Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(betroida @ 2009 12 01, 15:12)
na cia neoriginali egipto zeme,  ax.gif originali turi visai kitokia pakuote ir net paveikslelis ir uzrasas kitoks, BI-KOR , originalia galite atpazinti atidare ir desiniame kampe raso G+F, as jau daug metu asmeniskai ja naudoju esu labai patenkinta, paskutiniu metu pirkau garbaneje, su nemokamu pristatymu ir dovaneliu gavau profesionalios kosmetikos megineliu, kai zinau kokia turi buti tai is karto atpazistu, nes siuo metu daug visokiu panasiu klastociu atsirado...  g.gif tai atsargiau merginos smile.gif

Aš tai žinau kokia ta originali, nes pati naudoju. Man įdomu kas tarp to buteliuko g.gif
Atsakyti
Gal koks kremas veidui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 01, 16:25)
Gal koks kremas veidui?  g.gif

Nu vat įdomu, galėtu kokia mamyte papasakoti.
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 12 01, 15:47)
Nu vat įdomu, galėtu kokia mamyte papasakoti.

Radau kad tai ta pati egipto zeme,tik sventine blizgi pabandymui asotelis idetas..
http://www.medikatus...t/egipto-zeme-1

o cia dar pigiau uz 60 litu egipto zeme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 01, 16:52)
Radau kad tai ta pati egipto zeme,tik sventine blizgi pabandymui asotelis idetas..
http://www.medikatus...t/egipto-zeme-1

o cia dar pigiau uz 60 litu egipto zeme  4u.gif

Nu įdomu o tai kaip, kokybiška ji g.gif Bo kaina tai smarkiai skiriasi
Atsakyti
tik tai sakau, kad paziurejus i ta foto su asoteliu, tai ten net ne toks egipto zemes ipakavimas... su draugemis pirkome 3 e.zemes is cia: http://www.garbane.l...ische-erde.html , likome patenkintos... gavome dar 3% nuolaida, o preke tokia pat kaip is erdesos smile.gif tai va o ipakavimas visai kitoks ten toj foto, tai ir kilo itarimu, kad nesigailetumete smile.gif
Atsakyti
Aš tai Klaipėdoj Akropoly ieškojau Bi-kor, bet niekur neradau, visur tik Ikos g.gif O taip norėtųsi Bi-kor išbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2009 03 30, 07:26)
Klaipėdoje EŽ:
Bikor galima įsigyti:
PC "Grandus-Norfa", maža kosmetikos parduotuvė priešais kasas.
Prie "Balticum" nedidelė parduotuvė.
Akropolyje pardavinėja EŽ Sarmoje ir Kosmadoje prie kasos

Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 11 30, 15:54)
As priejau tokios isvados,kad neverta investuoti nemazus pinigus i EZ,kada galima laisvai apsieiti pigesniais ir neprastesniais bronzantais..

Kiekviena atsirenka sau geriausia varijanta drinks_cheers.gif kiek zinau sausai odai EZ labiausia tinka unsure.gif drinks_cheers.gif O apie ta MF ir man reiktu pasidomet g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2009 12 01, 18:30)
Aš tai Klaipėdoj Akropoly ieškojau Bi-kor, bet niekur neradau, visur tik Ikos  g.gif O taip norėtųsi Bi-kor išbandyti  ax.gif

bikoro EZ Klaipedoje PC Vyturys (kur Kalifornija yra) antram aukste tokia kosmetikos parduotuvele yra, ten jos yra mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri buvote pažiūrėti tos iš medikatus egipto žemės ?? Ydomu, dar liko jos ten, nes reklamu pridejo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusk: 02 gruodžio 2009 - 11:28
QUOTE(pringle @ 2009 12 01, 18:30)
Aš tai Klaipėdoj Akropoly ieškojau Bi-kor, bet niekur neradau, visur tik Ikos  g.gif O taip norėtųsi Bi-kor išbandyti  ax.gif

tai as irgi ne vilniete, bet man nemokamai atsiunte BI-KOR is tos parduotuves kur rasiau pries tai... smile.gif
Atsakyti