Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusų ir sukulentų plantacijos :))))

[quote=Tina*,2009 03 31, 21:21]
Stai jis
Tina,tavo pirkinys nuostabus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus mano eziui tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaktusų ir kitų sukulentų augintojos 4u.gif

Aš nesenai nusipirkau porą kaktusiukų, tik nežinau jų rūšių blush2.gif jei įdėčiau jų nuotraukas ar padėtumėt man blush2.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 04 01, 22:32)
Aciu uz pagyrimus mano eziui  tongue.gif  4u.gif

Labai gražus ežiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2009 04 02, 10:48)
Sveikos, kaktusų ir kitų sukulentų augintojos 4u.gif

Aš nesenai nusipirkau porą kaktusiukų, tik nežinau jų rūšių blush2.gif jei įdėčiau jų nuotraukas ar padėtumėt man blush2.gif
Labai gražus ežiukas 4u.gif

tai aisku, įdėk mirksiukas.gif
Atsakyti
Idek, idek - padesim smile.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif jei nieko pries, parodysiu ir as savo numyleta augintini blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 02 balandžio 2009 - 22:43
Labai jau gražus, sveikas toks visas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Įkelsiu savo vasarą žydėjusio kaktuso foto temelei pralinksinti biggrin.gif
Tiesa žydi jis pas mane tik tada kai pagąsdinu, kad susidorosiu su juom jei nežydės lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kapitana @ 2009 04 03, 09:43)
Sveikos  4u.gif
Įkelsiu savo vasarą žydėjusio kaktuso foto temelei pralinksinti  biggrin.gif
Tiesa žydi jis pas mane tik tada kai pagąsdinu, kad susidorosiu su juom jei nežydės  lotuliukas.gif
user posted image
user posted image

sakes koks grazus blink.gif ,as toki ir turiu,tik niekaip nezydi jau kokie metai! verysad.gif ,o kaip ji gazdini? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 04 03, 11:36)
sakes koks grazus  blink.gif ,as toki ir turiu,tik niekaip nezydi jau kokie metai! verysad.gif ,o kaip ji gazdini? bigsmile.gif
Pas mane jis jau 3 metai, žydi kiekvieną vasarą, pirmą kartą tai gal 8 žiedus turėjo... thumbup.gif
Kitais metais užteko apibumbėti, pagrasinti, kad išmesiu į lauką augti... lotuliukas.gif
O va dabar buvusią vasarą tai griežčiau išėjo per netyčia, išleido jis man žiedukus ir nustojo, žiedai nebeauga, galvojau jau ir nukris tokie nedaaugę ir neprasiskleidę. Netyčia kabarodamasi kažko pasiimti, pasilipėjau ant palangės ir užkliuvau jį, tai nulėkė žemėn, truputį žemių nubyrėjo ir viskas, sušlaviau, supykliau atgal ir vėl pastačiau ant palangės, skiau "čia tau už tai kad nežydi" lotuliukas.gif nepatikėsi, kitą dieną žiedai buvo oooooo kaip paaugę, po kelių dienų ir išsiskleidė...
Žiūrėsim kaip pyksimės šiemet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapitana @ 2009 04 03, 09:43)
Sveikos  4u.gif
Įkelsiu savo vasarą žydėjusio kaktuso foto temelei pralinksinti  biggrin.gif
Tiesa žydi jis pas mane tik tada kai pagąsdinu, kad susidorosiu su juom jei nežydės  lotuliukas.gif

Labai gražūs žiedai wub.gif jau spalvytė kokia wub.gif o jie kvepėjo?
Pas mane baltais žiedais yra, tai labai kvepėjo kai pražydo.
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2009 04 03, 12:20)
Labai gražūs žiedai  wub.gif  jau spalvytė kokia  wub.gif  o jie kvepėjo?
Pas mane baltais žiedais yra, tai labai kvepėjo kai pražydo.

Berods kvepėjo, gėda, bet neužfiksavau kažkaip ax.gif Reiks šiemet įkišti nosį biggrin.gif
Atsakyti