Įkraunama...
Įkraunama...

"svetimi" vardai mūsų Lietuvoje...

QUOTE(alisya @ 2007 01 22, 19:33)
Ziurint kokios yra tautybes vienas is tevu. jei vienas yra uzsenietis, tada viskas tvarkoj. Taciau kai lietuviu poros seimoje vaikas ispanisku, anglisku ar dar geriau musulmonisku vardu - nezinau ar tai tinka, ar tai grazu. nekalbu apie tarptautinius vardus lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif su šituo sutinku. Jei vienas iš tėvų nelietuvis tuomet ne lietuviško vardo davimą vaikui suprantu. Dar suprantu jei šeima gyvena ne LT ir neplanuoja čia grįžti gyventi. Visais kitais atvejais ne ne ne schmoll.gif

QUOTE(alisya @ 2007 01 28, 13:54)
O man nera skirtumo kokios kilmes vardas. Svarbiausia kad butu grazus. Tik nelabai patinka meksikieciu serialu vardai, nebent jie yra taeptautiniai, tokie kaip Daniela, Izabele, Adriana. labai grazus vardeliai thumbup.gif O as asmeniskai noreciau pavadint savo vaika tevelio tautybes vardu, jei "netycia" jis butu ne lietuvis blush2.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

o man labai didelę reikšmę turi kilmė. Kaip ir reikšmė. Neduosiu vaikam ne lietuviško vardo.

QUOTE(Pinke @ 2007 01 29, 11:24)
Na jei būtų koks Sebastijanas Chulijus tai kažkaip keistokai Lietuvoje atrodytų  mirksiukas.gif

tikiuosi iki tokių bezobrazijų nenusigyvensim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Europiete @ 2007 01 29, 05:31)
Man Amanda, Vanesa irgi visai grazus tarptautiniai vardai... user posted image
Papildyta:
Evija ir man patinka... user posted image

O kaip jums berniuko vardas Amandas?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 01 29, 13:36)
drinks_cheers.gif  su šituo sutinku. Jei vienas iš tėvų nelietuvis tuomet ne lietuviško vardo davimą vaikui suprantu. Dar suprantu jei šeima gyvena ne LT ir neplanuoja čia grįžti gyventi. Visais kitais atvejais ne ne ne  schmoll.gif
o man labai didelę reikšmę turi kilmė. Kaip ir reikšmė. Neduosiu vaikam ne lietuviško vardo.
tikiuosi iki tokių bezobrazijų nenusigyvensim  doh.gif

tai kaip suprasti blink.gif nu as sakau kaip maždaug turėtų atrodyt vaikelis su tokiu vardu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 01 29, 13:38)

na jau ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 01 29, 13:07)

Aš vieną mažylį pažįstu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betule: 29 sausio 2007 - 12:28
QUOTE(Betule @ 2007 01 29, 11:38)

kažkur jau buvo pra tokių temų - ne

QUOTE(Pinke @ 2007 01 29, 12:04)
tai kaip suprasti  blink.gif  nu as sakau kaip maždaug turėtų atrodyt vaikelis su tokiu vardu  doh.gif

tai aš tau ir pritariu, kad toks vardas būtų jau bezobrazija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 01 29, 14:52)
kažkur jau buvo pra tokių temų - ne
tai aš tau ir pritariu, kad toks vardas būtų jau bezobrazija  lotuliukas.gif

aaa blush2.gif tongue.gif doh.gif
Atsakyti
Dabar jau nebeatsimenu,kai rodė TV pagalbą,ten buvo mergina su sūnumi.Vardą išrinko būtent iš tų meksikiečių serialų.Net pagalbos darbuotojai,berods Andrius šyptelėjo blink.gif Sebastianas lyg ir,na,bet žodžiu,kad ji akcentavo,patiko serialo herojus ir pavadino savo sūnų.
Atsakyti
o as galvoju, kad viskas slypi ne varde o zmoguje. Pvz- gali vadintis nors ir (atsiprasau uz zargona) Bezdonija, bet jei zmogus "auksas" tai net ir toks vardas yra grazus. O seip, tegu kiekvienas renka toki varda, kuris patiktu jam paciaam. Del skonio nesigincijama. Bet man irgi atsibode meksikietiski vardai. As net girdejau tokiu, kaip- Dertanjanas (is triju muskietininku filmo), Izaokas (Niuotonas), Kvine (nuo angliskai karalienes, tik lietuviskai parasyta), Harpote (nuo Hario Poterio, mano manymu) ir cia zinokit tikri zmoniu vardai blink.gif blink.gif tai sitie vardai man visai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enimdreja: 02 vasario 2007 - 18:06
QUOTE(Enimdreja @ 2007 02 02, 19:05)
o as galvoju, kad viskas slypi ne varde o zmoguje. Pvz- gali vadintis nors ir (atsiprasau uz zargona) Bezdonija, bet jei zmogus "auksas" tai net ir toks vardas yra grazus. O seip, tegu kiekvienas renka toki varda, kuris patiktu jam paciaam. Del skonio nesigincijama. Bet man irgi atsibode meksikietiski vardai. As net girdejau tokiu, kaip- Dertanjanas (is triju muskietininku filmo), Izaokas (Niuotonas), Kvine (nuo angliskai karalienes, tik lietuviskai parasyta), Harpote (nuo Hario Poterio, mano manymu) ir cia zinokit tikri zmoniu vardai blink.gif  blink.gif tai sitie vardai man visai nepatinka schmoll.gif

harpote blink.gif lotuliukas.gif

aišku, dėl skonio nesiginčijama, bet vardą tėveliai renka gi ne sau, reikėtų pagalvoti, kaip paskui jų vaikas gyvens, pvz Santjagu vadinamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 01 29, 11:38)

Negražus man mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Amanda ir Vanesa yra labai grazus vardai, beje jie nera meksikietiski, o angliski... ax.gif
Atsakyti