Klaipėdos Tilžės turguj buvo už 150Lt
Drewex visai nieko, bet kai apziurejau Pali lovytes kotrynoj, tai paskui nebesinorejo i kitas lovytes ziureti...
Man labiausiai patiko, kad cia ir stalcius ir nuleidziamsa dugnas ir isimamas sonas, ratukai.

QUOTE(Bambiniz @ 2009 06 01, 21:37)
Drewex visai nieko, bet kai apziurejau Pali lovytes kotrynoj, tai paskui nebesinorejo i kitas lovytes ziureti...
Man labiausiai patiko, kad cia ir stalcius ir nuleidziamsa dugnas ir isimamas sonas, ratukai. 

As taip pat apie Pali lovytes prisiskaiciau daug gero, labai graziai atrodo... O kurioje "Kotrynos" parduotuveje ju yra? Kazkaip ne vienoje neuzmaciau

Vakar "Kotrynoje" apziurejome Pali lovytes, o "Mazylio pasaulyje" Antakalnio g. yra Micuna lovyciu ekspozicija. Atrodo panasios ir kaina, ir kokybes lygiu, tik va mums reikiamos spalvos vietoje neturejo, o pagal uzsakyma gali vezti iki 2 men. (paprastai pristato per 6 savaites, bet kadangi italai vasara megsta atostogauti....)

QUOTE(Bambiniz @ 2009 06 01, 21:37)

isvis visi Pali baldukai yra nuostabus

Kaina Pali balduku aukstoka tikrai, ne visiems gal but prieinama, bet ir patys baldukai apziurejus matosi, kad labai kokybiski, buvo cia vienoj kotrynos parduotuvej expo padaryta, tai seile varvinti galima del ju
aisku galiausiai viskas atsiremia i pinigine

sveikos mamytes, maciau kad dabar Riki2 parduotuvese ispardavimai visoms lovytems ir maitinimo kedutems 20 procentu
.visai graziu yra.man patiko
cia siauliu parduotuveje.PC Tilze