QUOTE(Laurrr @ 2009 05 21, 17:37)
Po velniu tai mano suns vardas. Tikrai neduociau vaikui tokio vardo.
Žinau katę Giedrę, katiną Antaną, žiurkėną Joną (ar Juozą, dabar tiksliai neatsimenu)

QUOTE(GiedrėM @ 2009 05 21, 20:43)
Žinau katę Giedrę, katiną Antaną, žiurkėną Joną (ar Juozą, dabar tiksliai neatsimenu)
Na ir ką? 

ir nieko..jei yra noras - vaika gali net Puodu pavadinti.. Kas isdrys pasakyti, kad tai negrazus, neretas, neisskirtinis vardas?
Tik idomu ar Puodas vardu zodyne yra
Ir reiksme manau gera turetu tureti..

QUOTE(kice @ 2009 05 21, 22:48)
ir nieko..jei yra noras - vaika gali net Puodu pavadinti.. Kas isdrys pasakyti, kad tai negrazus, neretas, neisskirtinis vardas?
Kas vaikus nuo raupų skiepyt nori

Žinojau berniuką vardu Naurimas, tai čia gaunasi to vardo trumpinys. Bet man negražus
:

QUOTE(Sinuhas @ 2009 05 22, 09:56)
Žinojau berniuką vardu Naurimas, tai čia gaunasi to vardo trumpinys. Bet man negražus
:

Cia pilnas vardas. Daznai klausia, koks nesutrumpintas vardas butu.. Ir vardu zodyne yra toks.
QUOTE(GiedrėM @ 2009 05 22, 10:59)
nes priesaga -ūnas yra dari: imi šaknį, lipini -ūnas ir žiūri, kaip dera

Arūnas, Audrūnas, Alūnas, RAmūnas, Šarūnas, Merūnas, Medūnas, Naurūnas, Jorūnas, Vaidūnas, Mantūnas, Mindūnas...
vieni gražu, kiti nelabai

QUOTE(muminukas @ 2009 05 22, 12:02)
nes priesaga -ūnas yra dari: imi šaknį, lipini -ūnas ir žiūri, kaip dera
Arūnas, Audrūnas, Alūnas, RAmūnas, Šarūnas, Merūnas, Medūnas, Naurūnas, Jorūnas, Vaidūnas, Mantūnas, Mindūnas...

QUOTE(GiedrėM @ 2009 05 22, 11:59)
Cia man labiau i pavarde panasu