Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės veidui.

QUOTE(Dusele @ 2009 03 30, 22:06)
as laikausi poziurio, kas valgoma - i burna, kas veidui - ant veido. Kas tiko musu mociutems, tas netinka siais - nesvaraus oro, smogo, kieto kalketo vandens, cigareciu, nesveiko maisto, kondicionieriu ir tt.tt... laikais. 4u.gif
+ siais laikais vaisiuose ir darzovese, kuriuos dedat ant veidu dar daugiau kenksmingu medziagu nei kremuose..

(cia tik mano asmeninis poziuris, nebutina su juo sutikt) mirksiukas.gif


o manai visokie talc (sugeriantis dregme, visose pudrose didzioji dalis) , parabenai ( konservantai kurie is naftos atlieku gaminami, kuriu pilna visose ipastose kosmetinese ir svarinomosi priemonese) yra sveikiau negu vaisiai kurie augant buvo apipurksti truputi chemijos? smile.gif ir senais laikasi musu seneliai naudodavo visokius purskalus augalams is visokio s.. padarytus kad atsiskratyti kenkeju smile.gif

o seip vasara pirk visus vaisius ir darzoves ne is maximu o is turgaus ir nebus jos tokios uzterstos, arba pati auginkis biggrin.gif + plauk vaisius po karstu vandeniu,gali net su muilu ir nusiplaus visas brudas smile.gif
Atsakyti
ax.gif agurkas su medumi wub.gif
Atsakyti
Radau internete, bet dar nebandžiau (šaltinis - www.grozioklubas.lt/main.php?n=174&l=670&k=1):

Romos kaukė valo odą ir lygina raukšles

* Ingredientai: 2 valgomieji šaukštai džiovintų žaliųjų žirnelių, 2 valgomieji šaukštai miltų, 2 valgomieji šaukštai pasukų.
* Naudojimo būdas: inde sutrinkite žirnelius, supilkite miltus, pasukas ir gerai išmaišykite. Plonu sluoksniu tepkite ant nuvalyto veido. Po 15-20 minučių nuvalykite vatos gabalėliu, sumirkytu žolelių nuovire arba silpnos arbatos nuovire. Nuprauskite veidą šiltu, po to ir šaltu vandeniu. Kartokite tris kartus per savaitę. Laikykite šaldytuve ne ilgiau nei 10 valandų.
Atsakyti
Dar iš to pačio šaltinio:
Drėkinančios kaukės.
Alijošiaus losjonas puikiai tonizuoja ir maitina odą

* Ingredientai: keli alijošiaus lapai, 1,5 l vandens.
* Naudojimo būdas: iš anksto nupjaukite kelis alijošiaus lapus, nuplaukite juos ir padėkite į šaldytuvą 7-10 dienų, geriau į lėkštę arba dubenėlį. Iš šaldytuvo ištraukite 2-3 stambius lapus (bendras svoris ne mažiau 100 g), nuplaukite, užpilkite 1-1,5 l šalto vandens ir palikite 2 valandoms.
Tuomet puodą užkaiskite ir vandeniui užvirus virinkite 5 minutes. Nuovirą atvėsinkite, nukoškite, perpilkite į butelį ir laikykite šaldytuve ne ilgiau nei mėnesį. Losjonu patrinkite veidą ir kaklą kelis kartus per dieną.

Kiaušinio baltymo ir mielių kaukė tonizuoja odą

* Ingredientai: 1 kiaušinio baltymas, 20-25 g mielių.
* Naudojimo būdas: baltymą išplakite iki putų, supilkite mieles ir išmaišykite. Užtepkite ant veido, palaikykite 15 minučių, tuomet nuplaukite šiltu vandeniu. Kartokite du kartus per savaitę. Laikykite šaldytuve ne ilgiau kaip 6 valandas.

