Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusų ir sukulentų plantacijos :))))

Pastebejau ant vieno kaktuso raudonus mikroskopinius vabaliukscius verysad.gif vaiksciojancius, izoliavau ji, galvoju kas per biesas ten gali buti, ir su kuo kaktuseli gyditi verysad.gif , gal kas padetu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 04 07, 16:49)
Oho... Is kur jus merginos zinot?? blink.gif  blink.gif

.... Aciu kad rasot ne labai didelem ir nelabai raudonom raidem... 
Nu, ziaurus gimtadienis, kai pilva skauda... ir kai suo knaisiojasi mano vazoniukuose...

Dziaugiuos, kad pavasaris, kad sniego jau labai nedaug, kad kaktusu sejinukai auga. Ir siaip, gyvenimas graziai bega, gal ne visada jis tinkamomis spalvomis, ir tinkamu sriftu i mane drista kreiptis...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na, bet ir patys  nesmagiausi dalykai vistiek tampa kompostu... is esmes viskas taip grazu.

O apie Lietuvos rebucija esu linkus manyti, kad ji nuo kazko kito taip istyso- gal kokios genu mutacijos, radiacijos ar pan. Nes siaip, nelabai joms budinga tysti. Maniske senole siaurineje palangeje tupejo per ziema, bet tokiu ciudu nekrecia... Na, zodziu nezinau... Kita vertus, jei truktu sviesos, tai tikrai nezydetu. O tik paskui tystu..

Rimusia, o as savaitgaliu nelaukiu... ypac velykiniu unsure.gif Kai atvaziuoja mama, ir kankina misrainiu darimu...

Rimusia, Crasula,
teisingai, sakot, ištyso nuo šviesos trūkumo, bet tai buvo prieš kokius 2 metus, kai laikiau ant sekcijos, nros ir priešais langą. Bet vėliau perkėliau į balkoną ir šią žiemą jau labai gerai ilsėjosi kaip ir sakiau, šviesoj, suausai ir vėsiai. Balkonas įstiklintas ir apšiltintas. Per didžiausius šalčius būna +8+9, o šiaip +14+15.
Tai ir manau, kad pailsėjo gerai ir žydės. Ant visų aštunkojo galvučių pilna pumpuriukų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 07 balandžio 2009 - 15:30
QUOTE(..vijana.. @ 2009 04 07, 16:12)
Pastebejau ant vieno kaktuso raudonus mikroskopinius vabaliukscius verysad.gif vaiksciojancius, izoliavau ji, galvoju kas per biesas ten gali buti, ir su kuo kaktuseli gyditi verysad.gif , gal kas padetu? g.gif

Erkute,purksti reikia su "Karate","NeemAzal", pas mane irgi yra,jau 3 kartus purskiau su NeemAzaliu,dar ant vieno siendiena radau verysad.gif
Lietuva ,friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 07 balandžio 2009 - 16:49
QUOTE(rimusia @ 2009 04 07, 16:45)
Erkute,purksti reikia su "Karate","NeemAzal", pas mane irgi yra,jau 3 kartus purskiau su NeemAzaliu,dar ant vieno siendiena radau verysad.gif
Lietuva ,friends.gif

Aciu smile.gif rimusia, ryt leksiu pirkti "NeemAzal"

Ai, beje g.gif o kaip ji paruosti, kiek tarkim ant puses litro, ar ant lito-kiek ipilti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..vijana..: 07 balandžio 2009 - 17:09
Crassulyt, su gimtadieniu tave 4u.gif
user posted image
Ar gavai mano zinute i AZ?
Atsakyti
Dalia,sveikinimai happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Crassula, su gimtadieniu! Kad visuomet užtektų žiedų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 07 balandžio 2009 - 19:56
Crassula, žiūriu čia švenčia kažką - su gimtadieniu happybday.gif

Neturiu ką prie sveikinimo pridėti, tai dedu savo kaktusėlį, kurį gavau su vienu žiedu. O šiemet tikiuosi iš jo daugiau wub.gif

user posted image
Atsakyti
Lietuva, koks saunus kaktuselis!!!

Norejau torta iskepti jums uz sveikinimus, bet gavosi daug pyrageliu is Tenerifes:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Aciu, merginos!!!
Atsakyti
Wow wub.gif
Atsakyti
Fantastiskos nuotraukos, Crassula. Su ka tik uzklupusiu gimtadieniu tave happybday.gif Beje, jis tik viena diena skiriasi nuo mano jaunelio gimtadienio. Gal del to ir mano "avinelis" toks geliu "myletojas" mad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet kiek ziuriu tai apniukus ta Tenerife. Crassula, kada ten silciausia buna?
Atsakyti