QUOTE(Martynos mama @ 2009 03 30, 15:35)
Mano vyras - Nauris

Vardo pliusai - retas, skambus

Žmogaus charakterio ir vardo sąsajos - čia jau labai filosofinis klausimas

Juk ne visos Ramintos - ramios, Vėjai - itin greiti, Ąžuolai - dvimetriniai tvirti vyrai...Kad mano vyras būtų kryptingai niūrus...nesakyčiau...Vieną dieną nenutylantis blevyzga, antrą - tylus ir susimastęs, trečią - romantiška, nenuspėjamas ir net spinduliuojantis džiaugsmu...Vienintelis dalykas, kuriam pritariu, tai apskritai žmonės rečiau vartojamus vardus linkę pamiršti arba juos iškraipyti...Maniškis buvo išvadintas ir Auriu, Lauriu, Nauriumi (nuo vardo - Naurius) ir net Mariumi...ir nieko...nuo to jam nei šilčiau, nei šalčiau netapo
Tiesa, o vardas nėra lietuviškas...jis mūsų kaimynų - latvių
Žodžiu, sveikinu su (svarbiausiai, jog Jums) gražaus ir reto vardo pasirinkimu
Sveikute,
kaip keista tave cia matyti

Siaip darbe kai kurie maste, kad pagal tavo vyra savo vaika pavadinau, nes darbe vienintelis toks buvo

Nors apie tai vadindama net nebuvau pagalvojusi

Is nuotraukos niekaip negalejau suprasti, ar akys meluoja, ar cia tikrai tu.. Geras

O manes jei dar neatrenki, tai as ta, kuriai neseniai perdavei darbe per pasitarima indeli is Kaledinio baliaus

.. Draugausim. Kaip tavo seimynele? Mazoji jau turbut didele?
Papildyta:
O del kilmes, tai vieni sako, kad lietuviskas, kiti, kad latviskas, nors lietuvisku vardu zodyne buvau radusi lietuviska kilme, reiskia niurus, niaurus, rimtas..