Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusų ir sukulentų plantacijos :))))

Pasirodykit ka gero BS parodoj nusipirkote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2009 05 11, 07:46)
zinoma, kad laistau pastovejusiu vandeniu, dar ir shultz trazu ilasinu..

Nereikėtų su trąšomis dažnai lieti,ypač jei kaktusiukas neseniai persodintas.Nuo per didelio trąšų kiekio augalas pradeda augti greičiau,keičia formą,gali sutrūkinėti kūnas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 11 gegužės 2009 - 09:25
o man niekaip nesiseka ju prazydinti,ka tik nedarau jau 4 metai jokio ziedo,ir sutrasom palieju ir visai sausai palaikau,ir nieko schmoll.gif ,augt jie graziai auga,bet ziedo jokio,dabar istremiau i lauka tegul tenai sedi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2009 05 10, 19:40)
Sveikutes  4u.gif
ar priimsit i savo šaunų kolektyvą naujokę 

sveikutė , šaunu kad išdrysai bendrauti mirksiukas.gif
ir dėkui už komplimentus ax.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 05 10, 22:52)
A jus cia BS ta torta valget?  smile.gif

oi BS mes ir valgėm ir gėrėm , blush2.gif ir šiaip labai šauniai bendravom , viskas buvo fantastiška
bet tortą valgėm pas Dakor , jos gimtadienis buvo , taigi mes visi draugiškai ir užgriuvom blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(greitai @ 2009 05 10, 23:16)
Sveikutes, as su savo kaktusais ne nzn ka daryti..del blogos vandens kokybes jie visi apacioje pabaltuoja.. ir taip negraziai atrodo.. gal pradeti virintu vandeniu laistyti? gal kuri pastoviai taip laisto ?

viršutinį žemės sluoksnį užpilkit smėliu , žvyru ar keramzitu , kaktusas mažiau liesis su šlapia žeme , arba dar geriau vandenį pilti į lėkštutes ,
Atsakyti
aciu auge, ir kitom smile.gif
Atsakyti
Ech, kokie gražūs žiedai wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Auge, zodziu pramogavot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 05 11, 15:00)
Auge, zodziu pramogavot  thumbup.gif

Net neįsivaizduoji kaip , nes aš irgi to nesitikėjau , buvo ypatingai smagu , turėtum biškuką pavydėt tos draugijos , aš čia geranoriškai jei ką Delfi
Atsakyti
o ČIA nuotraukos iš parodos
jos ne mano darytos , bet leidau sau tokia nuodėmę padaryti ir įdėti pažiūrėti visiems
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 05 10, 22:35)
:
Fantastiskai skanus tortas buvo----
Ir dar syki- LLLLAAAABAI TAVE SVEIKINAM DAIVUTE!!!!!

Aciu dar karta labai uz sveikinimus visoms.Buvo labai faina ir malonu.
O torta reikia manyti ne paskutini karta valgom mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau kiekvieną dieną laukiu pražįstant šio gražuolio.

16-ka žiedų sukrovė wub.gif

user posted image
Atsakyti
O mane priimsit su mano 9-niais kaktusais? 4u.gif Ir tai dar nepabaiga, o tik pradžia mirksiukas.gif
Atsakyti