O kada cekai atvyks? Nekantru laukti
geguze tiktais?
QUOTE(rimusia @ 2009 04 06, 11:15)
aha, truputį keistokai atrodo...
jau tos rebutijos tai ant šviesos kokios lepios, visa žiemą ištvėrė su tokia šviesa, kokia buvo, o pavasarį matai ėmė ir išstypo. čia aš apie savo tokius vaikiukus rebutijos, kurie nuo jau išstypusios rebutijos, maniau atsiauginsiu normalią, o jos vaikai tokie pat
QUOTE(rimusia @ 2009 04 06, 13:15)
O kodėl gaila?
Ar jau miršta, kad rašote: "koks noras gyventi"
Forma, gal ir ne tokia kaip turėtų būti, bet visą žiemą prabuvo šviesoje ir vėsiai. kaip tik manau, kad kaktusėliui viskas gerai ir dar žydėti ruošiasi.
Gal ir kvailas klausimas, bet noriu sužinoti ar žydi echinocactusai?
Gamtoje visi zydi
Crassula, uzsikimso tavo pasto dezute forume
Crassula, uzsikimso tavo pasto dezute forume
[quote=Lietuva,2009 04 06, 10:30]
Aš irgi laukiu nesulaukiu šios savo (mutavusios pagal formą) rebutijos žiedų. Žinau, kad bus geltoni. Nes kai pirkau taip žydėjo. Apvalus buvo kaktusiukas kaip visi kiti normalūs. O dabar
Va kokia
Užtat tavo "Aštuonkojis"labai originalus ir gražuoliukas
Aš irgi laukiu nesulaukiu šios savo (mutavusios pagal formą) rebutijos žiedų. Žinau, kad bus geltoni. Nes kai pirkau taip žydėjo. Apvalus buvo kaktusiukas kaip visi kiti normalūs. O dabar
Užtat tavo "Aštuonkojis"labai originalus ir gražuoliukas
QUOTE(Lietuva @ 2009 04 06, 20:51)
O kodėl gaila?
nejaugi mano kaktusėlis kankinasi, ar jis negerai jaučiasi?
Ar jau miršta, kad rašote: "koks noras gyventi"
Forma, gal ir ne tokia kaip turėtų būti, bet visą žiemą prabuvo šviesoje ir vėsiai. kaip tik manau, kad kaktusėliui viskas gerai ir dar žydėti ruošiasi.
Taip kaktusas isstypsta kada truksta sviesos,pav. ziema,kada buna auksta tem.,dar ir retsikeis laistomas. Per ziema kaktusai turi ilsetis,taip jie daro savo gimtineje,tavo kaktusas matosi apie poilsi tik svajoja.Nezinau ar tavo kaktusas kankinasi ar ne,bet as jau laukiu savaitgalio,nors siendien dar tik pirmadienis. Ar jau miršta, kad rašote: "koks noras gyventi"
Crassula , Dalyte sveikinu tave su pacia graziausia diena
Laba diena
išnešiau visus į stiklintą balkoną.
Afrika ten jiems pusę dienos būna
išnešiau visus į stiklintą balkoną.
Su gimtadieniu, Crassula
Kūrybos polėkio ir viso ko geriausio.
Kūrybos polėkio ir viso ko geriausio.
Crassula ,
sveikinimai Gimtadienio proga
sveikinimai Gimtadienio proga
Oho... Is kur jus merginos zinot??
.... Aciu kad rasot ne labai didelem ir nelabai raudonom raidem...
Nu, ziaurus gimtadienis, kai pilva skauda... ir kai suo knaisiojasi mano vazoniukuose...
Dziaugiuos, kad pavasaris, kad sniego jau labai nedaug, kad kaktusu sejinukai auga. Ir siaip, gyvenimas graziai bega, gal ne visada jis tinkamomis spalvomis, ir tinkamu sriftu i mane drista kreiptis...
Na, bet ir patys nesmagiausi dalykai vistiek tampa kompostu... is esmes viskas taip grazu.
O apie Lietuvos rebucija esu linkus manyti, kad ji nuo kazko kito taip istyso- gal kokios genu mutacijos, radiacijos ar pan. Nes siaip, nelabai joms budinga tysti. Maniske senole siaurineje palangeje tupejo per ziema, bet tokiu ciudu nekrecia... Na, zodziu nezinau... Kita vertus, jei truktu sviesos, tai tikrai nezydetu. O tik paskui tystu..
Rimusia, o as savaitgaliu nelaukiu... ypac velykiniu
Kai atvaziuoja mama, ir kankina misrainiu darimu...
.... Aciu kad rasot ne labai didelem ir nelabai raudonom raidem...
Nu, ziaurus gimtadienis, kai pilva skauda... ir kai suo knaisiojasi mano vazoniukuose...
Dziaugiuos, kad pavasaris, kad sniego jau labai nedaug, kad kaktusu sejinukai auga. Ir siaip, gyvenimas graziai bega, gal ne visada jis tinkamomis spalvomis, ir tinkamu sriftu i mane drista kreiptis...
O apie Lietuvos rebucija esu linkus manyti, kad ji nuo kazko kito taip istyso- gal kokios genu mutacijos, radiacijos ar pan. Nes siaip, nelabai joms budinga tysti. Maniske senole siaurineje palangeje tupejo per ziema, bet tokiu ciudu nekrecia... Na, zodziu nezinau... Kita vertus, jei truktu sviesos, tai tikrai nezydetu. O tik paskui tystu..
Rimusia, o as savaitgaliu nelaukiu... ypac velykiniu