Įkraunama...
Įkraunama...

UAB „Grinda"

QUOTE(Zivivi @ 2009 04 03, 14:28)
Merginos, tiek ismesti kates i lauka yra blogai, tiek uzmigdyt grindoj yra nesamone. Balanda, cia ejo kalba apie kaciu isvezima i kaima ne paleist laukais tipo gal kas priglaus, o i kaima pas kieno nors mociute, ta prasme konkretiems zmonems kate nuvezti. Kate turetu seimininka, gyventu tiek sodyboj, tiek lakstytu po lauka. Nereikia cia krastutinumu griebtis, kad kazkas zada i laukus kates veziot.

drinks_cheers.gif

Is tiesu nei vienas, nei kitas variantas nera gerai verysad.gif

Duok Dieve, kad visos kates turetu bent po 1 zmogu, kuris jas myletu, saugotu, maitintu, garbintu, rupintusi ir t.t. 4u.gif

Nesuprantu, kur dingo navasain, ka ji galvoja daryt su vargse katyte g.gif
Atsakyti

QUOTE(Zivivi @ 2009 04 03, 14:28)
Balanda, cia ejo kalba apie kaciu isvezima i kaima ne paleist laukais tipo gal kas priglaus, o i kaima pas kieno nors mociute, ta prasme konkretiems zmonems kate nuvezti. Kate turetu seimininka, gyventu tiek sodyboj, tiek lakstytu po lauka. Nereikia cia krastutinumu griebtis, kad kazkas zada i laukus kates veziot.

man atrodo,kad čia ėjo kalba apie paleidimą laukais rolleyes.gif :

QUOTE(Elektraaa @ 2009 04 02, 11:40)
Mano nuomone tokia, kad sveikos kates gali kuo puikiausiai isgyvent lauko salygom (ypac kokiam nors kaimely ar sodybu bendrijoj)  4u.gif  Ir siuo atveju, sita katyte tikrai isgyventu lauko salygom, nes ji turi nemazai sibiro ar norvegu miskiniu kaciu bruozu, taigi tokiom katem gyvent laisvai - vienas malonumas.

Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2009 04 03, 14:45)
man atrodo,kad čia ėjo kalba apie paleidimą laukais  rolleyes.gif  :

Cia ejo diskusija apie tai, ar namines kates gali isgyventi lauko salygom, o ne apie tai, kad jas vezti i kaima/soda ir palikt likimo valiai. Cia tiesiog is diskusijos paimtas vienas postas su viena nuomone smile.gif
Papildyta:
Beja, del navaisn ir tos kates man darosi neramu. Nors gal ji parodai ruosiasi Kaune? Ji gi birmute augina pati wub.gif
Atsakyti
Pasiilgote ? smile.gif

Galiu suteikt jums dar proga pavaryti ant Grindos :
jau 2 karta buvau katino lankyti (ejau is anksto nepaskambinusi ar pan.).
Tiek kates tiek sunys turi guolius bei indus su maistu. Maciau savo akim!!!!!!!
Ir kaip sunis net i lauka veda pasivaikscioti - turbut tuos, kurie turi vilti.
Bet kaip sakiau, dauguma yra rezervuoti smile.gif

Katinas SUPER. Tik kailis susiveles vietom, ten ne SPA - nieks jo nepasukuoja smile.gif
Jis sveikas, jam greit baigsis karantinas.

foto is gyvunugloba.lt
user posted image

Atsakyti
QUOTE(navaisn @ 2009 04 03, 17:04)
Pasiilgote ? smile.gif

Tai jus paimsite ta katina is ten,ar ne? Taip ir nesupratau iki galo...
Atsakyti
O kodel, jusu galva, as ji lankau? biggrin.gif
As ji pasiimsiu sau, jei nerasiu jam geru namu.

Superinis katinas, labai svelnus.
Atsakyti
Pasiilgote ? smile.gif

Galiu suteikt jums dar proga pavaryti ant Grindos :
jau 2 karta buvau katino lankyti (ejau is anksto nepaskambinusi ar pan.).
Tiek kates tiek sunys turi guolius bei indus su maistu. Maciau savo akim!!!!!!!

Katinas SUPER. Tik kailis susiveles vietom, ten ne SPA - nieks jo nepasukuoja smile.gif
Jis sveikas, jam greit baigsis karantinas.

ar sveikas paaiškės praėjus bent trims savaitėms po Grindos.

Įdomu, kad dauguma gyvūnų rezervuota, gal staiga kas nors pasikeitė ir žmonės pradėjo imti masiškai iš ten juos? g.gif Beje, Grinda dėdama čipa įpareigoja žmogų mokėti už gyvūną, jei gyvena mieste. Kai kas ir dėl šios priežasties neima iš ten gyvūno.

JO Grinda yra super, ir guoliai ir bliūdai. Bet mano katė po jos kakojo juodai kaip smala kelias dienas, po to gydėm nuo baisaus gastrito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo symante: 03 balandžio 2009 - 16:18
Pasakokite, pasakokite....
As nesakau kad ten sanatorija smile.gif)))))
Bet kiekvienos kates istorija skirtinga - gal jusu kate jau su problemom pateko i Grinda. Manes tai nestebina.
Atsakyti
QUOTE(navaisn @ 2009 04 03, 17:22)
Bet kiekvienos kates istorija skirtinga - gal jusu kate jau su problemom pateko i Grinda. Manes tai nestebina.

O kodel jus tokia pikta ir taip priesiskai nusiteikus pries visus?
Zmogus parase taip,kaip buvo - tai nereikia cia ironizuoti.
Pavasaris uz lango- nesinervuokit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(navaisn @ 2009 04 03, 17:22)

Ne ne su problemom, nes visą jos istorija žinau. O jūs kalbėkite kalbėkite, kad tik kalta prieš kitus neatrodytumėte.
Atsakyti

Aha, dauguma rezervuoti. smile.gif Ir vilties yra. smile.gif Net keista, kad ta jų statistika tokia...
Atsakyti
"visi pries mane ir as pries visus" lotuliukas.gif
Forumas puiki vieta issilieti, pademonstruoti kaip moka varyti ant kitu lotuliukas.gif
Teskite, jei jums negaila savo laiko.

Jei kas neikirto, sakau, nesigailiu, man ne geda, nesijauciu kalta ir pan.
Ir man nelabai rupi ka jus apie mane galvojate smile.gif

Galite toliau smerkti biggrin.gif Sekmes.
Papildyta:
Nuostabi statistika, zinote kiek pasiutliges atveju mieste sumazejo ir pan.? Placiau zvelkite.
Nepagalvojote kokia is to nauda ar tik migdymo procesa sapnuojate kiekviena nakti?

Zinote kiek tu kaciu ten atveza kasdien??????
Atsakyti