Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(Bonytia @ 2009 05 19, 14:25)
Jo spalva labai šviesi smile.gif Skirtumas akivaizdus veido ar su pagrindu ar be jo, su pagrindu toks natūralesnis smile.gif
Aš pirkau tokį kaip bokstelį - susideja jis, apačioj pagrindas, viršuj EŽ, dar ten toliau bus galima bokštelį statyti - šešėlius nusipirkus smile.gif Grįžus namo galėsiu nufotkinti smile.gif
O mokėjau nepamenu už viska 160-170Lt

O kur viska pirkote? nes zinau kad Bi-kor tai Erdesa pardavineja, nesunku parduotuve firmine rast, o kaip su Ikos? Kur cia uztmatet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 19, 13:41)
O kur viska pirkote? nes zinau kad Bi-kor tai Erdesa pardavineja, nesunku parduotuve firmine rast, o kaip su Ikos? Kur cia uztmatet? 4u.gif

Kaune, Laisvės al. netoli Metelicos, kur buvo anksčiau tauro batų parduotuvė - tai ten šalia yra kosmetikos parduotuvė. IKOS produkcijos ten pilna, o jau šešėlių grožis!!! Prie progos būtinai reikės nusipirkti smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonytia: 19 gegužės 2009 - 13:51
QUOTE(Bonytia @ 2009 05 19, 13:25)
Jo spalva labai šviesi smile.gif Skirtumas akivaizdus veido ar su pagrindu ar be jo, su pagrindu toks natūralesnis smile.gif
Aš pirkau tokį kaip bokstelį - susideja jis, apačioj pagrindas, viršuj EŽ, dar ten toliau bus galima bokštelį statyti - šešėlius nusipirkus smile.gif Grįžus namo galėsiu nufotkinti smile.gif
O mokėjau nepamenu už viska 160-170Lt

idomu butu pamatyti cool.gif o atskirai tik pagrinda parduoda? 4u.gif
Atsakyti
parduoda ir pagrinda atskirai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2009 05 19, 15:43)
idomu butu pamatyti  cool.gif  o atskirai tik pagrinda parduoda?  4u.gif

Nežinau - reikėtų žiūrėti smile.gif Manau tikrai turėtų parduoti smile.gif
Atsakyti
As atskirai pirkau BI-KOR pagrinda,Vilniuje,VCUP Erdesos parduotuvelej.Kainuoja 75 lt.
Atsakyti
Na va,dabar parašysiu savo atsiliepimą apie EŽ Bi-kor bigsmile.gif Gavau,išbandžiau,nu super thumbup.gif Veidukas švelniai saulytės nubučiuotas ir jokių soliariumų nereikia bigsmile.gif thumbup.gif Man labai labai wub.gif
Atsakyti
Aš vėl nusipirkau BIKOR smile.gif tai jau buvau pamiršus, kad kol nauja, tai tokia ant veido drėgnesnė būna, o veliau išsausėja. smile.gif
Bet be jos, šiaip ar taip, neišgyvenčiau smile.gif))
Atsakyti
Man buvo pabere nuo maisto ir pan. O EZ pora dienu patepiau ir baba spuogiuku, na gi negali buti 3 kartus sutapimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justynka @ 2009 05 21, 10:12)
Na va,dabar parašysiu savo atsiliepimą apie EŽ Bi-kor bigsmile.gif Gavau,išbandžiau,nu super thumbup.gif Veidukas švelniai saulytės nubučiuotas ir jokių soliariumų nereikia bigsmile.gif  thumbup.gif Man labai labai wub.gif

Ir as jau turiu thumbup.gif pranoko lukescius bigsmile.gif pats nuostabiausias dalykas, nes super naturaliai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuka @ 2009 05 19, 23:24)
As atskirai pirkau BI-KOR pagrinda,Vilniuje,VCUP Erdesos  parduotuvelej.Kainuoja 75 lt.

O ka duoda tas pagrindas g.gif gal ant jo geriau ez laikosi, ar veidas nesiriebaluoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 05 21, 15:32)
O ka duoda tas pagrindas g.gif gal ant jo geriau ez laikosi, ar veidas nesiriebaluoja g.gif

As su pagrindu uzmaskuoju visas demeles,spuogelius.Be to EZ man ant jo vienodziau pasidengia.
Atsakyti