Įkraunama...
Įkraunama...

Nauris

man nepatinka
Atsakyti
Po velniu tai mano suns vardas. Tikrai neduociau vaikui tokio vardo.
Atsakyti
QUOTE(Laurrr @ 2009 05 21, 17:37)
Po velniu tai mano suns vardas. Tikrai neduociau vaikui tokio vardo.

Žinau katę Giedrę, katiną Antaną, žiurkėną Joną (ar Juozą, dabar tiksliai neatsimenu) unsure.gif Na ir ką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 05 21, 20:43)
Žinau katę Giedrę, katiną Antaną, žiurkėną Joną (ar Juozą, dabar tiksliai neatsimenu) unsure.gif  Na ir ką? g.gif

ir nieko..jei yra noras - vaika gali net Puodu pavadinti.. Kas isdrys pasakyti, kad tai negrazus, neretas, neisskirtinis vardas?
Atsakyti
Tik idomu ar Puodas vardu zodyne yra biggrin.gif Ir reiksme manau gera turetu tureti..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 05 21, 22:48)
ir nieko..jei yra noras - vaika gali net Puodu pavadinti.. Kas isdrys pasakyti, kad tai negrazus, neretas, neisskirtinis vardas?

Kas vaikus nuo raupų skiepyt nori lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinojau berniuką vardu Naurimas, tai čia gaunasi to vardo trumpinys. Bet man negražus schmoll.gif:
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2009 05 22, 09:56)
Žinojau berniuką vardu Naurimas, tai čia gaunasi to vardo trumpinys. Bet man negražus schmoll.gif:

Cia pilnas vardas. Daznai klausia, koks nesutrumpintas vardas butu.. Ir vardu zodyne yra toks.
Atsakyti
Dar yra Naurūnas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 05 22, 10:59)

nes priesaga -ūnas yra dari: imi šaknį, lipini -ūnas ir žiūri, kaip dera mirksiukas.gif
Arūnas, Audrūnas, Alūnas, RAmūnas, Šarūnas, Merūnas, Medūnas, Naurūnas, Jorūnas, Vaidūnas, Mantūnas, Mindūnas...
vieni gražu, kiti nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 22, 12:02)
nes priesaga -ūnas yra dari: imi šaknį, lipini -ūnas ir žiūri, kaip dera  mirksiukas.gif
Arūnas, Audrūnas, Alūnas, RAmūnas, Šarūnas, Merūnas, Medūnas, Naurūnas, Jorūnas, Vaidūnas, Mantūnas, Mindūnas...
vieni gražu, kiti nelabai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Pvz Šarūnas taip pat. Aš bent jau negirdėjau oficialaus vardo Šaras, Šaris ar Šarius.
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 05 22, 11:59)

Cia man labiau i pavarde panasu biggrin.gif
Atsakyti