Įkraunama...
Įkraunama...

Lovelės: viskas nuo A iki Ž

aisku, kad normalia lovyte. Man net minties nebuvo manieza pirkti nuolatiniam miegojimui. Ji nusipirkom kiek veliau ir sekmingai naudojam isvykose.
Atsakyti
mums maniezo net kelionese nereikia, nors turim atiduota pazistamu, bet mazius miega su mumis smile.gif tad cia kaip kam pagal poreikius, ne visiems reikia smile.gif
Atsakyti
maniežas, kelioninė lovytė. Nuolatiniam naudojimui tik medinė.
Atsakyti
pradzioj, taupumo sumetimais buvom nusipirke manieza. bet jame vaikelis gali miegot mazdaug iki metu (nors musu toks buvo su plonu ciuzinuku) tai net metu neislaukem. viena kart dar sveciuose panaudojom ir pirkom medine(tokia grazia balta ax.gif ) tai dabar jei reiktu isnaujo gyvent, tai iskart medine pirkt ir nesvarbu labai kokia, nes dar po metu maniske jau i viengule lova perejo( be jokiu saugos krastu) ir joje jai miegasi geriausiai.
Atsakyti
Lovyte yra lovyte, o maniezas - tai maniezas. Viskas aisku kas kam skirta ax.gif
Atsakyti
Nuolatiniam miegojimui namuose vienareikšmiškai tik medinė stacionari lovytė. smile.gif O kelionėms - galima ir maniežą. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, aisku kiek yra mamu tiek bus ir skirtingu nuomoniu 4u.gif
Aš ir prieš 11metu pirkau jau savo trečiam vaikui lovyte-manieža, kodėl:
1.Kai auga pirmi du tai man labai nepatiko tas kad reikėjo siūti lovytes apsaugos, o be to jos ne visalaiko padėdavo,nes mano pirmas vaikas pradėjo verstis jau nuo 4-5 men. ir gan dažnai pasitaikydavo kad tarp grotelių išskisdavo ranka ar koja nepatogiai ir verkdavo ,tai galva daužiasi i groteles nu ir t.t. verysad.gif
2.Kai yra 1k.butas ir nedaug vietos ,tai irgi geras sprendimas lovytė-maniežas ,nes atėjus svečiams greit susilanksto ir atlaisvina vietos thumbup.gif
3.Kas megzta keliauti ,o mes būtent tokie ,tai irgi super sprendimas,be to vaikas tilpo i ta lovyte iki kokiu 5 metu smile.gif
4.Be to vaikui patogu ten žaisti,nes sienos yra minkštos,ir kai vaikas pradeda sedeti ir stovėti nėra grėsmes, kad nukritus lovytei susitrenks galva wub.gif
5.Be to šiuolaikines lovytes turi paaukštinimą ,kas labai patogu kol vaikas mažas thumbup.gif
ir galiu dar daug prirašyti privalumu ...
Mes naudojam ir prieš 11metu ir dabar i abu nupirkom grikinius -kokosinius čiužinius,tai tarnauja abu iki šiol thumbup.gif
Mums lovyte-maniežas nepakeičiamas dalykas , mes už ji clap.gif

P.S. Bet čia tik musu atsiliepimai smile.gif , nes kaip ir suprantu tema tam ir skirta dalintis patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykite patyrusios mamytės,
O kokią geriau rinktis ar kad šonas nusileidinėtų, ar kad pagaliukai išsiimtų (abi su reguliuojama dugno padėtimi)? g.gif
Atsakyti
mes tai praeita savaitgali nusipirkom lovyte gariunuose, visai nebloga lovyte uz prienama kaina. as patarciau pirkti tas kur sonas nusileidineja smile.gif nes tie pagaliukai kazkaip nelabai man...bet kiekvienas turi teise rinktis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragaitis @ 2010 06 17, 21:21)
Sakykite patyrusios mamytės,
O kokią geriau rinktis ar kad šonas nusileidinėtų, ar kad pagaliukai išsiimtų (abi su reguliuojama dugno padėtimi)?  g.gif

aš rinkčiausi su nuimamu priekiu bei papildomom apsaugom didesniam vaikui. dabar turim su išimamais pagaliukais, tai vaikas vis galvytę susitrenkia į viršų, o jei nuleidžiamas šonas būtų vėl ne išeitis - man reikia, kad vaikas pats galėtų laisvai judėti 4u.gif
Atsakyti
O ka manote apie Tutti Bambini lovytes? Ir ypac tas kur sonas nenusileidzia? 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau sužinoti kokią lovytę teisingai pasirinkti su stalčiumi ar be jo g.gif ar su stalčiumi pasiteisina lovytės ar jį patogu ištraukti g.gif
Atsakyti