Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusų ir sukulentų plantacijos :))))

QUOTE(Tina* @ 2009 04 30, 08:26)
As rinkdamasi kaktusa visada ziuriu kaip jis zydes. Galima sakyti, kad butent ziedo grozis ir lemia mano apsisprendima.

drinks_cheers.gif aš jau dabar irgi, anksčiau, kai tik pradėjau rinkti kolekciją tai nieko nežinojau dar apie juos, kaip žydės ir pan biggrin.gif o dabar jau atsirinkinėju, auginu tuos kurie gražiai žydi, arba patys yra labai gražūs ( arba MB kaktusus, kuriuos turiu augint už jį)
Atsakyti
bus paprasčiausia nutarti , kad kaktusai žydi gražiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Auge visiškai su tavimi sutinku drinks_cheers.gif Man dabar patys gražiausi žiedai - kaktusų wub.gif
Atsakyti
Vakare gal jau rasiu sita grozi prasiskleidusi, nuotrauka ne mano, is interneto platybiu wub.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
Bet ziuriu ir cia mazulis visai prazydes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 04 30, 13:49)
Vakare gal jau rasiu sita grozi prasiskleidusi, nuotrauka ne mano, is interneto platybiu  wub.gif
Papildyta:
Bet ziuriu ir cia mazulis visai prazydes smile.gif

čia notikas?
Atsakyti
Echinocereusas
Atsakyti
o as vakar urmo bazeje nusipirkau dideli kaktusa uz 4lt thumbup.gif jau koks thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif tokis stambiais ir riestais spygliukais lotuliukas.gif ir pats jau gero kumscio didumo. wub.gif
ir dar mano seti kaktuseliai turbut numiro visi verysad.gif verysad.gif kazkokie susitrauke,gal saules perdaug,o gal dregmes permazai nes mergina nevisalaik juos papurskia verysad.gif
Atsakyti
mano igi tuo turi zydet mamiliarijos, labai laukiu ziedeliu 4u.gif ir parodia turetu suzydeti siemet nes jau ziedelius formuoja.. smile.gif labai noreciau didziaziedes mamilarios, ydomu ar ju maximose buna... ax.gif
Atsakyti
Man asmeniskai neteko ju maximose matyti.
Atsakyti
Taškas gymnams!! 4u.gif Mano mėgstamiausi, o niekas neužbalsavo už juos g.gif bet šiaip tai visi žiedai yra nuostabūs drinks_cheers.gif

Neįsivažiavau dar į jau pavasarišką kaktusų gyvenimą biggrin.gif Todėl ir nudžiuvo visa begalė rebutijos žiedų, liko kokie 3 tik verysad.gif
Atsakyti
kaktusamas geriau augti ant rytines ar vakarines palanges? g.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2009 04 30, 01:04)
Man vieni iš gražiausių turbinicarpusai. Dar didžiažiedės mammillarijos, lobivijos...
O čia mano turbinicarpus rioverdensis iš pačio pirmojo siuntimosi iš čeko. Labai sunkiai jis man augo, pora kartų vos nenumiro. Bet dabar kokio grožio sulaukiau wub.gif
user posted image

user posted image
Ir flaviflorus vią pavasarį žydi
user posted image

Bet nuotraukos wub.gif wub.gif wub.gif T O B U L A
Atsakyti