Įkraunama...
Įkraunama...

Nauris

Pazystu viena vaikinuka vardu Nauris,jis lb simpatiskas,tai ir vardas man asmeniskai grazus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 05 28, 16:29)
Is bet kokio vardo, bet kuris vaikas sugebetu pasitycioti. Cia jau ne vardai, o musu auklejimo spragos. Nieko sau pasiulymas perduoti uzuojauta. Idomu koks jusu vardas? Gal kaip tik tos uzuojautos ir truksta.
Pazystu viena gydytoja Nauris G. Labai simpatiskas, neieskantis zodzio kiseneje, linksmas zmogus. Pas kuri ateini susirupines sveikata, o iseini su placiausia sypsena.  Nereikia juoktis is vardo, tik todel, kad jis jums negirdetas ir atrodo neiprastas. As sakyciau, kad daug geriau negu simtai vienodu, ar siuo metu populiarus. Paskui mokosi klaseje po 5 Naglius, 6 Kamile ar Emilijas ir panasiai. Man Nauris skamba isdidziai. 4u.gif
Papildyta:

Va apie sita nuostabu zmogeliuka ir kyla pirma mintis isgirdus varda Nauris.  smile.gif

Ir tas pasakymas as savo vaikui tokio vardo neduociau, skamba keistai. Kiekviena issirenkam viena vieninteli varda, kuri suteikiam savo atzalelei. Visi vaikuciai nuostabus ,mylimiausi ir isskirtiniai. Savo sunui irgi rinkom su vyru kartu,derinom prie pavardes ir stengemes parinkti lietuviska.

Tai vat tame ir esme, kad isskirtinis vaiko vardas ir leidzia jam tapti isskirtiniu tarp kitu zmoniu, o dabar jei kazkas pasakytu tas berniukas, kurio vardas Lukas, turetum gerai pagalvoti, tas, kuris gyvena pirmajame aukste, treciajame ar devintajame, ar vienas is dvieju, su kuriais tavo vaikas eina i darzeli.. Man nepatinka, kai mamytes vaikui renka varda, sudedamos keliu joms megiamu zodziu raides ir tuo "vardu " pavadindamos vaika. Ir ne tai, kad jis butu panasus i varda, o kad vaikas dar ir eidamas i mokykla, nesugeba jo istarti. Bet kaip sakant, kiekvienam savo doh.gif O lietuvisku vardu, kurie yra labai grazus ir senokai primirsti yra begale, tik paieskoti reikia. Atsiprasau mamyciu, kurioms uz Luko varda grazesnio nebuvo. Man jis irgi buvo grazus, bet kol susilaukiau leliuko, labai jau daug ju buvo..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 05 29, 18:02)
O lietuvisku vardu, kurie yra labai grazus ir senokai primirsti yra begale, tik paieskoti reikia.

drinks_cheers.gif ir lietuviškų, ir nuo seno Lietuvoje įprastų, tačiau nepelnytai nuėjusių užmarštin.
Atsakyti
Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 05 28, 15:29)

Ir tas pasakymas as savo vaikui tokio vardo neduociau, skamba keistai. Kiekviena issirenkam viena vieninteli varda, kuri suteikiam savo atzalelei. Visi vaikuciai nuostabus ,mylimiausi ir isskirtiniai. Savo sunui irgi rinkom su vyru kartu,derinom prie pavardes ir stengemes parinkti lietuviska.

Jusu vaiko labai grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
man grazus vardas Nauris,o beje uogos3 vaikucio vardas irgi man labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paulapaula: 01 birželio 2009 - 23:41
QUOTE(paulapaula @ 2009 06 02, 00:41)
man grazus vardas Nauris,o beje uogos3 vaikucio vardas irgi man labai  wub.gif

MOTERISKAS CEKAVUMAS: o koks?
Atsakyti
Man vardas Nauris thumbup.gif nes patinka reti ir lietuviški vardai..
Ir savo vaikus norėčiau pavadinti retais, išskirtiniais vardais.. ax.gif

Nes iš mokyklos laikų pamenu, kai buvom dvi su vienodais vardais.. Tai uiiii kaip mane erzindavo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 06 02, 02:45)
MOTERISKAS CEKAVUMAS: o koks?

paraše prie "BALSUOK UŽ MANO MAŽYLI" nuotraukos prirašytas - TAUTIS
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 06 02, 09:56)
paraše prie "BALSUOK UŽ MANO MAŽYLI" nuotraukos prirašytas - TAUTIS

O man nedaejo doh.gif Aga, labai grazus, nors man irgi negirdetas, bet labai vyriskai skamba. thumbup.gif
Atsakyti
man nelabai, tikrai neateitu i galva taip savo vaiko pavadint.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2009 06 02, 23:03)
man nelabai, tikrai neateitu i galva taip savo vaiko pavadint..  blush2.gif

Kaip sakant, kiekvienam savo ax.gif
Atsakyti