Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusų ir sukulentų plantacijos :))))

Sveikutes, siandien visai atsitiktinai pamaciau, kad mano stapelia krauna kazkokius mazycius pumpuriukus g.gif bet toookie mazyciai, kad nesitiki, kad ji istikruju ruosiasi prazysti.... ne karto dar pas mane ji nezydejo... gal zinoves pasakys savo nuomone, kas cia bus is ju bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 05 29, 13:49)
jeigu bus galimybe perduoti ar persiusti tikrai pasidalinsiu  biggrin.gifseti-echinopsis

Jis mano sena svajone bigsmile.gif Labai labai noreciau, galeciau mainyt i ka nors ax.gif
Papildyta:
QUOTE(meda22 @ 2009 05 29, 15:09)
ne karto dar pas mane ji nezydejo... gal zinoves pasakys savo nuomone, kas cia bus is ju bigsmile.gif

Jei nenudzius, turi tapti dideliais pumpurais ir tik tada zydes smile.gif buna, kad dali tokiu mazgiu numeto. Pas mane stapelijos zydi be vargo ir galima sakyt be perstojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 05 29, 16:53)
Jis mano sena svajone  bigsmile.gif Labai labai noreciau, galeciau mainyt i ka nors  ax.gif
Papildyta:

Jei nenudzius, turi tapti dideliais pumpurais ir tik tada zydes  smile.gif buna, kad dali tokiu mazgiu numeto. Pas mane stapelijos zydi be vargo ir galima sakyt be perstojo smile.gif

Aciu 4u.gif tai gal man ja reik dazniau palaistyti g.gif nes stovi ant pietines palanges ten pakankamai karsta ir ziuriu kad pora pumpuriuku jau nudziuve unsure.gif

ir gal galit pasakyt kokia cia stapelia pas mane? nes pas jus albumelyje ziuriu ju daug rusiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meda22: 29 gegužės 2009 - 14:58
QUOTE(meda22 @ 2009 05 29, 15:55)
ir gal galit pasakyt kokia cia stapelia pas mane? nes pas jus albumelyje ziuriu ju daug rusiu bigsmile.gif

"Stapelija grandiflora" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meda22 @ 2009 05 29, 15:09)
Sveikutes, siandien visai atsitiktinai pamaciau, kad mano stapelia krauna kazkokius mazycius pumpuriukus g.gif  bet toookie mazyciai, kad nesitiki, kad ji istikruju ruosiasi prazysti.... ne karto dar pas mane ji nezydejo... gal zinoves pasakys savo nuomone, kas cia bus is ju bigsmile.gif

user posted image

o tiesa kad jis zydedamas labai smirda,as toki irgi turiu bet pas mane dar nezydejo
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 05 29, 13:24)
na pirmiausia ji reika kaip nors atskirai padeti nuo visu geliu (ne tik kaktusu) suaugusius  kenkejus nurankioti, tuos pukelius irgi jeigu imanoma kuo geriau, galima apipurksti neemazal'iu palaistyti actara, nors as toki traukciau is zemiu, plauciau kaktusa po karstu dusu ir sodinciau i nauja zeme, nes tu kenekju gali buti ir zemeje.
jeigu purkssite su neemazal'iu ir liesite actara tai apipurkskite ir paliekite ir kitus kaktusus su kuriais jis stovejo kartu, nes tos bjauribes gali buti ir ant kitu kaktusu bet kol kas nesimatyti

Ačiū...Pas mane jie kompozicijos - po penkis, šešis susodinti..Purškiau ūkinio muilo tirpalu, paliejau jo šiek tiek g.gif , paskui po dušu..Lyg ir susitraukė tie pūkeliai..Kai pagalvoji, dar tik vasaros pradžia, o jau puola visokie bjaurybės..
Atsakyti
laba;] iškilo man toks klausimukas... smile.gif ar žydi opuntia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2009 05 29, 09:38)
Gražuoliai echinopsiai  wub.gif

Yra vienas Echinopsis Subdenudata Laisvės al. Filipopolio gėlių skyriuje su nemažu pumpuru, tai vis einu ratais, bet jau du juos turiu...  ax.gif

kur yra ta parduotuve? nes labai noriu sito echinopsio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 05 29, 20:25)
laba;] iškilo man toks klausimukas... smile.gif  ar žydi opuntia? ax.gif

Zydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2009 05 29, 13:42)
As, as noresiu ax.gif  galesiu pasiuliti mainus galesiu keisti i melocactus neryi, escobaria minima, notocactus rutilanus, eriocyse aerocarpa, cintia knizei, turbinocarpus valdezianus bet tik kitais metais unsure.gif  maniskai dar mazoki smile.gif

Zinok as savosius sejinukus (jiems mazdaug 12-15 bus puse metu) isnesiau i balkona stiklinta ant saulutes, ir per nakti jie balkone sedi, ir netgi kai buna nakti balkone +15, tai zinok jie man dar visi pradejo greiciau augti, netgi geriau negu po lempa, kai kurie biski idege, bet tai manau nieko blogo, ziema vel zali pasidaris.

Del mainu tai su visom aisku susitarsime (nors istikruju ir taip atiduosiu, nes jau nera kur tuos kaktusus deti smile.gif, mes gal kokia diena vaziuosime su vyru i gariunus tai galesiu i vilniu atvezti, bet cia dar netiksliai, jeigu nebijote tokius maziukus imti tada galesiu atvezti, bet jeigu ne tai tada jau kita vasara kai jiems bus 1.5 metu
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 29, 19:23)
Ačiū...Pas mane jie kompozicijos - po penkis, šešis susodinti..Purškiau ūkinio muilo tirpalu, paliejau jo šiek tiek g.gif , paskui po dušu..Lyg ir susitraukė tie pūkeliai..Kai pagalvoji, dar tik vasaros pradžia, o jau puola visokie bjaurybės..

jie nebutinai vasara gali atsirasti, jie gali buti ir is parduotuves atnesti su kokiu nauju augalu, o tie pukeliai ir suauge nebijo nei vandens ir muilo , o tas neemazal jis veikia taip kad padengia augala plonu sloksniu chemikalu ir kai kenkejai pradeda valgyti augala tie chemikalai patenka i vidu ir kenkejai nustoja vystitis bet kokioj vystimosi stadijoje ir paskui mirsta.
tuose pukeliuose yra kenkeju kiausiniai tai jiems isvis niekas negresiai, nei vanduo nei muilas
Atsakyti
Va ir lobivia mane pradžiugino - šiemet kaip niekad žydi kaktusai vienas po kito wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Wau,koks grozis ploja.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti