Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(Kita @ 2009 09 26, 12:36)
OK, tik dbr kitas klausimas iskilo, is kur man zinoti, kuri tinka, negi abi pirkti?  g.gif
Kaip jus issiaiskinot?

4u.gif na pvz Lietuvoj tai gali uzeiti ten kur pardavineja ir padazys puse veido su viena, kita puse su kita ir bus aisku.. o as pabandziau Bikor ir Ikos net bandyt nenorejau 4u.gif
p.s as cia ne piktai taip pasakiau.. 4u.gif drinks_cheers.gif cia bendrai visas turejau galvoj.. nes bent i sav karta paklausia vis sito kls biggrin.gif 4u.gif as kazkaip kaip ieskojau kuria pirkt, perskaiciau visa temuke ir buvo aisku kas kaip..nes nuomoniu yra visokiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 26 rugsėjo 2009 - 15:33
O kur yra pirkti EZ kad butu galima palyginti Ikos ir Bikor vietoj?? wink.gif)))
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 09 26, 21:00)
O kur yra pirkti EZ kad butu galima palyginti Ikos ir Bikor vietoj?? wink.gif)))

Kaune pvz yra salia Hesburger centre parduotuve ir ten galima pabandyt ir ta ir ta.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kita @ 2009 09 26, 16:37)
Dekui, taip ir padarysiu  4u.gif
drinks_cheers.gif

Nes tikrai neina pasakyt kuri geresne, nes cia apsoliuciai priklauso nuo odos tipo.. smile.gif kalbant apie spalva.. o man seip Bikor pvz labiau patinka.. man ji tikresne EZ.. nes Ikos jei neklystu tik poto pradejo gamint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 09 27, 14:57)

Nes tikrai neina pasakyt kuri geresne, nes cia apsoliuciai priklauso nuo odos tipo..  smile.gif kalbant apie spalva.. o man seip Bikor pvz labiau patinka.. man ji tikresne EZ.. nes Ikos jei neklystu tik poto pradejo gamint  4u.gif

Negali visiems tikt tas pats daiktas.
Man labiau patiko Ikos spalva, o dar ir sudetis jos kur kas labiau patiko nei Bi-kor.
Atsakyti
Mane kaip tik perspejo,kad nepirkciau Ikos,nes jos spalva nenaturali,dazo oranziskai.. Mano drauges drauge pirko,tai sako dabar tures ismest,nes negali su ja dazytis doh.gif Pati esu macius tokiu oranziniu merginu,atrodo klaikiai blink.gif As jau antra baigiu bikor,tai esu patenkinta! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita123: 27 rugsėjo 2009 - 16:38

i 
Tema sutvarkyta. Reklaminės, komercinės, spaminės žinutės pašalintos
Atsakyti
Kur kaune galima isbandyti toje pacioje vietoje ir bi-kor, ir ikos? Juk visur arba ta, arba ta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 03 30, 09:04)
Kaune: Bikor

Grožio salonas "Alondž" M. Daukšos g. 43-9, Kaunas
Grožio salonas "Grožio oazė" Vasario 16-osios g. 10,
Kauno akropolis "Ametistėja"

QUOTE(amber123 @ 2009 09 27, 14:57)
Kaune pvz yra salia Hesburger centre parduotuve ir ten galima pabandyt ir ta ir ta..  4u.gif

Atsakyti
mergaitės gal žinot kur galima pigiau įsigyti egipto žemės nei parduotuvėse? domina ikos ir bi-kor.
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 10 03, 00:21)
mergaitės gal žinot kur galima pigiau įsigyti egipto žemės nei parduotuvėse? domina ikos ir bi-kor.

SM kosmetikos išparduotuvėje ;D 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditė:}: 03 spalio 2009 - 09:25
deja pigesni variantai mane pasiekė per vėlai. buvau Kauno bazėse, dešimtam sandėlį. kaina ikos 110, bet prekiaujanti boba, kitaip nepavadinsi, buvo baisiai surūgusi, nesiteikė net akių nuo žurnalo atplėšt, tai nusprendžiau pirkti kosmetikos parduotuvėje. ikos prekiauja Duoglas. blaškiausi tarp ikos ir bi-kor. ikos galima pasirinkti iš dviejų spalvų, pakuotėje 13g., šepetėlis 40lt. nuolaidų šiai pudrai nėra. bi-kor pakuotėje 14gr, šepetėlis 17lt, yra tik viena spalva. bi-kor pasirodė natūralesnė ant odos, mažiau blizgučių. pirkau Erdesoje bi-kor, tai dar davė lūpų balzamo mėginuką, žurnalą Express mada, aptarnavo labai maloniai, patarė kaip naudotis. tad 0-1 laimėjo bi-kor smile.gif. o Kauno bazėse tokių ne pačių pigiausių kosmetikos priemonių tikrai niekada nepirksiu, jei moki tuos pačius pinigus, tai geriau juos atiduoti besišypsančiam žmogui.
Atsakyti
Mergaites ar jums taip nera, kad neatidarius pakuotes Ez ir pajudinus kalatojas pudryte.. nu toks jausmas kad atsoke kazkas.. blink.gif doh.gif as bijau kad pati ta pudra man neatsoktu nuo pagrindo unsure.gif nes ji man biski sukas kai su pirstu pajudini.. biggrin.gif nzn ar aiskiai as cia pasakiau.. sakau gal cia visom nuo dazno ir ilgo naudojimo taip buna g.gif
Atsakyti