Japoniška kaukė

Ši kaukė tonizuoja odą, atkuria rūgščių ir šarmų pusiausvyrą.
* Ingredientai: 1 arbatinis šaukštelis medaus, 1 arbatinis šaukštelis miltų, 1 arbatinis šaukštelis pieno.
* Naudojimo būdas: lygias medaus ir miltų dalis išmaišykite dubenėlyje, supilkite šviežią pieną. Gerai permaišę masę, užtepkite ant veido plonu sluoksniu, padengiant visą odą. Po 30 minučių kaukę nuvalykite vatos gabalėliu, sumirkytu žolelių, pavyzdžiui, ramunėlių, nuovire. Kartokite 2-3 kartus per savaitę. Laikykite šaldytuve 8 valandas.

Kaukė su grietine
Ši kaukė tonizuoja ir maitina odą, atkuria rūgščių ir šarmų pusiausvyrą.
* Ingredientai: 2 valgomieji šaukštai grietinės, 1 kiaušinio trynys, 1 arbatinis šaukštelis morkų sulčių.
* Naudojimo būdas: grietinę išplakite su tryniu ir morkų sultimis. Užtepkite ant veido odos. Palaikykite 15-20 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu. Kartokite 2 kartus per savaitę. Laikykite šaldytuve 8 valandas.
Atsakyti
Aš taip pat girdėjusi esu, kad norint turėti švelnią viso kūno odą reikia maudantis į vonią įmesti drobiniame maišelyje avižinių dribsnių. Pati pabandžiau, tai odą iš ties tapo švelnesnė po pirmo maudymosi. thumbup.gif
Atsakyti
Kiausinio baltymas + citrinos sultys = ate veido blizgesi! smile.gif
Sviezio agurkelio skilteles ant akiu = "gaivus" zvilgsnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambriu: 01 rugpjūčio 2009 - 22:17
QUOTE(ambriu @ 2009 08 02, 01:17)
Kiausinio baltymas + citrinos sultys = ate veido blizgesi! smile.gif


As i sita dar kosmetinio molio karta imaisiau, dar geresnis rezultatas isejo bigsmile.gif Tik reikia citrinos nepadauginti ir nedaryti sitos kaukes per daznai.
Atsakyti
Drėkinamąjį ir valomąjį tirpalą: 5 pusę stiklinės vandens įberkite ketvirtį stiklinės druskos ir išmaišykite. Pamirkykite tirpale vatos gniužulėlį ir uždėkite jį ant spuogo ir palaikykite keletą minučių. Medvilninį tamponą patepkite medumi ir uždėkite ant spuogo bei palaikykite 10 min. Paskui nuplaukite vandeniu ir nusausinkite.

Stangrinamąją veido kaukę: sumaišykite 1 šaukštą medaus, 1 šaukštą glicerino, 1 kiaušinio baltymą bei tiek miltų, kad mišinys taptų pastos tirštumo. Užtepkite kaukę ant veido ir kaklo bei palaikykite 10 min. Nuplaukite šiltu vandeniu.

Veido šveitiklį: sumaišykite 1 šaukštą medaus su dviem šaukštais smulkiai sumaltų migdolų ir puse šaukštelio citrinų sulčių. Švelniai įtrinkite į veido odą. Paskui nuplaukite šiltu vandeniu.

Drėkinamąjį losjoną: sumaišykite vieną šaukštelį medaus su 1 šaukšteliu aliejaus bei ketvirtadaliu šaukštelio citrinų sulčių. Patepkite losjonu plaštakas, alkūnes, kulnus ar kitas sausėti linkusias vietas. Palaukite 10 min. ir nuplaukite vandeniu.

Plaukų kaukę: sumaišykite pusę stiklinės medaus su ketvirčiu stiklinės alyvų aliejaus. Šiuo mišiniu ištepkite plaukus, užsimaukite ant galvos dušo kepuraitę ar maišelį ir palaikykite 30 min. Paskui išplaukite galvą su šampūnu.
Papildyta:
Šveitiklis iš ryžių
Pasibaigus žiemai, labai naudinga veido odą nušveisti jogurto, greipfruto sulčių ir nelabai smulkiai sumaltų ryžių mišiniu. Šia mase trinkite odą apvaliais judesiais mažiausiai 5 minutes, o po to nuplaukite ir patepkite maitinamuoju kremu.

