mums maniezo net kelionese nereikia, nors turim atiduota pazistamu, bet mazius miega su mumis
tad cia kaip kam pagal poreikius, ne visiems reikia

maniežas, kelioninė lovytė. Nuolatiniam naudojimui tik medinė.
pradzioj, taupumo sumetimais buvom nusipirke manieza. bet jame vaikelis gali miegot mazdaug iki metu (nors musu toks buvo su plonu ciuzinuku) tai net metu neislaukem. viena kart dar sveciuose panaudojom ir pirkom medine(tokia grazia balta
) tai dabar jei reiktu isnaujo gyvent, tai iskart medine pirkt ir nesvarbu labai kokia, nes dar po metu maniske jau i viengule lova perejo( be jokiu saugos krastu) ir joje jai miegasi geriausiai.

Nuolatiniam miegojimui namuose vienareikšmiškai tik medinė stacionari lovytė.
O kelionėms - galima ir maniežą.

Sveiki, aisku kiek yra mamu tiek bus ir skirtingu nuomoniu
Aš ir prieš 11metu pirkau jau savo trečiam vaikui lovyte-manieža, kodėl:
1.Kai auga pirmi du tai man labai nepatiko tas kad reikėjo siūti lovytes apsaugos, o be to jos ne visalaiko padėdavo,nes mano pirmas vaikas pradėjo verstis jau nuo 4-5 men. ir gan dažnai pasitaikydavo kad tarp grotelių išskisdavo ranka ar koja nepatogiai ir verkdavo ,tai galva daužiasi i groteles nu ir t.t.
2.Kai yra 1k.butas ir nedaug vietos ,tai irgi geras sprendimas lovytė-maniežas ,nes atėjus svečiams greit susilanksto ir atlaisvina vietos
3.Kas megzta keliauti ,o mes būtent tokie ,tai irgi super sprendimas,be to vaikas tilpo i ta lovyte iki kokiu 5 metu
4.Be to vaikui patogu ten žaisti,nes sienos yra minkštos,ir kai vaikas pradeda sedeti ir stovėti nėra grėsmes, kad nukritus lovytei susitrenks galva
5.Be to šiuolaikines lovytes turi paaukštinimą ,kas labai patogu kol vaikas mažas
ir galiu dar daug prirašyti privalumu ...
Mes naudojam ir prieš 11metu ir dabar i abu nupirkom grikinius -kokosinius čiužinius,tai tarnauja abu iki šiol
Mums lovyte-maniežas nepakeičiamas dalykas , mes už ji
P.S. Bet čia tik musu atsiliepimai
, nes kaip ir suprantu tema tam ir skirta dalintis patirtimi

Aš ir prieš 11metu pirkau jau savo trečiam vaikui lovyte-manieža, kodėl:
1.Kai auga pirmi du tai man labai nepatiko tas kad reikėjo siūti lovytes apsaugos, o be to jos ne visalaiko padėdavo,nes mano pirmas vaikas pradėjo verstis jau nuo 4-5 men. ir gan dažnai pasitaikydavo kad tarp grotelių išskisdavo ranka ar koja nepatogiai ir verkdavo ,tai galva daužiasi i groteles nu ir t.t.

2.Kai yra 1k.butas ir nedaug vietos ,tai irgi geras sprendimas lovytė-maniežas ,nes atėjus svečiams greit susilanksto ir atlaisvina vietos

3.Kas megzta keliauti ,o mes būtent tokie ,tai irgi super sprendimas,be to vaikas tilpo i ta lovyte iki kokiu 5 metu

4.Be to vaikui patogu ten žaisti,nes sienos yra minkštos,ir kai vaikas pradeda sedeti ir stovėti nėra grėsmes, kad nukritus lovytei susitrenks galva

5.Be to šiuolaikines lovytes turi paaukštinimą ,kas labai patogu kol vaikas mažas

ir galiu dar daug prirašyti privalumu ...
Mes naudojam ir prieš 11metu ir dabar i abu nupirkom grikinius -kokosinius čiužinius,tai tarnauja abu iki šiol

Mums lovyte-maniežas nepakeičiamas dalykas , mes už ji

P.S. Bet čia tik musu atsiliepimai

mes tai praeita savaitgali nusipirkom lovyte gariunuose, visai nebloga lovyte uz prienama kaina. as patarciau pirkti tas kur sonas nusileidineja
nes tie pagaliukai kazkaip nelabai man...bet kiekvienas turi teise rinktis

QUOTE(pyragaitis @ 2010 06 17, 21:21)
Sakykite patyrusios mamytės,
O kokią geriau rinktis ar kad šonas nusileidinėtų, ar kad pagaliukai išsiimtų (abi su reguliuojama dugno padėtimi)?
O kokią geriau rinktis ar kad šonas nusileidinėtų, ar kad pagaliukai išsiimtų (abi su reguliuojama dugno padėtimi)?

aš rinkčiausi su nuimamu priekiu bei papildomom apsaugom didesniam vaikui. dabar turim su išimamais pagaliukais, tai vaikas vis galvytę susitrenkia į viršų, o jei nuleidžiamas šonas būtų vėl ne išeitis - man reikia, kad vaikas pats galėtų laisvai judėti

O ka manote apie Tutti Bambini lovytes? Ir ypac tas kur sonas nenusileidzia?

Norėčiau sužinoti kokią lovytę teisingai pasirinkti su stalčiumi ar be jo
ar su stalčiumi pasiteisina lovytės ar jį patogu ištraukti