Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 13, 19:18)
O kuri pudra netepa drabuziu pasakykit man prasau? kiek teko bandyti (o buvo tikrai nemazai), visos pudros dienos begyje, nuo trinties tepa rubu krastelius, ypac sviesiu. jei zinote tokia, kuri netepa pasakykit man, labai dziaugsiuos smile.gif

jus mane ne taip supratot ka as tuom norejau pasakyti doh.gif tongue.gif as kadangi sviesi tai naudoju sviesia pudra,todel man nereikia pudruoti dekolte, ir neissitepa drabuzei, va kame esme.na reiks isigyti mazesni kieki pabandysiu nes pazystama turi ir baisiai giria rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Airuciux @ 2009 05 13, 18:38)
taip, tiesa, kad tepa, ir as apie tai galvojau, bet tikrai matosi tik ant sviesiu, ir aisku is isvirkscios puses..
bet as su EZ tik ir pradejau pudruoti kakla, kazkaip jokio makiazo pagrindo niekada netepiau ant kaklo - visada ieskojau sviesesnio atspalvio pudros, kad nuo kaklo nesiskirtu, o dabar papudruoju veida, kakla, dekolte  ax.gif
o del baltu ranku tai net nezinau, kadangi su trumpom rankovem kolkas nevaiksciojau  g.gif  bet man kazkaip didelio skirtumo nesimato, gal del to, kad as netepu super daug, o tik kad rudas atspalvis butu..  ax.gif

Siaip su EZ tai visa kuna galima tepti, tai aisku ir rankas parudinti. Vasara, jei nebuna dar kojos idegusios, as ir jas papudruoju, vis geriau nei vaikscioti baltai kaip suris blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmele @ 2009 05 15, 15:07)
Siaip su EZ tai visa kuna galima tepti, tai aisku ir rankas parudinti. Vasara, jei nebuna dar kojos idegusios, as ir jas papudruoju, vis geriau nei vaikscioti baltai kaip suris  blush2.gif

neisivaizduoju del viso kuno tepimo ez, gal geriau savaiminio idegio kremu kojas ir rankas patepti, visa kuna tepant kokia val uztrukciau blink.gif vistiek ji skirta daugiau veidui, kaklui dekolte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 05 15, 19:01)
neisivaizduoju del viso kuno tepimo ez, gal geriau savaiminio idegio kremu kojas ir rankas patepti, visa kuna tepant kokia val uztrukciau blink.gif vistiek ji skirta daugiau veidui, kaklui dekolte biggrin.gif

Tai tas tepimas ne nuolatinis, bet jei skubiai reikia vis greiciau nei tepti savaiminio idegio kremu, nes tepamos tik atviros vietos, gi ne visas kunas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Justynka @ 2009 05 15, 16:37)
Merginos,nerandu mamytės,kuri pardavinėja EZ kartu su šepetėliu ax.gif Susigundžiau nusipirkti,o pardavėjos niekur nerandu doh.gif

Oficiali distributoriu internetine parduotuve www.ikos-beautycosmetic.eu
Atsakyti
Aš BIKOR jau daugiau nei du metai naudoju smile.gif nors naudojau kasdien ir tepti negailėjau, jos labai ilgai užteko smile.gif esu labai patenkita, nes atspalvos tobulas. Tiesa, visada prieš tepdama EZ naudodavau pagrindą veido nelygumamams paslepti.
Dabar svarstau ar pirkti vel BIKOR ar IKOS.
Labai del to ryzo blizgancio atspalvio bijau. Pati esu tamsaus gymio. Tai kuri vis delto gersne??
Tiesa, BIKOR truputi sausina veiduko oda.
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2009 05 17, 14:45)
Labai del to ryzo blizgancio atspalvio bijau. Pati esu tamsaus gymio. Tai kuri vis delto gersne??
Tiesa, BIKOR truputi sausina veiduko oda.

100 kartu cia jau diskutuota.. kad tokio atsakymo, kuri geresne nera smile.gif reikia eit ir pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2009 05 17, 14:45)
Tiesa, visada prieš tepdama EZ naudodavau pagrindą veido nelygumamams paslepti.

o koki naudojat?
Atsakyti
Loreal true mach sausą pagrindą smile.gif O nėra merginų, kurios išbandžiusios abi žemes?
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 06, 19:32)
As tai spuogelius (kai tokiu atsiranda), ar siaip tamsesnes vietas (pvz prie nosytes) pamaskuoju su tokia priemone, net nzn kaip cia pavadint, Max factor miracle touch, na nei skysta pudra nei kompaktine:) kur su pirstuku palieti ir suskysteja:) nerandu lietuvisko zodzio sitai priemonei (angliskai tai 3-in-1 Complete make up). Bet tik tas problemines vietas patapsnoju. ir tada ant virsaus EZ. rezultatas mane dziugina biggrin.gif

aciu uz patarima, tikrai man labai tinka, tas maxfactor miracle touch o ant jo EZ thumbup.gif wub.gif idealiai atrodo drinks_cheers.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš tai pirkdama IKOS EŽ pirkau kartu ir tos pačios firmos pagrindą. Tai super, iš pradžių su kempinėle patepu veidą pagrindu, o paskui su šepetėliu ir pačia EŽ smile.gif

Šiaip viskas SUPER, tik didžiulis minusas, kad rūbus labai tepa. Nes kai pvz patepu dar ir kaklą, tai mano balto švarkelio apykaklė iš vidaus visa ruda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2009 05 19, 10:28)
Aš tai pirkdama IKOS EŽ pirkau kartu ir tos pačios firmos pagrindą. Tai super, iš pradžių su kempinėle patepu veidą pagrindu, o paskui su šepetėliu ir pačia EŽ smile.gif

Šiaip viskas SUPER, tik didžiulis minusas, kad rūbus labai tepa. Nes kai pvz patepu dar ir kaklą, tai mano balto švarkelio apykaklė iš vidaus visa ruda biggrin.gif

o kas cia per pagrindas? kokia kaina? jo spalva irgi tokia tamsi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2009 05 19, 12:00)
o kas cia per pagrindas? kokia kaina? jo spalva irgi tokia tamsi?  smile.gif

Jo spalva labai šviesi smile.gif Skirtumas akivaizdus veido ar su pagrindu ar be jo, su pagrindu toks natūralesnis smile.gif
Aš pirkau tokį kaip bokstelį - susideja jis, apačioj pagrindas, viršuj EŽ, dar ten toliau bus galima bokštelį statyti - šešėlius nusipirkus smile.gif Grįžus namo galėsiu nufotkinti smile.gif
O mokėjau nepamenu už viska 160-170Lt
Atsakyti