Jeigu atrodote išblyškusi
Jūros kopūstus sumaišykite su druska ir medumi, ištrinkite iki baltumo, aptepkite veidą ir 20 minučių palaukite. Po to nuplaukite jį pašildytu mineraliniu vandeniu ir patrinkite ledu.

Kad oda būtų švelni, kaip kūdikio
Medų atskieskite trupučiu vandens ir užtepkite ant veido. Po 5 minučių nuplaukite vėsiu vandeniu, parūgštintu obuolių actu (2 valgomieji šaukštai į 1 l vandens). Kasdien prauskite veidą acto vandeniu, ir jau po keleto dienų jo oda pasidarys švelnesnė, įgaus gražų rausvą atspalvį.

Bulvių kaukė
Bulvių kaukė net tik gaivina, bet ir maitina pavargusią odą. Nenuluptas bulves išvirkite, sutrinkite, sumaišykite su grietine, gauta mase aptepkite veidą ir palaukite 20 minučių. Po to nuplaukite ir patepkite kremu.

Citrusinių vaisių losjonas
Šis losjonas labai naudingas riebiai, porėtai odai. Citriną supjaustykite plonais griežinėliais, užpilkite 100 g degtinės, sandariai uždenkite ir 10 dienų palaikykite tamsioje vietoje. Po to perkoškite, tirščius nuspauskite ir gautą antpilą sumaišykite su tokiu pat kiekiu vandens. Šiuo losjonu vilgykite veidą prieš kiekvieną prausimą (suvilgius palaukti 10 min.).

Žalioji arbata
Stipri žalioji arbata su citrina tonizuoja ir gaivina odą. Tik nepamirškite po šios procedūros patepti odą šiltu augaliniu aliejumi arba riebiu kremu.

Kiviai jaunina odą
Kivio vaisiuose yra labai daug vitamino C, kuris neleidžia odai senti. Aplipdykite veidą kivių griežinėliais, o po šios procedūros gausiai patepkite drėkinamuoju kremu.

Pieno produktai
Pieno rūgštis stangrina odą ir išvalo poras. Šios rūgšties yra visuose rūgštaus pieno produktuose: varškėje, kefyre, jogurte, pasukose, grietinėje. Jauninkite jais savo odą. Pieno produktą sumaišykite su medumi, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių, gauta mase aptepkite veidą ir patrinkite. Po 15 minučių veidą nuplaukite.
Atsakyti
Siandien vakare darysiu tokia: saujele serbentu arba braskiu, vienos citrinos sultys, puse puodelio naturalsu jogurto smile.gif

Artimuose planuose - pomidoru kauke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 rugpjūčio 2009 - 15:11
O ka ta pirmoji kauke daro? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 08 06, 16:34)
O ka ta pirmoji kauke daro?  smile.gif


Cia is sio menesio Cosmo, cituoju:
"Isbandyk vitamino C kauke - ji sutraukia poras, sviesina del saules atsiradusias pigmentines demes. sutrink sauja braskiu ar serbentu, i sia mase supilk vienos citrinos sultis ir puse puodelio naturlaus jogurto. vesink saldytuve apie pusvalandi, tada tepk veida ir kakla. palaikyk 30 minuciu, nuplauk".
tai noriu isbandyti, nes ziuriu demeliu atsirado, itariu, kad pigmentins cia ir yra doh.gif
Atsakyti
skamba neblogai, gal ir man isbandyt smile.gif gali but cia tau po to nudegimo, o su po spuogeliu pigmentinem susitvarkei jau? smile.gif
Atsakyti