Įkraunama...
Įkraunama...

Šeflera

galima bet tik pavasarį, kuo labiau apkerpi - tuo labiau sakojas
Atsakyti
Ar liet man dabar šeflera? unsure.gif Ir išvis ką dabar su ja elgtis kad jis nustotu mesti lapus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2008 01 08, 08:58)
o aš tokį durną klausimą turiu: o tie nukritę lapai ar aatželia? Nes pas mane irgi keliolika lapų nukrito ir dabar vietomis kotai, kaip stagarai styro. doh.gif

Maniske irgi buvo n daug lapeliu numetusi ir kotas plikas buvo, bet patikekit, isleido toje vietoje naujus lapelius. Gal ja patresti tau reiketu.
Tiesa, lapai jai kristi pradejau, kai nukelusi buvau ant zemes, toliau nuo lango, o kaip adejau ant palanges, isleidoi naujus lapelius. smile.gif
Atsakyti
Šefleros žiemą dažnai meta lapus, kai joms trūksta šilumos. Pabandykite laikyti šiltesnėje vietoje ir laistyti saikingai (tik sušilus orams, pavasarį ir vasarą laistomos gausiai). Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Katinėlis @ 2008 02 01, 12:14)
Maniske irgi buvo n daug lapeliu numetusi ir  kotas plikas buvo, bet patikekit, isleido toje vietoje naujus lapelius. Gal ja patresti tau reiketu.
Tiesa, lapai jai kristi pradejau, kai nukelusi buvau ant zemes, toliau nuo lango, o kaip adejau ant palanges, isleidoi naujus lapelius. smile.gif

maniškė kažkaip dabar visai nustojo augti. blink.gif bet ir lapų dabar nebemeta. Na gal kokiį vieną kitą radau per du mėnesius. Gal ji dabar pas mane miega g.gif
Atsakyti
Žinot, man atrodo kad joms dabar koks ramybės periodas, jei jau taip draugiškai jos visos neauga hihihi.gif bet nors lapų jau nebemeta, vis man ramiau bigsmile.gif Belieka laukti pavasario, gal tada pradės naujus lapelius leisti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 02 13, 00:22)
Belieka laukti pavasario, gal tada pradės naujus lapelius leisti  mastau.gif

aha, aš kiekvieną dieną vis prieinu ir žiūriu, ar tik manoji šeflera nepradėjo leist kokių lapelių biggrin.gif bet vis nėr ir nėr. verysad.gif Na, tegu išsimiega, o po to auga biggrin.gif
Atsakyti
vakar pamačiau, kad manoji šeflera jau pabudo iš miego ir pradėjo lapelius leist thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2008 02 26, 11:03)
vakar pamačiau, kad manoji šeflera jau pabudo iš miego ir pradėjo lapelius leist  thumbup.gif

maniškė irgi jau pradėjo leisti naujus, aš dabar dažnai apipurškiu, namuose labai šilta. o kada galima apkarpyti? neamažai šakelių liko tuščių, tai norėtųsi paformuoti. jei leidžia naujus lapus, gal jau dabar galima? g.gif
Atsakyti
Oi, reikia tada atidžiau ir savają apžiūrėt, gal ir jinai jau pabudo iš miegelio g.gif ? Nors jinai stovi vėsesnėje vietoje, gal dar jai šaltoka mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2008 02 26, 12:01)
o kada galima apkarpyti? neamažai šakelių liko tuščių, tai norėtųsi paformuoti. jei leidžia naujus lapus, gal jau dabar galima?  g.gif

va šito aš tai nežinau. Ir man reiktų apkartpyt. Gal kas galėtų patarti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2008 02 26, 11:37)
va šito aš tai nežinau. Ir man reiktų apkartpyt. Gal kas galėtų patarti  g.gif

Nežinau ir aš dėl apkarpymo, leidžiu į aukštį stiebtis ir tiek bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alvydė @ 2008 01 30, 23:09)
o ją karpyti ir formuoti galima?

QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 01 31, 12:05)
galima bet tik pavasarį, kuo labiau apkerpi - tuo labiau sakojas

radau apie karpymą šitoj temoj. Gal Saulėgrąža daugiau paaiškintų g.gif
Atsakyti