Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusų ir sukulentų plantacijos :))))

O kada cekai atvyks? Nekantru laukti ax.gif blush2.gif geguze tiktais?
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2009 04 06, 11:15)
O man jo gaila verysad.gif dar vargsas ziedus krauna doh.gif koks noras gyventi blink.gif

aha, truputį keistokai atrodo...
jau tos rebutijos tai ant šviesos kokios lepios, visa žiemą ištvėrė su tokia šviesa, kokia buvo, o pavasarį matai ėmė ir išstypo. čia aš apie savo tokius vaikiukus rebutijos, kurie nuo jau išstypusios rebutijos, maniau atsiauginsiu normalią, o jos vaikai tokie pat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2009 04 06, 13:15)
O man jo gaila verysad.gif dar vargsas ziedus krauna doh.gif koks noras gyventi blink.gif

O kodėl gaila? blink.gif g.gif nejaugi mano kaktusėlis kankinasi, ar jis negerai jaučiasi?
Ar jau miršta, kad rašote: "koks noras gyventi" g.gif

Forma, gal ir ne tokia kaip turėtų būti, bet visą žiemą prabuvo šviesoje ir vėsiai. kaip tik manau, kad kaktusėliui viskas gerai ir dar žydėti ruošiasi.
Atsakyti
Gal ir kvailas klausimas, bet noriu sužinoti ar žydi echinocactusai? g.gif
Atsakyti
Gamtoje visi zydi mirksiukas.gif

Crassula, uzsikimso tavo pasto dezute forume unsure.gif
Atsakyti
[quote=Lietuva,2009 04 06, 10:30]
Aš irgi laukiu nesulaukiu šios savo (mutavusios pagal formą) rebutijos žiedų. Žinau, kad bus geltoni. Nes kai pirkau taip žydėjo. Apvalus buvo kaktusiukas kaip visi kiti normalūs. O dabar doh.gif Va kokia
Užtat tavo "Aštuonkojis"labai originalus ir gražuoliukas
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 04 06, 20:51)
O kodėl gaila? blink.gif  g.gif nejaugi mano kaktusėlis kankinasi, ar jis negerai jaučiasi?
Ar jau miršta, kad rašote: "koks noras gyventi"  g.gif

Forma, gal ir ne tokia kaip turėtų būti, bet visą žiemą prabuvo šviesoje ir vėsiai. kaip tik manau, kad kaktusėliui viskas gerai ir dar žydėti ruošiasi.
Taip kaktusas isstypsta kada truksta sviesos,pav. ziema,kada buna auksta tem.,dar ir retsikeis laistomas. Per ziema kaktusai turi ilsetis,taip jie daro savo gimtineje,tavo kaktusas matosi apie poilsi tik svajoja.Nezinau ar tavo kaktusas kankinasi ar ne,bet as jau laukiu savaitgalio,nors siendien dar tik pirmadienis. unsure.gif
Atsakyti
Crassula , Dalyte sveikinu tave su pacia graziausia diena happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 07 balandžio 2009 - 07:45
Laba diena

išnešiau visus į stiklintą balkoną. biggrin.gif Afrika ten jiems pusę dienos būna thumbup.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu, Crassula 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kūrybos polėkio ir viso ko geriausio. happybday.gif
Atsakyti
Crassula ,
sveikinimai Gimtadienio proga

user posted image
Atsakyti
Oho... Is kur jus merginos zinot?? blink.gif blink.gif

.... Aciu kad rasot ne labai didelem ir nelabai raudonom raidem...
Nu, ziaurus gimtadienis, kai pilva skauda... ir kai suo knaisiojasi mano vazoniukuose...

Dziaugiuos, kad pavasaris, kad sniego jau labai nedaug, kad kaktusu sejinukai auga. Ir siaip, gyvenimas graziai bega, gal ne visada jis tinkamomis spalvomis, ir tinkamu sriftu i mane drista kreiptis... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na, bet ir patys nesmagiausi dalykai vistiek tampa kompostu... is esmes viskas taip grazu.

O apie Lietuvos rebucija esu linkus manyti, kad ji nuo kazko kito taip istyso- gal kokios genu mutacijos, radiacijos ar pan. Nes siaip, nelabai joms budinga tysti. Maniske senole siaurineje palangeje tupejo per ziema, bet tokiu ciudu nekrecia... Na, zodziu nezinau... Kita vertus, jei truktu sviesos, tai tikrai nezydetu. O tik paskui tystu..

Rimusia, o as savaitgaliu nelaukiu... ypac velykiniu unsure.gif Kai atvaziuoja mama, ir kankina misrainiu darimu...
Atsakyti