Įkraunama...
Įkraunama...

Joniniai džiovintuvai, tiesintuvai...

Ruošiuosi ir aš pirkti plaukų džiovintuvą. Kol kas mano norai tokie: bent po tris vėjo stiprumo bei temperatūros padėtis, taip pat jonų sistema 4u.gif ar dar ką nors turėčiau žinoti prieš perkant ir į ką atkreipti dėmesį? smile.gif

taip pat iškilo klausimas - ar pirkti šiek tiek brangesnį iš krinonos Babyliss arba WIK firmų, ar sumokėti mažiau ir pirkti iš bet kurios buitinės technikos parduotuvės (Senukų, Elektromarkt, Avitela ir pan)? 4u.gif
Atsakyti
tai tie joniniai tiesintuvai išvis nekenkia plaukams, ju nedziovina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzeeee @ 2010 11 25, 14:06)
tai tie joniniai tiesintuvai išvis nekenkia plaukams, ju nedziovina?  blush2.gif

Turiu joninį tiesintuvą, bet man jokio skirtumo nesijaučia.. Svarbu būtų keramika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saimona @ 2010 08 30, 18:01)
gal kas nors turite Rowenta elektrines šukas - štai tokias ar panašias  g.gif

mastau pirkti, bet nieko šios firmos nesu turėjusi  g.gif  kaip manot, ar 600W galingumo pakanka tokioms šukoms?

user posted image

pakanka, Rowenta nebloga prancuzufirma, specializuojasi i plauku prieziuros priemones, jei neklystu sitas modelis turi ir jonizacija smile.gif

Apskirtai kalbant apie jonizacija tai :

Fenuose : dabar dauguma nauju fenu turi jonizacija, ant feno visada kur nors bus parasyta Ion.
Taip pat reiksmes turi ir keramika -ceramics (ant feno bus taip pat parasyta ceramics), keramikinis korpusas palaiko pastovia vienoda oro temperatura, neleidzia uzkaisti varikliui, todel fenas ilgiau naudojant nedegina plauku.
Aisku plauku dziovintuvo galingumas irgi turi daug reiksmes geriausia rinktis tarp 1600-2300W, su maziau galingais teks ilgau dziovinti plaukus.

Plauku tiesintuvai:

Tourmaline = jonizacija
Jei raso kad plauku tiesintuvas tourmaline ceramic coating tai reiskias kad tiesintuvo ploksteles keramikines ir sitas tiesintuvas turi jonizacija. Arba raso Ion, tai tas pats.
Perkant tiesintuva svarbu kad jis butu reguliuojamos temperaturos ir turetu keramikines ploksteles, arba butu dengtos nano keramika (tada ploksteles buna ypac lygios) cia butu dar idealesnis variantas.

Taip pat jonizacija dar naudojama lygintuvuose.
Atsakyti
Ilgai galvojau kokį tiesintuvą pasirinkti, bet gavosi geriausais ir pigiausias varijantas smile.gif
Pirkau M.D. pas vieną merginą naują babyliss pro 230 radiance tiesintuvą.smile.gif
Esu labai patenkinta, neliko jokių problemų ir lauke nesusibanguoja,
Ir mokėjau tk 150 lt, o krinonoj panašus 240 lt.
tad tikrai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal esat bande jonini tiesintuva?
labai gaila degint plaukus su paprastu keramikiniu tiesintuvu tai ieskau kasko naujo apsaugancio g.gif
Atsakyti
Būtent maniškis, minėtas su jonais smile.gif
Atsakyti
Po mazdaug pusantru metu naudojimo pamaciau kad mano tiesintuvas yra su jonais :DDD
Bet jie neapsaugo plauko nuo deginimo ir išsausėjimo, lužineimo, nors ir keramikinis.. :s

GAL ESAT BANDE SLAPIU PLAUKU TIESINIMĄ? g.gif g.gif
Atsakyti
sveikutės smile.gif nusprendžiau ir aš parekomenduoti daug gerų atsiliepimų sulaukusį joninį džiovintuvą thumbup.gif parduodu visai naują "Zepter" joninį džiovintuvą. Jis, priešingai nei kiti, nekenkia plaukams, o padaro juos netgi stipresnius sveikesnius ir blizgesnius, plaukai dvigubai greičiau išdžiūsta, o plaukas "apgaubiamas" lyg su kondicionieriumi clap.gif tikrai rekomenduoju, o ir kaina ne iš brangiausių - 130lt , jei kuri susidomėsit, galite kreiptis, suteiksiu daugiau informacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzeeee @ 2010 12 14, 23:28)
Po mazdaug pusantru metu naudojimo pamaciau kad mano tiesintuvas yra su jonais :DDD
  Bet jie neapsaugo plauko nuo deginimo ir išsausėjimo, lužineimo, nors ir keramikinis.. :s

GAL ESAT BANDE SLAPIU PLAUKU TIESINIMĄ?  g.gif  g.gif

Jokie jonai neapsaugo nuo plauku deginimo ir issausejimo.Sveikiausia yra tiesinti dregnus plaukus,nes kol jie yra dregni tol jie automatiskai yra apsaugoti nuo karscio,ir is plauko yra isgarinamas tik vandens perteklius,kuris ir taip bet kokiu atveju pats isgaruos,bet slapiam tiesinimui turi buti skirtas spec. tiesintuvas,visuomet naudoju tik wet&dry funkcija turincius tiesintuvus.Nes tiesinant sausus plaukus jie yra deginami,is ju isgarinama jiems reikalinga dregme,to pasekoje plaukai issauseja,pradeda skilineti,luzineti.
O toms kurios tikrai daznai tiesina patarciau pasidaryti 2-4k per metus plauku atstatymo keratinu procedura-tikras geris!
O jeigu kalbant labiau i tema,tai as naudoju tiesintuva su silvernanoceramic tourmoline jonine danga,toki pati dziovintuva,bet jokios Jonu naudos nepastebiu...
Atsakyti
turiu Philips SalonDry Control plauku dziovintuva,patinka nes yra saltas oras,o daugiau jokiu stebuklu nedaro g.gif

dabar uzsireike plauku tiesintuvo ax.gif net neisivaizduoju koks geriausiai g.gif naudosiu minimaliai ax.gif gal kas galite patarti? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 02 08, 13:31)
Sveikiausia yra tiesinti dregnus plaukus,nes kol jie yra dregni tol jie automatiskai yra apsaugoti nuo karscio,ir is plauko yra isgarinamas tik vandens perteklius

Kita nuomone yra tokia,kad tiesinant dregnus plaukus, juose esantis vanduo uzverda, ko pasekoj plauku struktura pakinta,plaukai nutriusta.

Tai kazin kaip is tiesu?
Atsakyti