Sveikutes, siandien visai atsitiktinai pamaciau, kad mano stapelia krauna kazkokius mazycius pumpuriukus
bet toookie mazyciai, kad nesitiki, kad ji istikruju ruosiasi prazysti.... ne karto dar pas mane ji nezydejo... gal zinoves pasakys savo nuomone, kas cia bus is ju
QUOTE(Taniushka @ 2009 05 29, 13:49)
Jis mano sena svajone
Papildyta:
QUOTE(meda22 @ 2009 05 29, 15:09)
ne karto dar pas mane ji nezydejo... gal zinoves pasakys savo nuomone, kas cia bus is ju
Jei nenudzius, turi tapti dideliais pumpurais ir tik tada zydes
QUOTE(Tina* @ 2009 05 29, 16:53)
Jis mano sena svajone
Labai labai noreciau, galeciau mainyt i ka nors 
Papildyta:
buna, kad dali tokiu mazgiu numeto. Pas mane stapelijos zydi be vargo ir galima sakyt be perstojo 
Papildyta:
Aciu
ir gal galit pasakyt kokia cia stapelia pas mane? nes pas jus albumelyje ziuriu ju daug rusiu
QUOTE(meda22 @ 2009 05 29, 15:55)
ir gal galit pasakyt kokia cia stapelia pas mane? nes pas jus albumelyje ziuriu ju daug rusiu 
"Stapelija grandiflora"
QUOTE(meda22 @ 2009 05 29, 15:09)
Sveikutes, siandien visai atsitiktinai pamaciau, kad mano stapelia krauna kazkokius mazycius pumpuriukus
bet toookie mazyciai, kad nesitiki, kad ji istikruju ruosiasi prazysti.... ne karto dar pas mane ji nezydejo... gal zinoves pasakys savo nuomone, kas cia bus is ju

o tiesa kad jis zydedamas labai smirda,as toki irgi turiu bet pas mane dar nezydejo
QUOTE(Taniushka @ 2009 05 29, 13:24)
na pirmiausia ji reika kaip nors atskirai padeti nuo visu geliu (ne tik kaktusu) suaugusius kenkejus nurankioti, tuos pukelius irgi jeigu imanoma kuo geriau, galima apipurksti neemazal'iu palaistyti actara, nors as toki traukciau is zemiu, plauciau kaktusa po karstu dusu ir sodinciau i nauja zeme, nes tu kenekju gali buti ir zemeje.
jeigu purkssite su neemazal'iu ir liesite actara tai apipurkskite ir paliekite ir kitus kaktusus su kuriais jis stovejo kartu, nes tos bjauribes gali buti ir ant kitu kaktusu bet kol kas nesimatyti
jeigu purkssite su neemazal'iu ir liesite actara tai apipurkskite ir paliekite ir kitus kaktusus su kuriais jis stovejo kartu, nes tos bjauribes gali buti ir ant kitu kaktusu bet kol kas nesimatyti
Ačiū...Pas mane jie kompozicijos - po penkis, šešis susodinti..Purškiau ūkinio muilo tirpalu, paliejau jo šiek tiek
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2009 05 29, 09:38)
Gražuoliai echinopsiai
Yra vienas Echinopsis Subdenudata Laisvės al. Filipopolio gėlių skyriuje su nemažu pumpuru, tai vis einu ratais, bet jau du juos turiu...
Yra vienas Echinopsis Subdenudata Laisvės al. Filipopolio gėlių skyriuje su nemažu pumpuru, tai vis einu ratais, bet jau du juos turiu...
kur yra ta parduotuve? nes labai noriu sito echinopsio
QUOTE(donata60 @ 2009 05 29, 20:25)
Zydi
QUOTE(..vijana.. @ 2009 05 29, 13:42)
As, as noresiu
galesiu pasiuliti mainus galesiu keisti i melocactus neryi, escobaria minima, notocactus rutilanus, eriocyse aerocarpa, cintia knizei, turbinocarpus valdezianus bet tik kitais metais
maniskai dar mazoki 
Zinok as savosius sejinukus (jiems mazdaug 12-15 bus puse metu) isnesiau i balkona stiklinta ant saulutes, ir per nakti jie balkone sedi, ir netgi kai buna nakti balkone +15, tai zinok jie man dar visi pradejo greiciau augti, netgi geriau negu po lempa, kai kurie biski idege, bet tai manau nieko blogo, ziema vel zali pasidaris.
Del mainu tai su visom aisku susitarsime (nors istikruju ir taip atiduosiu, nes jau nera kur tuos kaktusus deti
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 29, 19:23)
Ačiū...Pas mane jie kompozicijos - po penkis, šešis susodinti..Purškiau ūkinio muilo tirpalu, paliejau jo šiek tiek
, paskui po dušu..Lyg ir susitraukė tie pūkeliai..Kai pagalvoji, dar tik vasaros pradžia, o jau puola visokie bjaurybės..
jie nebutinai vasara gali atsirasti, jie gali buti ir is parduotuves atnesti su kokiu nauju augalu, o tie pukeliai ir suauge nebijo nei vandens ir muilo , o tas neemazal jis veikia taip kad padengia augala plonu sloksniu chemikalu ir kai kenkejai pradeda valgyti augala tie chemikalai patenka i vidu ir kenkejai nustoja vystitis bet kokioj vystimosi stadijoje ir paskui mirsta.
tuose pukeliuose yra kenkeju kiausiniai tai jiems isvis niekas negresiai, nei vanduo nei muilas
Va ir lobivia mane pradžiugino - šiemet kaip niekad žydi kaktusai vienas po kito

Wau,koks grozis