Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(Mertise @ 2009 11 18, 14:42)
kieno gamybos jusu " zeme" ir kas platintojas?

Fuflo nusipirko.. tokio uzraso ant orginalios Ikos ar Bi kor nera kaip ji raso doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Fufleku aplamai nera. kiekvienas gamintojas yra uzpatentaves savo formule. cia tas pats kad sakytum kad masinas gamina tik mersas, bet juk masinas gamina ir visos kitos firmos. tai ka visos kitos firmos tokios kaip Ford, Audi yra fuflekai?
Atsakyti
QUOTE(Korinta @ 2009 11 19, 12:18)
Fufleku aplamai nera. kiekvienas gamintojas yra uzpatentaves savo formule. cia tas pats kad sakytum kad masinas gamina tik mersas, bet juk masinas gamina ir visos kitos firmos. tai ka visos kitos firmos tokios kaip Ford, Audi yra fuflekai?

Nu as skaitau orginalas tai pats pirmas ir tikriausias produktas, o ne kazkokia isvesta formule protingo zmogaus, kuris pasisavino viska kas geriausia, pridejo savo biski kazka ir jau matai Egipto zeme vadinas smile.gif orginali man Bi kor ir Ikos, kitu nesakau, kad blogos, nebandziau, bet.. smile.gif kokybe manau tikrai skirias ir sudetis. O kitas dalykas, tai man cia truputi reklama pakvipo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 lapkričio 2009 - 12:00
QUOTE(amber123 @ 2009 11 19, 11:57)
Nu as skaitau orginalas tai pats pirmas ir tikriausias produktas, o ne kazkokia isvesta formule protingo zmogaus, kuris pasisavino viska kas geriausia, pridejo savo biski kazka ir jau matai Egipto zeme vadinas  smile.gif orginali man Bi kor ir Ikos, kitu nesakau, kad blogos, nebandziau, bet..  smile.gif kokybe manau tikrai skirias ir sudetis. O kitas dalykas, tai man cia truputi reklama pakvipo..

del visko issakyto drinks_cheers.gif

as kioske uzvakar uzmaciau kazkokias pudras ,ant kuriu irgi uzrasyta egyptian kazkas tai...,tai ka,te irgi originalas? biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
man fuflekas tai kur parasyta egipto zeme ( Bikor Ikos neskaitant zinoma ) , doh.gif tikiu , kad gal yra kokybiskos produkcijos, bet tas pavadinimas jau man nusavintas yra .
Atsakyti
sveikutes
maciau diskutavot apie atspalvius EZ, o jie skirtingi dar buna? g.gif soris as ne experte blush2.gif
kurios turit gal galit pasakyti a ten skaiciukai ar kas surasyti buna, kur ziureti ir kiek jie skiriasi blush2.gif
vyro sesuo turi IKOS 1208 tai cia sviesesne ar tamsesne? g.gif
aciu uz atsakymus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2009 11 20, 17:34)
sveikutes
maciau diskutavot apie atspalvius EZ, o jie skirtingi dar buna?  g.gif soris as ne experte  blush2.gif
kurios turit gal galit pasakyti a ten skaiciukai ar kas surasyti buna, kur ziureti ir kiek jie skiriasi  blush2.gif
vyro sesuo turi IKOS 1208 tai cia sviesesne ar tamsesne?  g.gif 
aciu uz atsakymus aciuks.gif

ne, buna tik vieno atspalvio. IKOS vieno atspalvio ir BI kor vieno atspalvio. Vieniem geresne IKOS, kitiem - BI kor. O su tuo vienu atspalviu jau galima isgauti skirtingo rudumo spalvyte. Priklausomai koki efekta norit isgauti, kokia odos spalva ir pan.
Papildyta:
QUOTE(kuku2 @ 2009 11 13, 13:59)
O parduotuvese leidzia isbandyti? Kazkaip nesu uzmaciusi EZ  g.gif  gal kuri zinote, kur galima butu Vilniuje abi pabandyti?

galima daug kur pasibandyti. Siauliuose bulvare sarmoj turi abieju rusiu egipto zemes pabandymui, kitur manau taip pat galima.
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 11 20, 17:58)
ne, buna tik vieno atspalvio. IKOS vieno atspalvio ir BI kor vieno atspalvio. Vieniem geresne IKOS, kitiem - BI kor. O su tuo vienu atspalviu jau galima isgauti skirtingo rudumo spalvyte. Priklausomai koki efekta norit isgauti, kokia odos spalva ir pan.

Deja jau pasenusios zinios 4u.gif ax.gif Ikos atsirado antras atspalvis.. buvau pardei tikrai sake ir net rode 4u.gif padare tamsesni Ikos, tipo panasu i bi kor kad butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 11 20, 18:55)
Deja jau pasenusios zinios  4u.gif  ax.gif Ikos atsirado antras atspalvis.. buvau pardei tikrai sake ir net rode  4u.gif padare tamsesni Ikos, tipo panasu i bi kor kad butu  4u.gif

cia rimtai? Nesigincysiu, nes tikrai gal mano zinios pasenusios, bet dar pries koki pora men tai 100% buvo tik po viena atspalvi. Na siaip ar taip, IKOS man tikras sh, tokia ryzova spalva, tai man neaktualu.
Atsakyti
Mano bendradarbes Kaune parodoj nusipirko amerikietiska egipto zeme Egyptian Earth, ir labai dziaugiasi. Visos darbe jau isbandem. Spalva gera, lygiai dengia ir svarbiausiai kaina super. 4u.gif
Atsakyti
labai idomu kokioj parodoj? ir kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(wwwmonika @ 2009 11 23, 19:37)
labai idomu kokioj parodoj? ir kiek kainavo?

"Moters pasaulis" paroda buvo. Mokejo 60 lt. nuolaida didele , nuo 110lt! patys atstovai pristatinejo. prisibraut sunku buvo prie ju. mirksiukas.gif
Atsakyti