia tikrai yra patogu kol vaikelis mazas nusileidi lengviau iskelti maziuka savo,o tie isimami strypeliai kiek zinau lenku gam. lovelese ir labai gerai kai vaikas pauga gali pats islysti is loveles ir ilysti kad nori mirksiukas.gif bet mano vyras pats graziai iseme tuos kelis strypelius ir liuks thumbup.gif musu lovute tikrai tvirta ir patogi. thumbup.gif

o kokia gera mintis thumbup.gif reiks ir man taip mb paprašyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2008 02 13, 00:48)
nusipirkom mes PALI lovyte, ir esam laaabai patenkinti ir kokybe ir patvarumu  thumbup.gif  anksciau miegojom lopsiuke, ir jau tada nusprendem kad norim tik PALI  4u.gif  esu ziauriai patenkinta  thumbup.gif  mamytes,nepasigailesit  biggrin.gif

as ir galvoju apie Pali, tik dar nesu galutinai apsisprendus, o ir MB atsiklaust reikia lotuliukas.gif ...o kur pirkot ir kiek mokėjot už savo lovyte mirksiukas.gif ...gal galima buti ir nuotraukytę mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Oj tokiu dalyku kaip vezimeli, lovyte, kedute net nepirkau LT... neradau tokiu kokiu norejau... va dabar antram vaikuciui irgi tik uzsieni pirkome, nes nuo pirmo vaikelio liko tik padovonojom ir pardaveme.... Na bet jei nera galimybes, tai zinoma geriausia pirkti LT - firminese parduotuvese kaip - limpopo ir pns. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,pas mane lovytės du pagaliai išsiima,bet kilnojasi lovytės apačia,o ne šonas(parduodu už 160lt kartu su čiužinuku kokosiniu)gal kam reikia
Aš iš Kauno
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angelė-Marija: 21 kovo 2008 - 09:56
mes turime DREVEx firmos lovyte,ji ant ratuku ,nusileidzia vienas šonas ir yra 3 aukščiai ,man ji thumbup.gif ,esu labai patenkinta.
Atsakyti