Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusų ir sukulentų plantacijos :))))

QUOTE(Tina* @ 2009 05 28, 22:20)
Amore, turi opuntia.

aciu didelis aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 05 28, 21:21)
o kiek dar bus ziedu  smile.gif
Sakykite o per kiek mazdaug laiko uzaugina zieda??
nes maniskiai su pumpurais stovi bet kazkaip nelabai juda reikalai, praeitais metais tai nudziovino, bet as tai pateisinau tuo kad ziemote nesalta buvo tai jegu pritruko ziedui,  g.gif  idomu kaip siais metais bus, juk ziema tai laabai gerai pailsejo

pas mano mama kas met zydejo kokie 5 metai ir ziedu daug budavo, o va dabar 2 metai stovi su pumpuru, kuris nejuda is vietos, nes ji priziurejo mociute, o jau pusantru metu a.a. , jis gyveno pas ja kambary ir zinokit uzmigo blink.gif Tik va vakar apziurejau, kad lyg daugiau pumpuru ziedams, tai bus matyt, kaip sia vasara g.gif
Atsakyti
Kaip nesmagiai skaitosi per ta didele nuotrauka schmoll.gif
Atsakyti
Gražuoliai echinopsiai wub.gif

Yra vienas Echinopsis Subdenudata Laisvės al. Filipopolio gėlių skyriuje su nemažu pumpuru, tai vis einu ratais, bet jau du juos turiu... ax.gif

Ir aš labai nekantrauju dėl tų kaktusėlių iš čeko, pirmą kartą gausiu, tai bus džiaugsmo biggrin.gif
Atsakyti
Va kokie jie bigsmile.gif http://www.echinopsis.eu/
Papildyta:
http://www.cactus-ar...a_multiplex.htm
Atsakyti
Mmm, fantastika wub.gif

Kaip norėčiau kokio echinopsio su spalvotu žiedu bigsmile.gif
Gal kuri turit atliekamą vaikutį? Pirkčiau blush2.gif
Atsakyti
kai pas mane prisidaugins - mielai pasidalinsiu smile.gif
Atsakyti
o pas mane seti-echinopsiai auga kaip ant mieliu, ispradziu tilpo i plastmasine stikline, paskui i viena maza indeli nuo maksiminiu salotu, o dabar jau du indelius uzima ir atrodo greit ir ten nebetilps, tai kad kas nores, jeigu bus galimybe perduoti ar persiusti tikrai pasidalinsiu biggrin.gifseti-echinopsis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 29 gegužės 2009 - 12:49
Sos, reik pagalbos..Kaktusininkė esu šiaip sau..Turiu gal kokia 10 rūšių, bet mečiausi iš esmės link svyrančių..Dabar žaviuos "Kelėdukais", (truncata),lapeniais, aporokaktusais..Turiu tikrai nemažai..visokių gimnų, rebutijų, mamiliarijų - tik po egzempliorių..Visi balkone, ir štai ant vieno pastebėjau baltus pūkučius - kenkėjai kažkokie, miltuoti amarai ar skydamariai užpuolė vieną sultingą..Bijau, kad ir kiti nukentės, kaip atsikratyt tų bjaurybių - gal kokios naminės priemonės yra> jei ne, tiks ir pirktinės..
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 29, 13:10)
Sos, reik pagalbos..Kaktusininkė esu šiaip sau..Turiu gal kokia 10 rūšių, bet mečiausi iš esmės link svyrančių..Dabar žaviuos "Kelėdukais", (truncata),lapeniais, aporokaktusais..Turiu tikrai nemažai..visokių gimnų, rebutijų, mamiliarijų - tik po egzempliorių..Visi balkone, ir štai ant vieno pastebėjau baltus pūkučius - kenkėjai kažkokie, miltuoti amarai ar skydamariai užpuolė vieną sultingą..Bijau, kad ir kiti nukentės, kaip atsikratyt tų bjaurybių - gal kokios naminės priemonės yra> jei ne, tiks ir pirktinės..

na pirmiausia ji reika kaip nors atskirai padeti nuo visu geliu (ne tik kaktusu) suaugusius kenkejus nurankioti, tuos pukelius irgi jeigu imanoma kuo geriau, galima apipurksti neemazal'iu palaistyti actara, nors as toki traukciau is zemiu, plauciau kaktusa po karstu dusu ir sodinciau i nauja zeme, nes tu kenekju gali buti ir zemeje.
jeigu purkssite su neemazal'iu ir liesite actara tai apipurkskite ir paliekite ir kitus kaktusus su kuriais jis stovejo kartu, nes tos bjauribes gali buti ir ant kitu kaktusu bet kol kas nesimatyti
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 05 29, 13:32)
kai pas mane prisidaugins - mielai pasidalinsiu smile.gif

Ok, tai kada užklausiu kaip echinopsai laikosi ax.gif

QUOTE(Taniushka @ 2009 05 29, 13:49)
o pas mane seti-echinopsiai auga kaip ant mieliu, ispradziu tilpo i plastmasine stikline, paskui i viena maza indeli nuo maksiminiu salotu, o dabar jau du indelius uzima ir atrodo greit ir ten nebetilps, tai kad kas nores, jeigu bus galimybe perduoti ar persiusti tikrai pasidalinsiu  biggrin.gifseti-echinopsis

Kokie faini ir kaip greitai auga wub.gif Labai norėsiu tokio mažylio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 05 29, 12:49)
o pas mane seti-echinopsiai auga kaip ant mieliu, ispradziu tilpo i plastmasine stikline, paskui i viena maza indeli nuo maksiminiu salotu, o dabar jau du indelius uzima ir atrodo greit ir ten nebetilps, tai kad kas nores, jeigu bus galimybe perduoti ar persiusti tikrai pasidalinsiu  biggrin.gifseti-echinopsis

As, as noresiu ax.gif galesiu pasiuliti mainus galesiu keisti i melocactus neryi, escobaria minima, notocactus rutilanus, eriocyse aerocarpa, cintia knizei, turbinocarpus valdezianus bet tik kitais metais unsure.gif maniskai dar mazoki smile.gif
Atsakyti