Įkraunama...
Įkraunama...

Lovelės: viskas nuo A iki Ž

sitas klausimas man ir vienu metu nedave ramybes ...finale padejo apsipresti atsakymai i siuo klausimus:
1. kur siuo metu stoves lovyte ?
2. kur miegos vaikas kai paaugs, t.y. ar turesite kur paskui ta lovyte padeti?
3. kas nutiks ir kur gyvensite, kur ikomponuosite, ar tiks prie esamo interjero ir t.t ta tarnsformuota lovyte- lova po geru 3 metu ?

o del firmos tai nebutina ir pirktis, galiam eskiza geram baldziui parodyti, kuris padarys pagal jusu pageidavimus , ir nebus ale uz kosmine kaina nupirkta prasta lovyte...
siaip maciau 2 lenku firmos tokias gamina, tik nei kainos nei kokybes santykio neteko girdeti... nes atstovai prekiaujantys tomis prekemis lietuvoje, - tokiu tarnsformeriu retai turi... kaip man paasikino,- nera paklausios del kainos....
Atsakyti
Pas mus lovyte buvo ir su lingem ir su isimamais pagaliukais. Lingiu niekada nedejom, o ir pagaliuku isimti nemaciau prasmes. Kazkada buvau isemus, tai vargas budavo, vaika paguldai miegot, o dukryte prasibudus ropsciasi lauk ir atkeliauja i mano lova.
Atsakyti
O gal kas turite lovyte Radek su lingemis? unsure.gif Kokie butu atsiliepimai, ar verta tokia isigyti? 4u.gif
Atsakyti
http://74.125.79.132...NnISKofrVHphs1A

Stai cia yra nuostabiu loveliu transformeriu, man rodos ir kokybe ju gera smile.gif thumbup.gif as pati apie tokia mastau savo suneliui ax.gif
Atsakyti
tikrai grazios lovytes.
as vis gi apsistojau ties paprasta latviska -Troll. tiesiog nepavyko surasti graziu ir funkcionaliu "transformeriu".
Atsakyti
QUOTE(AGarbanele @ 2009 09 16, 21:54)
http://74.125.79.132...NnISKofrVHphs1A

Stai cia yra nuostabiu loveliu transformeriu, man rodos ir kokybe ju gera smile.gif thumbup.gif as pati apie tokia mastau savo suneliui  ax.gif

Gal kas zinote ar yra imanoma i Lietuva uzsisakyti is sito puslapio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulle @ 2009 09 26, 11:53)
Gal kas zinote ar yra imanoma i Lietuva uzsisakyti is sito puslapio? 4u.gif

Imanoma. Jei sunku paciai ar nesiuncia i LT, gali paprasyt pas tarpininkes. Supermamose yra skyrelis Internetines parduotuves, kai kurios padeda apsipirkt.
Atsakyti
Nusipirkom lenkiska Radek II su stalcium. Kol kas tik po lova pakisom, surinkinesim veliau, tai ziuresim kas ten gero biggrin.gif Bet gal kas tokia turit? Ar nesiskundziat? biggrin.gif
Atsakyti
www.vaikubaldai.lt labai patiko tos zailsu dezes, gaila, kad kainu tik nera surasytu.
Atsakyti
Mes esame nupirkę dviaukštę lovą vaikams. Taigi kūdikiui nusprendėme neišlaidauti lovai. Pirkome Kauno urmo bazėje lenkišką, naują už 120 lt. Trys dugno pozicijos, išsiima du virbai, kad vaikas galėtų pats išlipti. Nemanau, kad dar kažko būtinai reikia, kuo puikiausiai vaikas joje miega jau pusantrų metų, o po pusmečio kraustysis į pirmą aukštą dviaukštės lovos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 10 15, 23:27)
Mes esame nupirkę dviaukštę lovą vaikams. Taigi kūdikiui nusprendėme neišlaidauti lovai. Pirkome Kauno urmo bazėje lenkišką, naują už 120 lt. Trys dugno pozicijos, išsiima du virbai, kad vaikas galėtų pats išlipti. Nemanau, kad dar kažko būtinai reikia, kuo puikiausiai vaikas joje miega jau pusantrų metų, o  po pusmečio kraustysis į pirmą aukštą dviaukštės lovos smile.gif

tokia už 120 mums buvo pats nevykęs pirkinys smile.gif. Nupirkau dvimečiui, galvojau metukus pamiegos, ir mažylę paguldysiu (nes ji nuo gimimo miega su mumis) xa - atlaikė gal 3 dienas, bet čia turbūt mūsų šeimos (ir mūsų berniuko) specifika - labai jie miegsta ant lovos pašokinėt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 16 spalio 2009 - 07:40
QUOTE(Barbaryta @ 2009 08 06, 15:56)
mes pirkome su tai isimamais pagaliukais, bet nemanau, kad jie labai jau reikalingi mirksiukas.gif  nes veliau vaikas kada panorejes gales islysti is lovytes, zinoma jei zinos, kad kazkas tokio imanoma rolleyes.gif
tokie jau tie tevai, pasigenda to, ko neturi. Drauges, kurios pirko be lingiu, nuogastauja, kad lingiu nera, jei nera isimamu pagaliuku vel blogai ir tt.... rolleyes.gif

Išimami pagaliukai reikalingi - sakau jau iš patirties dvigubos smile.gif
Pirmoji turėjo lovytę su išimamais pagaliukais, tai lyg ir nepajutome, kad jie reikalingi...
Antrajai nupirkome lovyte be išimamų pagaliukų (tik su nuleidžiamu šonu), tai dabar vaikui 1,6 m. ir ji verčiasi užkelusi koją ant grotelių iš lovos doh.gif Taigi, esame priversti pirkti naują lovytę.....
Atsakyti