Įkraunama...
Įkraunama...

Lovelės: viskas nuo A iki Ž

QUOTE(voriukai @ 2012 06 26, 11:49)
Nelabai isivaizduoju kaip kaskart reiketu ta dugna is apacios istraukinet ir uzdeti ant sono , o po to vel nuimineti.
Lovyte po daugeliu tokiu bandymu tikrai kledaru liks.

kad nereiketu nieko isivaizduot biggrin.gif Tikrai labai tvirta lovyte ir nei trupucio nepavirto kledaru cool.gif , o patogumas labai didelis thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Master @ 2012 08 06, 12:59)
kad nereiketu nieko isivaizduot  biggrin.gif Tikrai labai tvirta lovyte ir nei trupucio nepavirto kledaru  cool.gif , o patogumas labai didelis  thumbup.gif

user posted image

norejom pirkti sita lovele, bet kad ju nebegamina dabar... idomu kodel, nes klausiau parduotuveje, tai sake, patys slovakai sustabde ju gamyba, va ir idomu kodel, nes turetu buti populiarios g.gif
Atsakyti
As butinai norejau loveles su pakeiciama viena sonine lenta, kad vyresnis vaikelis galetu pats saugiau islipti, man su nuleidziamais sonais pasirode ne itin patikimos blush2.gif Rinkomes tarp Troll ir Vorestos gamintoju.
Atsakyti
QUOTE(’·٠•●Sandrita● @ 2011 04 01, 17:41)
Mes pasirinkome lopsy, zadam nuo puses metu tik i lovyte guldyti, gal kas turejot tok kur transformuojasi paskui i paprastas lovytes be krastu patogios?

Man irgi aktualus sis klausimas tad laukciau labai komentaru ax.gif
Atsakyti
Dabar Vilniuje Thomas Fillips Hauck sudedamoji lovyte su 30% nuolaida, tai kaina gausis apie 100 lt. Gal kam aktualu 4u.gif
Atsakyti
Renkantis lovytę buvau įsitikinusi, kad reikalinga lovytė su nuleidžiamu šonu, bet naudojant jau beveik 2 metus tikrai labiau praverstų išimami pagaliukai, nes dabar nuėmus šoną mažylis bando iškristi, o jei nuleistas tada tikrai iškris.
Naudojome lovytę su užfiksuojamomis lingemis, jos mums tikrai labai pravertė thumbup.gif stalčius irgi netrugdė, nes vietos daiktams ne perdaugiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 09 20, 16:15)
Renkantis lovytę buvau įsitikinusi, kad reikalinga lovytė su nuleidžiamu šonu, bet naudojant jau beveik 2 metus tikrai labiau praverstų išimami pagaliukai, nes dabar nuėmus šoną mažylis bando iškristi, o jei nuleistas tada tikrai iškris.
Naudojome lovytę su užfiksuojamomis lingemis, jos mums tikrai labai pravertė  thumbup.gif stalčius irgi netrugdė, nes vietos daiktams ne perdaugiausiai smile.gif

o as renkuosi ir vis mastau ka daryti - ar imti lovele su isimamais pagaliukais ar su nuleidziamu sonu g.gif
man idomu kiek tie isimami pagaliukai aktualus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2012 10 18, 14:48)
o as renkuosi ir vis mastau ka daryti  - ar imti lovele su isimamais pagaliukais ar su nuleidziamu sonu  g.gif
man idomu kiek tie isimami pagaliukai aktualus  blush2.gif

Cia ko gero kaip kam...
Bet mano manymu, nuleidziamas sonas yra reikalingas teveliams, o isimami strypukai-vaikui. Tai mes rinkomes tarp to ir tarp to, tai nugalejo antras variantas-isimami strypukai. Vaikas gali lengvai ilipti ir islipti, kada panores, nereikia pastoviai ikelti iskelti ir pan. Netgi tada, kai uzsinori pas tevelius i lova retkarciais isiropsti, tai irgi laabai pravartu tureti lovele su isimamais strypukais. biggrin.gif
Atsakyti
mes nusipirkom troll firmos lovyte
esam patenkinti
3 padeciu dugnas, sonas nusileidzia
galima ir kad nusiimtu, bet man sios funkcijos nereik tai emem tik su nuleidziamu sonu ir stalciumi
Atsakyti
Musu lovyte Drewex Moca, tai nieko negeliu pasakyt, nei gero, nei blogo. Mazai naudojame, nes mazius miega su mumis. bandem deti linges ant jos, bet mum nepatiko, astrai taip linguodavo - negraziai. mazylis jei sujudedavo per miegus ir lovyte sulinguodavo tai ir isibudindavo sad.gif. atgal uzdejom ratukus, nors jie gerai tuo kad lengva patraukti lovyte kai noriu grindis isvalyt po ja.
Atsakyti
QUOTE(Shatriux @ 2012 10 21, 01:15)
Musu lovyte Drewex Moca, tai nieko negeliu pasakyt, nei gero, nei blogo. Mazai naudojame, nes mazius miega su mumis. bandem deti linges ant jos, bet mum nepatiko, astrai taip linguodavo - negraziai. mazylis jei sujudedavo per miegus ir lovyte sulinguodavo tai ir isibudindavo sad.gif. atgal uzdejom ratukus, nors jie gerai tuo kad lengva patraukti lovyte kai noriu grindis isvalyt po ja.

Vat tokiu lingiu as niekam nerekomenduoju... schmoll.gif Kadangi jos yra tik vientisos, niekur nesifiksuoja, o vaikeliui sujudejus lovyte pastoviai sulinguoja, tai gali net ir issigasti leliukas.
Jei pirkti lovyte su lingemis, tai tik su tokiomis, kurios turi fikacijos sistema. Jos tada lengvai uzfiksuojamos ir lovele nejuda, buna tas pats, kas ir su ratukais. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes turim Troll lovyte, esam patenkinti, bet maniezas daug geriau. Nakti vaikas miega lovyteje, diena manieze, kelionese manieze. Lovytej susimusa i pagaliukus, tai kokia koja ilenda, tai atsistojes griuna ir uzsigauna, o manieze viskas minksta.. Musu maniezas ir 2 auksta turi, kai buvo mazas ir pasupdavome ten.
Manau i manieza nupirkus gera ciuzinuka, maniezas daug funkcionaliau.
Atsakyti