Įkraunama...
Įkraunama...

Nauris

Man kažkodėl labai nelietuviškai skamba. unsure.gif Nauris,nauris... Vis dėlto gražus vardas. biggrin.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
negrazus doh.gif
Atsakyti
Man igi kosmarisai negrazus, sorry... blush2.gif
Atsakyti
O man super grazus !!!!! Mes savo sunui irgi toki davem... Kas idomiausia, kai 2005m. isrinkom niekas tokio negirdejo,o praejo keturi metai ir ziurek jau kai pasakai naujai sutiktiems zmonems tikrai ne visus stebina. Net musu gydytoja prasitare, kad jau kelis maziukus su tokiu vardu teko lankyti:)
Tik va beda dabar broliukui neisrenkam vardo. Nei vienas man netinka prie Naurio. O taip noriu, kad tiktu abu viens prie kito. Jau 38 savaite ir as galima sakyti neviltyje:(

Musu draugai ir gimine irgi taip yra pasake
pakartojau ji sau 10 kartu, ir nuo kokio 5-6 karto patikti pradejo 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyda: 23 liepos 2010 - 16:32
QUOTE(Rimvyda @ 2010 07 23, 17:26)
O man super grazus !!!!! Mes savo sunui irgi toki davem... Kas idomiausia, kai 2005m. isrinkom niekas tokio negirdejo,o praejo keturi metai ir ziurek jau kai pasakai naujai sutiktiems zmonems tikrai ne visus stebina. Net musu gydytoja prasitare, kad jau kelis maziukus su tokiu vardu teko lankyti:)
Tik va beda dabar broliukui neisrenkam vardo. Nei vienas man netinka prie Naurio. O taip noriu, kad tiktu abu viens prie kito. Jau 38 savaite ir as galima sakyti neviltyje:(

Musu draugai ir gimine irgi taip yra pasake

O as taip tikejausi, kad nebus daug tokiu varduku blush2.gif O gal bandykite broliui rinkti toki, koks jam tinka ir neziurekite, kad derintusi ar ne prie brolio blush2.gif Man trupuciuka svarbiau, kad tiktu vaikiukui ir derintusi prie pavardes. Sekmes renkant 4u.gif
Atsakyti
Man gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 07 23, 18:09)
O as taip tikejausi, kad nebus daug tokiu varduku  blush2.gif O gal bandykite broliui rinkti toki, koks jam tinka ir neziurekite, kad derintusi ar ne prie brolio  blush2.gif Man trupuciuka svarbiau, kad tiktu vaikiukui ir derintusi prie pavardes. Sekmes renkant  4u.gif

Tikrai nebus tiek kiek Matuku ar Tomuku... O varda mazajam broliukui visgi as noriu isrinkti, kad tiktu ir vaikui ir prie brolio vardo ir prie pavardes ir butinai lietuviskos kilmes. Tai ir neisrenkam niekaip doh.gif
Aciu sekmes ir Jums augant...
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2010 07 23, 20:51)
Tikrai nebus tiek kiek Matuku ar Tomuku... O varda mazajam broliukui visgi as noriu isrinkti, kad tiktu ir vaikui ir prie brolio vardo ir prie pavardes ir butinai lietuviskos kilmes. Tai ir neisrenkam niekaip doh.gif
Aciu sekmes ir Jums augant...

Varda atsinesa vaikas su savimi, viskas bus ok 4u.gif Aciu uz palinkejimus, Jums to paties mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai labai grazus, norecia savo sunui,jei toks bis viena diena, tik nezinia kaip svecioj saly toks vardas prilips ir kaip istartu ji g.gif
Atsakyti
Žinau 2 žmones tokiu vardu, vienam virš 40 kitam apie 25
Kai pirma karta išgirdau tai keista pasidarė, Čia vardas ar pavardė? Dabar pripratau ir visai nerėžia ausies,
Atsakyti
o man atrodo,reikai priprasti... ax.gif mano pačios berniuko retas ir keistas vardas,dažnai visi nustemba koks? blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet aš jau jam gimus ištariau šį vardą ir žinojau,kad jis jam tinka smile.gif
Atsakyti