Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusų ir sukulentų plantacijos :))))

QUOTE(Lietuva @ 2009 04 27, 20:38)
Sutinku su Taniushka 100 procentu. Pas mane irgi visi kaktusai žiemojo plastiku įstiklintam apšiltintam balkone kur temperatūra per šalčius didžiausius būdavo +8+9, o šiaip +15. Ir ezultatas - ruošiasi žydėti  visi kaktusai. Greitai rodysimės  4u.gif

o geras thumbup.gif . Mūsų balkonas irgi įstiklintas, plastikinis. Neapšiltintas. Bet šaltoka žiemą jame būna. Gal ir man reiks su keliais kaktusais pabandyti, na palikt per žiemą juos balkone. Bet juk tada jų laistyti beveik ir nereikia, ar ne? g.gif 4u.gif

gal ir žiedų sulauksiu tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2009 04 28, 14:50)
o geras thumbup.gif . Mūsų balkonas irgi įstiklintas, plastikinis. Neapšiltintas. Bet šaltoka žiemą jame būna. Gal ir man reiks su keliais kaktusais pabandyti, na palikt per žiemą juos balkone. Bet juk tada jų laistyti beveik ir nereikia, ar ne? g.gif  4u.gif

gal ir žiedų sulauksiu tada  biggrin.gif

as isviso nuo spalio iki dabar kai pasirode saulute ir balkone susilo iki 20 (sauluteje) ju nelaisciau, kai susilo pradejau purskalioti kai pamaciau kad bunda paliejau bet visai visai trupuciuka
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2009 04 28, 15:50)
o geras thumbup.gif . Mūsų balkonas irgi įstiklintas, plastikinis. Neapšiltintas. Bet šaltoka žiemą jame būna. Gal ir man reiks su keliais kaktusais pabandyti, na palikt per žiemą juos balkone. Bet juk tada jų laistyti beveik ir nereikia, ar ne? g.gif  4u.gif

Tokiam balkone visai nereikia laistyti. Turi būti visiškai sausi.
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2009 04 28, 18:54)
Tokiam balkone visai nereikia laistyti. Turi būti visiškai sausi.

Tikrai taip.

Va mano Rebutija jau visu gražumu įsižydėjo wub.gif

user posted image
Atsakyti
Kokie gražūs žiedai wub.gif wub.gif wub.gif
Tempsiu ir aš savuosius spalį į kokią vėsesnę vietelę, labai jau žiedelių norisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 04 28, 17:11)
Tikrai taip.
Va mano Rebutija jau visu gražumu įsižydėjo  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man asmeniskai rebutijos vienos is graziausiu tarp visu zydinciu kaktusu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 04 29, 08:54)
Man asmeniskai rebutijos vienos is graziausiu tarp visu zydinciu kaktusu  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
user posted image
Atsakyti
Idomu o kaip kitoms, t.y. kuriu kaktusu ziedai graziausi? Butu visai idomi mini apklausele smile.gif
Atsakyti
Man visu kaktusu ziedai grazus biggrin.gif Bet esu Parodiju(Notokaktusu)fane rolleyes.gif
Atsakyti
2 taskai - rebutijoms
1 taskas - notikiukams

balsuojam toliau biggrin.gif
Atsakyti
Man rebutijos ,kai jų yra daug kelmukų ir iškart žydi daug.
o šiaip man ir notikų labai gražūs, šilkiniai tokie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 29 balandžio 2009 - 14:23