Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusų ir sukulentų plantacijos :))))

Tręšti reikia visus augalus , juk tai kaip vitaminai mums mirksiukas.gif , tik protingai
trąšos pagal paskirtį ir kiekis toks kaip rekomenduojamas

purkšti daugumą kaktusų prabundant , kai kurios rūšys mėgsta purškimą ir vasarą , bet tokių nėra daug
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2009 03 30, 22:50)
Tręšti reikia visus augalus , juk tai kaip vitaminai mums  mirksiukas.gif , tik protingai
trąšos pagal paskirtį ir kiekis toks kaip rekomenduojamas

purkšti daugumą kaktusų prabundant , kai kurios rūšys mėgsta purškimą ir vasarą , bet tokių nėra daug

atleiskit,nesu geliu zinove,prabundant,tai reiskia,kad dabar?
Atsakyti
Vakar Maximoj nusipirkau toki keistuoli, o spygliai spygliai blink.gif doh.gif imesiu foto prie progos, gal kuri turit, identifikuosit. I mammi kazkaip nepanasus...
Papildyta:
Tiesa, ar pastebejot, kad didesnius kaktusus olandus pradejo sodinti i tokia lyg molinga zeme, o ne durpes. Buten su tokiu substratu vakar ir nusipirkau. Gal jis geras, nereikia persodinti ?
Atsakyti
QUOTE(Amore @ 2009 03 31, 06:29)
atleiskit,nesu geliu zinove,prabundant,tai reiskia,kad dabar?

Bunda tada kai pradeda matytis augimo žymės , arba pradeda krauti žiedus

Tina ta kaktusiuką kur pirkai su tokių šiaušu spygliu už 4,90 ?, mes apžiūrėjom buvo du , bet nepirkau nes jų stovis buvo ne koks ,
gal taviškis geresnio , nes kaktusiukas buvo visai įdomus
Atsakyti
Aha, turbut vienas is tu dvieju. As apziurejau - man viskas OK, tik namie pastebejau, kad keli spygliai nurauti. Nezinia ar as pati namo gabendama ta padariau, ar parduotuvej ji taip nuskriaude. Lygtais zieda jis leidzia is vidaus bigsmile.gif
Papildyta:
Auge, o kaip manai is kokios genties jis fgali but? gal kokia keista parodia? o gal echinocereus g.gif
Atsakyti
Stai jis
Atsakyti
Man tai kažkiek panašus į Thelocactus macdowellii g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 31, 21:21)

o jetau blink.gif nenorėčiau užkrist netyčia ant tokio biggrin.gif mano draugui jau jis būtų super, kuo daugiau spyglių ir kuo baisesnių biggrin.gif

šauniai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 04 01, 07:43)
o jetau  blink.gif  nenorėčiau užkrist netyčia ant tokio  biggrin.gif  mano draugui jau jis būtų super, kuo daugiau spyglių ir kuo baisesnių  biggrin.gif

šauniai atrodo

O yra tokių kaktusų, ant kurių norėtum užkisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 31, 22:21)

Gražuolis spygliuotukas wub.gif

QUOTE(Mazoji_s @ 2009 04 01, 08:43)
o jetau  blink.gif  nenorėčiau užkrist netyčia ant tokio  biggrin.gif  mano draugui jau jis būtų super, kuo daugiau spyglių ir kuo baisesnių  biggrin.gif

šauniai atrodo

O man su kaktusų kritimu yra bajeris parduotuvėj nutikęs doh.gif žiūrinėjau kaktusus lentynoj, antroj eilėj nusižiūrėjau bespyglį subdenudatą, o pirma visa eilė pririkiuota ferokaktusų su didžiuliais spygliais. Tai aš bandydama išsitraukti tą bespyglį užkliudžiau spygliuotąjį ir kažkaip automatiškai pajutusi, kad jis krenta sugriebiau abiem rankom doh.gif tai tie spygliai ir susimigo į delną, keletą dienų kraujosrūvos matėsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 04 01, 07:55)
O yra tokių kaktusų, ant kurių norėtum užkisti?  g.gif

iš tiesų tai ne biggrin.gif bet yra tokių kaktusų, kurie norėjo ant manęs užkrist biggrin.gif ir užkrito, oj tada traukiau iš kojos 5 cm spyglius doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2009 04 01, 09:29)
O man su kaktusų kritimu yra bajeris parduotuvėj nutikęs  doh.gif  žiūrinėjau kaktusus lentynoj, antroj eilėj nusižiūrėjau bespyglį subdenudatą, o pirma visa eilė pririkiuota ferokaktusų su didžiuliais spygliais. Tai aš bandydama išsitraukti tą bespyglį užkliudžiau spygliuotąjį ir kažkaip automatiškai pajutusi, kad jis krenta sugriebiau abiem rankom  doh.gif  tai tie spygliai ir susimigo į delną, keletą dienų kraujosrūvos matėsi  doh.gif

arba būna, kad koks į rankove įsikabina biggrin.gif "pirk mane, mane, mane"
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 31, 12:03)

Auge, o kaip manai is kokios genties jis fgali but? gal kokia keista parodia? o gal echinocereus  g.gif

Nežinau kas tai per kaktusas , jis man irgi patiko , bet atidžiau pasižiūrėjus jis man toks nesveikas atrodė lyg pūt pradėjęs , smagu jei tavo sveikas
aš jį irgi būčiau pirkus mirksiukas.gif

jei nesigilinti kuris kaktusas ką mėgstą ir į jų augimo ypatumus mirksiukas.gif , tai galima augimo periodu visus laistyti vieną kart savaitėje rolleyes.gif
Atsakyti