Įkraunama...
Įkraunama...

Nauris

QUOTE(Kašariūkštė @ 2009 06 10, 18:59)
Man Naglis daug graziau... Nemanau kad tinkamas vardas toks ...

as irgi nelabai suprantu kodel nelabai tinkamas... Prie ko jis netinka? Prie vaiko isvaizdos? blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mano brolio vardas Nauris...tais laikais kai mama davė mano broliui (jam dabar virš 40, tai galit suprasti kokie tada laikais buvo) tokį vardą buvo labai retas, mūsų miestelyje tokio niekas neturėjo...o aplamai Lietuvoje ir buvo keli tik...
o manau dėl vardų grožio patys tėvai išsirenka tai kas jiems gražu ....dėl skonio nesiginčyjama 4u.gif sėkmės renkant vardus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 06 06, 15:30)
Siaip ir Mauras grazus, bet ne lietuviu vaikams...  cool.gif

yra vardų žodyne ir Mauras (iš jo - ir Mauricijus), ir Mozė, bet jau aš kažkaip irgi dvejočiau ax.gif sakyčiau, kad Mozė - ruoniuko vardas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 11, 10:29)
sakyčiau, kad Mozė - ruoniuko vardas  biggrin.gif

Ir supykdytum davatkas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 06 11, 10:08)

bet Lindgren taip rašė biggrin.gif o ką - žinau vieną ruonį, vadinasi, ruonio vardas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 11, 11:15)
bet Lindgren taip rašė  biggrin.gif o ką - žinau vieną ruonį, vadinasi, ruonio vardas  rolleyes.gif

Dar Gwyneth Paltrow sūnus bigsmile.gif O Izabelė ir Matilda - karvės lotuliukas.gif
Atsakyti
Drauges vyras yra Nauris, jam 43 metai biggrin.gif
Atsakyti
Hmm ... šuniui duočiau, o žmogui ne
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 06 11, 11:08)

Oi, ir dar kaip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Voverė @ 2009 06 11, 21:33)

As kai zinau, kad gyvenime mano namuose sunio nebus, tai daviau vaikui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 11, 11:15)
bet Lindgren taip rašė  biggrin.gif o ką - žinau vieną ruonį, vadinasi, ruonio vardas  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Voverė @ 2009 06 11, 21:33)

kaip galima sakyt kad suns vardas, jeigu jis yra vardu zinyne ir turi savo reiksme doh.gif nesuprantu... tas patas kas duociau suniui jono varda ir tai jau butu suniskas vardas lotuliukas.gif lotuliukas.gif neturiu zodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baracuda1 @ 2009 06 12, 12:44)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
kaip galima sakyt kad suns vardas, jeigu jis yra vardu zinyne ir turi savo reiksme doh.gif nesuprantu... tas patas kas duociau suniui jono varda ir tai jau butu suniskas vardas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif neturiu zodziu lotuliukas.gif

Mano sesers ziurke buvo vardu Jonas, tai as galeciau sakyti, kad ziurkiskas vardas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 06 12, 12:08)
Mano sesers ziurke buvo vardu Jonas, tai as galeciau sakyti, kad ziurkiskas vardas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ačiū, tsakant doh.gif ai, bet aš dėl tam tikrų priežasčių buvau kalę Palma pavadinusi - tėvo puskės garbei, ji man labai graži buvo doh.gif vaikiškas protas... pagerbiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 12 birželio 2009 - 12:32