Įkraunama...
Įkraunama...

Nauris

siaip giedre, ne tau buvo skirta... vardas nauris man grazus ir vertas demesio
Atsakyti
QUOTE(nematyta @ 2009 05 01, 13:05)
siaip giedre, ne tau buvo skirta... vardas nauris man grazus ir vertas demesio

Supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 04 30, 21:41)
Taip, ir dar milijonu epitetu wub.gif .
Pvz man abejoniu nekelia mano pasirinkimas, nuomoniu nereikia, o kas klausia, tam vadinasi reikia tongue.gif .

Nuomones norejau suzinoti vien del to, kad gana daug kas stebisi tokiu vardu, tad norejau suzinoti, stebisi del to, kad grazus ar, kad nelabai.. O kiekvienas gali galvoti, kaip jam patogiau, man sitas vardas labai grazus, isskirtinis, kiek pazistu Nauriu, jie visi labai thumbup.gif ir geri zmones, tad ir galetis nezadu, kad toki daveme, jei ir didelei daugumai jis nepatiks.. Dar karta priminsiu, kad idomi nuomone, nesvarbu, kokia ji bebutu rolleyes.gif
Atsakyti
Idomu buvo paskaityt tema,nes daug kas artima.Mano sesuo savo sunui irgi dave Naurio varda.Dabar jam 15m jis vienintelis mokykloje tokiu vardu.Jo niekas nepravardziavo mauriu,o iskraipomas buvo visaip Lauriu,Hauriu. Pati jo paklausiau ar patinka jo isskirtinis vardas.Atsakymas "taip,i joki kita keisti nenoreciau".Irgi sulauke didelio seneliu pasipriesinimo,bet su laiku susitaike mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ametise @ 2009 05 02, 19:42)
Idomu buvo paskaityt tema,nes daug kas artima.Mano sesuo savo sunui irgi dave Naurio varda.Dabar jam 15m jis vienintelis mokykloje tokiu vardu.Jo niekas nepravardziavo mauriu,o iskraipomas buvo visaip Lauriu,Hauriu. Pati jo paklausiau ar patinka jo isskirtinis vardas.Atsakymas "taip,i joki kita keisti nenoreciau".Irgi sulauke didelio seneliu pasipriesinimo,bet su laiku susitaike  mirksiukas.gif .

Maniskis dar mazas, bet kazkaip irgi labai didziuojasi savo vardu rolleyes.gif O seneliai, mano manymu, tokiais atvejais galetu pasakyti savo nuomone, o ne kategoriskai ja pirsti.. O tu irgi sprendei tarp Naurio ir Naglio? biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka reti ir reikšmingi vardai, svarbiausiai, kad vardas nebūtų išgalvotas. Dažniausiai keisti, reti vardai tik iš pradžių būna neįprasti, vėliau "prigyja".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 03 gegužės 2009 - 21:04
O man negrazus blush2.gif
Atsakyti
man irgi nepriimtinas, savo vaikui tokio vardo nedeciau, bet jei jums grazu thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif taip ,kaip ne keista ,mes irgi rinkomes tarp dvieju vardu Nauris ir Naglis .bet sesuo pirmiau pasigimde suneli ,tai ir pavadino Nauriu.Ir mes sutinkam kategoriskas nuomones arba patinka ,arba ne,abejojanciu nera.Svarbiausia jam paciam ir mums patinka sis retas vardas.O maziuka saukdavom Nauriuku wub.gif ,kaip graziai skamba. Manau jusu sunelis irgi dziaugsis taip pavadintas.
Atsakyti
QUOTE(Ametise @ 2009 05 04, 19:37)
smile.gif  taip ,kaip ne keista ,mes irgi rinkomes tarp dvieju vardu Nauris ir Naglis .bet sesuo pirmiau pasigimde suneli ,tai ir pavadino Nauriu.Ir mes sutinkam kategoriskas nuomones arba patinka ,arba ne,abejojanciu nera.Svarbiausia jam paciam ir mums patinka sis retas vardas.O maziuka saukdavom Nauriuku  wub.gif  ,kaip graziai skamba. Manau jusu sunelis irgi dziaugsis taip pavadintas.

Jau dabar labai didziuojasi savo vardu,man net keista thumbup.gif Kai kas pasako, kad verki kaip mergyte ar kazka panasaus, tai sako, as ne mergyte, as- NAURIS
Atsakyti
su situ vardu man buvo taip,kaimynas turejo suni NAIRA,tai mama vis klause kaip vardas,norejo kaimynei pasakyt,gal jei patiks ir ji uzsides savo suniui,bet kol mama grizo pamirso,tai grizus sako,kad NAURA,kaimynes suo vyras,tai uzdejo NAURIS lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gražus 4u.gif
Atsakyti