Įkraunama...
Įkraunama...

Lovelės: viskas nuo A iki Ž

Klaipėdos Tilžės turguj buvo už 150Lt
Atsakyti
man labai grazi Drewex Laura lovyte su nuleidziamu sonu. Vaiku mieste maciau istatyta - labai grazi ir kaina apie 300 Lt... Man patinka, kad ji skaidri balta, atrodo tvirta viskas ok. O kaip manot ar kokosinis, ar grikinis ciuzinukas geriau?
Atsakyti
Drewex visai nieko, bet kai apziurejau Pali lovytes kotrynoj, tai paskui nebesinorejo i kitas lovytes ziureti... smile.gif Man labiausiai patiko, kad cia ir stalcius ir nuleidziamsa dugnas ir isimamas sonas, ratukai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambiniz @ 2009 06 01, 21:37)
Drewex visai nieko, bet kai apziurejau Pali lovytes kotrynoj, tai paskui nebesinorejo i kitas lovytes ziureti...  smile.gif Man labiausiai patiko, kad cia ir stalcius ir nuleidziamsa dugnas ir isimamas sonas, ratukai.  smile.gif

As taip pat apie Pali lovytes prisiskaiciau daug gero, labai graziai atrodo... O kurioje "Kotrynos" parduotuveje ju yra? Kazkaip ne vienoje neuzmaciau g.gif
Atsakyti
Tai kad Vilniaus Kotrynoje tikrai yra, nueik ir paklausk pardaveju, gal dar ne visos ekspozicijoje yra isstatytos smile.gif
Atsakyti
O gal kas nors turit Micuna lovytes? Labai jau grazios ir ne tokios jau brangios, atrodo ispaniskos www.micuna.com. Gal jau turit ar patenkinti? smile.gif
Atsakyti
Vakar "Kotrynoje" apziurejome Pali lovytes, o "Mazylio pasaulyje" Antakalnio g. yra Micuna lovyciu ekspozicija. Atrodo panasios ir kaina, ir kokybes lygiu, tik va mums reikiamos spalvos vietoje neturejo, o pagal uzsakyma gali vezti iki 2 men. (paprastai pristato per 6 savaites, bet kadangi italai vasara megsta atostogauti....) blink.gif
Atsakyti
Na jei kazkam reikes geros loveles, aisku nepigios rasykit i az, nukreipsiu i ten is kur pati pirkau. Loveles Italiskos, Pali formos, Kaune kotrynoj tokios pat kainuoja apie 500 brangiau. Radau moteri kuri uzsiema vezimu situ baldeliu is uzsienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambiniz @ 2009 06 01, 21:37)
Drewex visai nieko, bet kai apziurejau Pali lovytes kotrynoj, tai paskui nebesinorejo i kitas lovytes ziureti...  smile.gif Man labiausiai patiko, kad cia ir stalcius ir nuleidziamsa dugnas ir isimamas sonas, ratukai.  smile.gif

isvis visi Pali baldukai yra nuostabus wub.gif wub.gif jeigu jau neturetume lovytes, tai butinai eiciau ir pirkciau Pali lovyte, nuostabios jos man blush2.gif gal reiks kitam vaikuciui ateiti pakeisti i nauja biggrin.gif
Atsakyti
Kazko geresnio nei Pali firmos neesu lietuvoje macius, na bet aisku ju ir kaina didele verysad.gif
Atsakyti
Kaina Pali balduku aukstoka tikrai, ne visiems gal but prieinama, bet ir patys baldukai apziurejus matosi, kad labai kokybiski, buvo cia vienoj kotrynos parduotuvej expo padaryta, tai seile varvinti galima del ju smile.gif aisku galiausiai viskas atsiremia i pinigine ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, maciau kad dabar Riki2 parduotuvese ispardavimai visoms lovytems ir maitinimo kedutems 20 procentu thumbup.gif .visai graziu yra.man patiko 4u.gif cia siauliu parduotuveje.PC Tilze
Atsakyti