Įkraunama...
Įkraunama...

Nauris

QUOTE(skorpee @ 2010 07 25, 13:53)
o man atrodo,reikai priprasti... ax.gif  mano pačios berniuko retas ir keistas vardas,dažnai visi nustemba koks? blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bet aš jau jam gimus ištariau šį vardą ir žinojau,kad jis jam tinka smile.gif

Mums pastoviai taip buna ax.gif O koks jusiskio vardas?
Atsakyti
Neaejoju, kad močiutė buvo prieš, nes keistas toks vardas. Aš tai patarčiau tėvams renkant retus ir neįprastus vardus vaikams pasikonsultuoti ir su psichologu ir išsiaiškinti, kaip vaikams sekasi gyventi su keistais, neįprastais vardais, ar padės, ar gyvenime tik kliudys kaip penkta koja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriete: 25 liepos 2010 - 22:48
QUOTE(Gabriete @ 2010 07 25, 23:46)
Neaejoju, kad močiutė buvo prieš, nes keistas toks vardas. Aš tai patarčiau tėvams renkant retus ir neįprastus vardus vaikams pasikonsultuoti ir su psichologu ir išsiaiškinti, kaip vaikams sekasi gyventi su keistais, neįprastais vardais, ar  padės, ar gyvenime tik kliudys kaip penkta koja.

Manyciau, kad vardas negrazus, tai tikarai neduociau jo savo vaikui. Gal kas kitiems grazu, man negrazu, cia gi skonio reikalas. O mano vaikas labai didziuojasi savo vardu ir dar nei karto nesake, kad ji kas pravardziuotu, nors kiti jo bendraamziai vaikai pravardziu jau turi..
Atsakyti
savo antram vaikuciui planuoju duot si varda! superinis vardukas smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
o man negražus schmoll.gif
Atsakyti
Pirma kart girdziu,bet ir nelabai grazus 4u.gif
Atsakyti
Graziai skamba, trumpas-man patinka smile.gif
Atsakyti
Nauriui, kurį pažinojau, ko gero jau virš 40 metų, išskirtinis buvo vaikinas, jo brolis grojo metalą grupėje "Tigro metai". Daugiau neteko tokio vardo girdėti. Šiandien sužinojau, kad jis lietuviškas, na tai super thumbup.gif ir prasmė ir neatsisuks 10 vaikų, kai pašauksit, nebent norės pasižiūrėt koks tas vaikinas. Drąsiai gali šypsotis biggrin.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
Kol bus mažas, vaikai jį šauks Auris, ir kitIEM taip girdėsis. Labai išnyksta ta priekinė N g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelsona @ 2010 07 29, 20:23)
Kol bus mažas, vaikai jį šauks Auris, ir kitIEM taip girdėsis. Labai išnyksta ta priekinė N g.gif

Su tokia problema tikrai nesusidure musu sunus ir vargu ar susidurs, nes 5-6 metu vaikai jau aiskiai kalba. Su tokiom problemom manau susiduria seimos, kuriu vaiku vardai prasideda raide R arba Š vien del tu raidziu sudetingumo tariant... g.gif
Atsakyti