Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(yours @ 2009 06 18, 16:47)
tai ten tikriausiai Ikos nes pas mus alytuje svaros prekese irgi yra uz 80 LT biggrin.gif

Svaros prekese yra ne IKOS o amerikietiska zeme, kurios kokybe daug prastesne, todel neapsigaukit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmele @ 2009 06 18, 19:05)
Svaros prekese yra ne IKOS o amerikietiska zeme, kurios kokybe daug prastesne, todel neapsigaukit  ax.gif

bet as ziurejau dezute buyvo parasyta Ikos smile.gif
Atsakyti
sveikutes-o kas naudoja EZ pirkta ,,SVAROS PREKES,,parduotuveje?man ji kazkokia ne tokia pasirode lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 06 20, 23:13)
sveikutes-o kas naudoja EZ pirkta ,,SVAROS PREKES,,parduotuveje?man ji kazkokia ne tokia pasirode lotuliukas.gif

visko gali buti kad ji padielka g.gif o kuom ji tau ne tokia pasirode?
Atsakyti
Kasdien naudojant ir pudruojant dar ir kaklą,tai man jos jau 2metai užtenka,nereali ji. thumbup.gif thumbup.gif
Žiemą ji man įdegi super suteikia,kad išbalus nebūčiau,o vasrą,kai nudegu,tai jį paryškina ir paslepia trukumus gan gerai thumbup.gif smile.gif
neukemša porų.
Atsakyti
As turiu BiKor,tai panaudojau ja ir nebenaudoju,nes man ji nei pamaskuoja, nei graziai ant veido atrodo verysad.gif bet gal del to kad uzsipudruoti lygiai nemoku g.gif
Atsakyti
o va del poru kemsimo/nekemsimo nereikia klaidinti zmoniu nono.gif smile.gif

man pvz labai kemsa poras ir ne tik man doh.gif , taip, kad kiekvienam skirtingai
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2009 06 25, 11:11)
o va del poru kemsimo/nekemsimo nereikia klaidinti zmoniu nono.gif smile.gif

man pvz labai kemsa poras ir ne tik man doh.gif , taip, kad kiekvienam skirtingai

Man irgi ta pati problema, Bi-kor negalejau naudoti, Ikos geriau, bet irgi nestebuklas.
Atsakyti
turiu Ikos, jokių raidžių nematau nes nežinau kaip ten atidaryt, bet juk pati dėžutė tokiabeveik persišviečiama- ra neatidarius nesimatytų? o gali būt Sarmoje padielkė manot? mokėjau bruuuungiai. Šiaip man ji liuks, ypač vakare gerai atrodo. Šiaip kasdien nenaudoju, nes turiu sausą odą, tai pataupau- ir odą ir ež biggrin.gif Beje, o prieš tepantis ež sausiaodės ar tepatės kokių riebiu kremu pvz ? na tipo pasitepi-po pusvalandžio pasipudruoji?
Atsakyti
QUOTE(mirkt @ 2009 06 25, 15:32)
Beje, o prieš tepantis ež sausiaodės ar tepatės kokių riebiu kremu pvz ?  na tipo pasitepi-po pusvalandžio pasipudruoji?

Visada tepu krema, nesvarbu ka naudosiu ant virsaus- ar EZ, ar mineraline, ar kita pudra
Atsakyti
Maciau, kad diskutuojat apie Amerikos zeme, bet kad ten tiesiog presuota pudra, kiek isbandziau 4u.gif
Atsakyti
o kur Kaune galima rasti ne padielka is BiKor? g.gif
Atsakyti