Įkraunama...
Įkraunama...

Lovelės: viskas nuo A iki Ž

Manau riek turėt ir tą ir tą, bet nuolatiniam miegui reikalinga medinė lovelė su normaliu čiužiniu.
Mes su maniežu keliaujame, kai jis būtinas, dieną ten žaidžiame.
Atsakyti
Ką manot? smile.gif

http://en.ma-ma-ma.p...140x70-cm,2342/

paspauskit ant raudonos mirksinčios rodyklės ir pamatysit funkcijas pristatantį klipuką.
Atsakyti
QUOTE(Gluodena @ 2010 10 08, 14:03)
Ką manot?  smile.gif

http://en.ma-ma-ma.p...140x70-cm,2342/

paspauskit ant raudonos mirksinčios rodyklės ir pamatysit funkcijas pristatantį klipuką.

Na, kol dar tik lovele kudikiui, visai kaip ir nieko, bet kai jau lova, man schmoll.gif Ir apskritai vyrauja tokia nuomone, kad tos daugiafunkcines loveles nera nei patogios, nei patvarios. Nezinau kaip ten istikruju, bet as asmeniskai nepirkciau tokios "daugiafunkcines". Manau, leliukas turi tureti savo "leliukiska" lovyte, o jau ugtelejes vaikiukas patogia lova.
Atsakyti
Turejom ir medine, ir manieza. Maniezas patiko labiau, nes medinej besivartydamas apsidauzydavo i virbus,prabusdavo del to. Miegant manieze tokios problemos nebudavo. Maniezo trukumas mums buvo tik tas, kad ji sunkiau isvalyt, jei susitepdavo
Atsakyti
as pirkausi manieza-lova(2 aukstu)kadangi dukryte auginau medinej lovytej tai ji tranke galvyte istisai i tuos bortus,tai kaip laukiaus sunaus vyrui pasakiau kadpirksim manieza 2 aukstu kadangi daug vietos nera namie ir kad vaikas galva saugotu bei pinigu atzvilgiu.Tai ir nesiskundziu sunui jau greit metai ir esu patenkinta.

Man ir sunku valyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aiste27: 12 spalio 2010 - 11:10
Mes pirkome medinę lovytę su reguliuojamu dugnu ir nuleidžiamu šonu. Mažiui jau pusė metukų, tai jau dugną esame nuleidą per vieną pakopą. Lovytę pirkomą Gariūnuose, pigiau nei vaikutis.lt, ar kitose parduotuvėse, o firma ta pati.
Turim ir maniežą, bet jį naudojam tik jei nakvojam ne namie, nes jos dugnas labai jau žemai, jei taip kiekvieną kartą lenktis kad įdėti ar išimti vaiką doh.gif , bet kai tik laikinai tai daiktas doh.gif

mūsų lovytė be stalčių, su reguliuojamu dugnu ir nuleidžiamu šonu.
kažkaip stalčių iki dabar taip ir nepasigedau biggrin.gif
Atsakyti
Musu lovyte be stalciaus, nes man su stalcium labai jau griozdiskai atrodo, turim komoda kur dedu visus daiktus, bet jeigu jos neturetume tai gal tas stalcius butu ir ne pro sali biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Laukiuos 5 men, bet jau zvalgausi lovyciu. Na man prie sirdies medine lovyte, tik problema ta, kad parduotuvese kaip "Kotryna, Cipolino ir t.t" jos nepigios. Todel norejau paprasyti pasidalinti informacija, kur be siu parduotuviu dar butu galima rasti kokybisku lovyciu?
Atsakyti
QUOTE(Meduoliss @ 2010 10 19, 19:37)
Sveikos mamytes,

Laukiuos 5 men, bet jau zvalgausi lovyciu. Na man prie sirdies medine lovyte, tik problema ta, kad parduotuvese kaip "Kotryna, Cipolino ir t.t" jos nepigios. Todel norejau paprasyti pasidalinti informacija, kur be siu parduotuviu dar butu galima rasti kokybisku lovyciu?

pasiziurekit Vaikams.eu puslapyje. Apie latviskas Troll lovytes girdejau geru atsiliepimu, tad ir patys galvojam tokia pirkt smile.gif Tuo labiau kaina tikrai nesikandzioja.
Atsakyti
o musu mazyle miega lovelej kurioj miegojo jos mama ir teta smile.gif ir pati geriausia patvariausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 10 10, 14:00)
Na, kol dar tik lovele kudikiui, visai kaip ir nieko, bet kai jau lova, man  schmoll.gif  Ir apskritai vyrauja tokia nuomone, kad tos daugiafunkcines loveles nera nei patogios, nei patvarios. Nezinau kaip ten istikruju, bet as asmeniskai nepirkciau tokios "daugiafunkcines". Manau, leliukas turi tureti savo "leliukiska" lovyte, o jau ugtelejes vaikiukas patogia lova.

drinks_cheers.gif leliukui - leliukiska lovyte... o vaikui - vaikiska lova drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

žiūriu seniai šioje temoje kas ką bepasakojo. Gal kažkas turi naujų pastebėjimų? Gal žinote kur pigiau? Ieškau medinės lovytės, būtų geraiu su ratukais, bet parduotuvėse kainos fantastiškos smile.gif
Atsakyti