Įkraunama...
Įkraunama...

Lovelės: viskas nuo A iki Ž

Rinkites butinai su nuleidziamu sonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiukasjau @ 2008 09 19, 15:09)
Rinkites butinai su nuleidziamu sonu smile.gif

Kokiose situacijose patogu nuleidziamas sonas? kai dar nenaudojau tai tiksliai nezinau... Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brukne @ 2008 09 19, 19:48)
Kokiose situacijose patogu nuleidziamas sonas? kai dar nenaudojau tai tiksliai nezinau... Aciu uz atsakyma  4u.gif

Man pavyzdžiui nuleidžiamas šonas buvo labai patogu naktį, kai vaiką imi maitinti 4u.gif
Atsakyti
Jau rasiau kitoje temoje,kad vertetu jums pasiziureti lovyciu www.voresta.lt .Mes butent is cia uzsisakeme dukrytei naujus baldelius.Esu labai patenkinta.Pati maciau ju gaminama produkcija.Kaina tikrai verta kokybes ir grozio.
Atsakyti
gal kas galit pasakyt kur Siauliuose yra ne lenkisku lovyciu, nes kiek apziurejau maciau tik lenkiskas, tai jos baisiai nepatvarios pasirode
Atsakyti
QUOTE(Kalija55 @ 2008 09 28, 12:58)
Jau rasiau kitoje temoje,kad vertetu jums pasiziureti lovyciu  www.voresta.lt  .Mes butent is cia uzsisakeme dukrytei naujus baldelius.Esu labai patenkinta.Pati maciau ju gaminama produkcija.Kaina tikrai verta kokybes ir grozio.

yra Kaune vaikiskoje parduotuveje siu lovyciu ir visos kitos produkcijos smile.gif Pries silainiu maxima "ekologija ir mada vaikams"
Atsakyti
QUOTE(deki @ 2008 10 01, 12:59)
yra Kaune vaikiskoje parduotuveje siu lovyciu ir visos kitos produkcijos smile.gif Pries silainiu maxima "ekologija ir mada vaikams"

Kad vaikisku lovyciu siu gamintoju yra tai zinau,bet ,kad kitokios produkcijos,tai girdziu pirma karta.Gal nebent nesenai atveze,nes pries 3sav.patys gamintojai sake,kad netiekia savo kitokios produkcijos,nei leliuku lovyciu, niekur Kaune. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas, gal kas ka galite pasakyti apie Drevex firmos lovytes? planuojame pirkti max4, su komoda.aciu
Atsakyti
QUOTE(deki @ 2008 10 01, 12:59)

Tai kad ten priesais Maxima kazkoks daugiabutis... unsure.gif
Gal galima butu konkreciau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavargusi @ 2008 07 30, 21:31)
O gal kas gali ką pasakyti apie  www.trollonline.lt loveles. Čia mačiau jų reklaminį straipsnį pagrindiniame... Gal jau kas turit? Intriguoja, bet kainos...

O ką - normalios kainos. Ir kokybė superinė. biggrin.gif
Kartais būna: užeini į kokią parduotuvę - lovytės kaina apie 1000 Lt, o žiūrėt nėr į ką schmoll.gif . O mes iš Troll užsisakėme lovelę. Kainavo ne taip jau ir baisiai, palyginus (apie 400 litų), o kokybe tai labai patenkinti thumbup.gif .
Atsakyti

man sios grazios, ir speju patogios 4u.gif , maciau RIKI2 mirksiukas.gif

http://www.riki.lt/s...p?id=464&type=1

Atsakyti
man tai nelabai tokia kombinacija... jau geriau lovyte ir prie jis priderinta komoda.. o del drevex tai tikrai yra neblogu komlektu (netgi galima spinta uzsakyti): http://www.babymarke...kes/,prid.652... Spinta, komoda ir lovyte gaunasi truputi vis dveiju tukstanciu, manau visai neblogai... Aisku, gal gamintis butu pigiau, nors abejoju.... g.gif
Atsakyti