Manau,kad priimtu ir su vienu kaktusu

QUOTE(Dacor @ 2009 05 11, 20:06)

Arrasanda,priimsim,būtinai
Dabar net užsigalvojau kada pas mane tokia pradžia buvo,kai turėjau " tik/net " 9 kaktusus

Dabar net užsigalvojau kada pas mane tokia pradžia buvo,kai turėjau " tik/net " 9 kaktusus

QUOTE(Augė @ 2009 05 11, 15:34)
Net neįsivaizduoji kaip , nes aš irgi to nesitikėjau , buvo ypatingai smagu , turėtum biškuką pavydėt tos draugijos , aš čia geranoriškai jei ką Delfi
Orchidejininke viena skundes, kad aplauzyta gele atsimeme

QUOTE(Tina* @ 2009 05 12, 08:30)
kai buvau, tai kai kuriems zmogams (konkreciai keliom storom bobom) norejau per nagus plot uz augalu tampyma. 

Laba diena

parodoj labai daug bjauriu žmoniu buvo

Tikrai kad. Bet vistiek man bjaurausi tie ciupinetojai, tampytojai. Girdejau ir sanpaulijos apskabytos buvo. Bet siaip prisirinko ir daug mielu zmoguciu, vien tik ko forumietes vertos.

Visiem cituoju čeko pasakymą: "rastenie my budem vysilat ca 15. may."
Tai reiškia, kad augalus išsiųs nuo 15 gegužės, tai jie atvarys į Lietuvą gegužės pabaigoj-birželio pradžioj.
Niekur nedingsiu, bo jei jau nė vieno neužsisakiau, tai visos dėžės tuo labiau nereikia
Tai reiškia, kad augalus išsiųs nuo 15 gegužės, tai jie atvarys į Lietuvą gegužės pabaigoj-birželio pradžioj.
Niekur nedingsiu, bo jei jau nė vieno neužsisakiau, tai visos dėžės tuo labiau nereikia

QUOTE(Tina* @ 2009 05 12, 08:41)
Bet vistiek man bjaurausi tie ciupinetojai, tampytojai. Girdejau ir sanpaulijos apskabytos buvo.
gal čia vogė fliancus?... dar vis tiek kai kurių mentalitetas toks

-----------------
nieko ypatingo, tiesiog pirmieji mano žiedai

QUOTE(Tina* @ 2009 05 12, 08:30)
kai buvau, tai kai kuriems zmogams (konkreciai keliom storom bobom) norejau per nagus plot uz augalu tampyma. 

Ir kaktusus,sukulentus,ypač žiedus čiupinėjo,net pakilnot norėjo... o žydinčias mammillaria`s pavadino specialiai parodai papuoštais kaktusais (t.y. priklijavom žiedų...)

Sanpaulijas pernai pačios Bs darbuotojos apskabė,kol nieko nebuvo... šiemet negirdėjau tokių dalykų

QUOTE(@asta @ 2009 05 12, 09:51)
Sanpaulijas pernai pačios Bs darbuotojos apskabė,kol nieko nebuvo... šiemet negirdėjau tokių dalykų

tipo, pagausino savo kolekciją?

ai tas BS tai apskritai apverktinos būklės

o bs priklauso vdu - negi taip sunku išnaudoti pigią intelektinę darbo jėgą?

QUOTE(muminukas @ 2009 05 12, 10:02)
tipo, pagausino savo kolekciją?

Kogero,kad savo,asmeninę,ne BS

O tvarkos ten tikrai nėra....mūsų dėka jie užsidirbo tikrai nemenką pinigų sumą,nes išsipardavė visus bilietus,atspauzdintus metams į priekį...visus nuopelnus prisiėmė sau,nes niekas niekur neakcentavo,jog tai privačių kolekcionierių augalai lankytojai mus laikė Bs darbuotojais... nežiūrint į visas nuoskaudas visi labai tikimės,kad lėšos bus tikslingai panaudotos,gelbėjant ir remontuojant sodą bei oranžerijas

delfio straipsnyje rašo, kad privatūs suvežė savo orchidėjas 
-------------
niu, sanpaulijomis be abejo savo kolekcijas paįvairino

-------------
niu, sanpaulijomis be abejo savo kolekcijas paįvairino