Įkraunama...
Įkraunama...

UAB „Grinda"

Navaisn, ar katina Jus paemete???
Grindos puslapy jo jau nebera, nejau tas pukis net velyku nesulauke? verysad.gif verysad.gif
Negaliu kaip gaila...
Atsakyti
Lb tikiuosiu, kad ja pasieme Navasain taip, kaip zadejo g.gif

Kitaip galvot nenoriu verysad.gif
Atsakyti
Aš kažkaip abejoju... jei nepasiėmė, liks jai ant sąžinės. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 11 balandžio 2009 - 15:35
user posted image
user posted image
cia mano grazuoliukai priglausti,katyte marga-priglausta is zmoniu kurie jos nebegalejo ar neorejo daugiau laikyti.atkeliavo is Kauno i Vilniu,ryzas katinelis,jo istorija labai liudna atkeliavo is Utenos globos namu i Vilniu.dabar jie abu laimingi ir mylimi,katinelis dar gydosi savo pasekmes valkatavimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo igtor: 23 balandžio 2009 - 16:36
QUOTE(igtor @ 2009 04 23, 17:27)
user posted image
user posted image
cia mano grazuoliukai priglausti,karyte marga-priglausta is zmoniu kurie jos nebegalejo ar neorejo daugiau laikyti.atkeliavo is Kauno i Vilniu,ryzas katinelis,jo istorija labai liudna atkeliavo is Utenos globos namu i Vilniu.dabar jie abu laimingi ir mylimi,katinelis dar gydosi savo pasekmes valkatavimo.

Kokia jus saunuole! 4u.gif Kaip gera, kad yra tokiu zmoniu!!!
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 04 23, 18:30)
Kokia jus saunuole!  4u.gif  Kaip gera, kad yra tokiu zmoniu!!!

ax.gif aciu.man tokiu taip pat labai gaila,planavau viena,bet katukas jau buvo uzsakytas ir netiketai pamaciau katyte,pagailo ir nusprendem paimti abu,gyvenimo saligos tai leidzia.
Atsakyti
QUOTE(igtor @ 2009 04 23, 17:38)
ax.gif aciu.man tokiu taip pat labai gaila,planavau viena,bet katukas jau buvo uzsakytas ir netiketai pamaciau katyte,pagailo ir nusprendem paimti abu,gyvenimo saligos tai leidzia.

Smagu smile.gif Jei man sąlygos leistų, jaučiu visą katinyną užveisčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 04 23, 21:08)
Smagu smile.gif Jei man sąlygos leistų, jaučiu visą katinyną užveisčiau blush2.gif

Aš irgi. Ir dar šunyną biggrin.gif
Atsakyti
as tik šunyną bigsmile.gif
Atsakyti
o as dar ir du sunis turiu,bokserius ax.gif
Atsakyti
žiūrėkite, kokia gražuolė laukia jaukių namų
http://gyvunai_grind...?g2_itemId=6688
Atsakyti